Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

g.gif Ecka-auto prie kremliaus prašom už 15min.Nepamiršk, beje lašiuks šiandien taksistas jei ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 27, 21:31)
verysad.gif kaip nekelsi...as negal trinkel snaps...vyra reiks is pirties parvezt kazkada..kai jau starta man duos verysad.gif ****..nesikeikiant...

oi kaip nekenčiu tokio darbo, kai sėdi ir lauki skambučio kada parvežti vyruka reikia doh.gif

QUOTE(neringule @ 2009 11 27, 21:37)
Registruojuos i nauja tema-visas balius cia cool.gif
noriu ir as ko stipresnio-***** neturiu

nu taip kiek gi galima arti va pabaliavosim, pradedam nuo šiandien sekmadieni baigsim pirmaideni atidirbsim už visa mėnesi lotuliukas.gif

lėk pas mane turiu naminio vynuko blush2.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 27, 21:37)

kokia ten poniute jei po skuduryna vaiksto biggrin.gif eiline moteris grazesni palta uzsivilkusi biggrin.gif visos mes poniutes  tik kai kurios moka but tolerantiskos  o kai kurios kaimo liekanos nesugebancios susitvardyt

niu bet ateina tokia buna fifa ir išsidirbinėja doh.gif teisingai sakai ateina gražiau apsirengus ir primeta cool.gif
Atsakyti
O Ukmergėj tokių daug pastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
OHO, g.gif kaip baliavot tai visi, kai dirbt tai.....irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 27, 23:37)
biggrin.gif
kokia ten poniute jei po skuduryna vaiksto biggrin.gif eiline moteris grazesni palta uzsivilkusi biggrin.gif visos mes poniutes  tik kai kurios moka but tolerantiskos  o kai kurios kaimo liekanos nesugebancios susitvardyt

ne del to jos poniutes, kad gerai apsirengusios, tiesiog iesko idomesniu zaisliuku savo vaikams, nes jie daznai buna daug geresni nei musiskiai thumbup.gif o rubeliu iesko ir poniutes devetuose oi kiek tokiu zinau, net nepatikejau kai uzejo neviena net pati susinepatogino blush2.gif o kita ramiai suregavus sako ieskau kazko orginalaus.
drinks_cheers.gif sutinku kad visiems neitiksi, bet kai neinas tai noris to siaudo griebtis, tik va baisu kad ir tas nebutu supuves!
nu negaliu nueit nuo kompo nors tu ka doh.gif
Atsakyti
o as ryt nedirbsiu... tongue.gif
beje, gal kas zinot ar si savaitgali eglute vilniuj ziebiama? vis nedaklausau reklamos..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 27, 22:48)
o as ryt nedirbsiu... tongue.gif
beje, gal kas zinot ar si savaitgali eglute vilniuj ziebiama? vis nedaklausau reklamos..... doh.gif

lotuliukas.gif Tuoj, gerai ikalsim ir šiandien įįįįįžiebsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 27, 22:49)
lotuliukas.gif Tuoj, gerai ikalsim ir šiandien įįįįįžiebsim lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
psio brangieji mano...mamka eina migot..pora val nusnausiu kol pijokai reiks parvezt...ryt darbukas man
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 23:45)
oi kaip nekenčiu tokio darbo, kai sėdi ir lauki skambučio kada parvežti vyruka reikia  doh.gif 
nu taip kiek gi galima arti va pabaliavosim, pradedam nuo šiandien sekmadieni baigsim pirmaideni atidirbsim už visa mėnesi  lotuliukas.gif

lėk pas mane turiu naminio vynuko  blush2.gif
niu bet ateina tokia buna fifa ir išsidirbinėja  doh.gif  teisingai sakai ateina gražiau apsirengus ir primeta  cool.gif

schmoll.gif pas mane daugiau pencininkes labiau issidirbineja doh.gif kepure 2 lt sako duok uz 1lt ot cia tai jau naglumas doh.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 27, 22:50)
psio brangieji mano...mamka eina migot..pora val nusnausiu kol pijokai reiks parvezt...ryt darbukas man

g.gif Tai ką, jei ecka neatvažiuos, teip ilga lauk rėks g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 22:45)
oi kaip nekenčiu tokio darbo, kai sėdi ir lauki skambučio kada parvežti vyruka reikia  doh.gif 
nu taip kiek gi galima arti va pabaliavosim, pradedam nuo šiandien sekmadieni baigsim pirmaideni atidirbsim už visa mėnesi  lotuliukas.gif

lėk pas mane turiu naminio vynuko  blush2.gif
niu bet ateina tokia buna fifa ir išsidirbinėja  doh.gif  teisingai sakai ateina gražiau apsirengus ir primeta  cool.gif

nu mergos net uzpavydejau,ale is kelio vedat rolleyes.gif
tai va,kad tu toli gyveni blush2.gif o ir parvairuot rolleyes.gif
Atsakyti