QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 11:07)
trūksta prekių? AR noras didesnis už poreikius

QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 12:12)
pas mane dazniausiai noras didesnis uz poreiki

QUOTE(ingace @ 2009 12 04, 11:22)
pas mane dazniausiai noras didesnis uz poreiki
tai gerai licnu pinigeliu nera o tai
prekiu butu pilni namai ir garazas ir dar kur sugalvociau padet
saules visiems is Šiauliu

pas mane panašiai

Saulė, beje, pasiekė ir mūsų miestą, ačiū

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 11:42)
svarbu geri papultų

QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 08:56)
kur dujų gausim sprogdinimui, ar savas naudosim pagal paskirtį 
Kaip tu taip klientus veji

sugalvosim

suprasčąiau kad klientas o čia bobulytės, arba prekiavusios kažkada ir neturi kur dėti rūbu nors jau gulji keli metai tie rūbai arba diedukai mirė boba kur dėt rūbus

QUOTE(vilite @ 2009 12 04, 13:15)
sugalvosim
suprasčąiau kad klientas o čia bobulytės, arba prekiavusios kažkada ir neturi kur dėti rūbu nors jau gulji keli metai tie rūbai arba diedukai mirė boba kur dėt rūbus
nu tai isivaizduokit kokius rūbus jie suneštu man 

va va man viena siule; sako gal gali paimt tiek vyro kostiumu nauju turiu ner kur det palaidojau pries metus

Saulė, beje, pasiekė ir mūsų miestą, ačiū
smagu kad sulute pasieke ir jus

QUOTE(ingace @ 2009 12 04, 12:33)
va va man viena siule; sako gal gali paimt tiek vyro kostiumu nauju turiu ner kur det palaidojau pries metus
aciu sakau nereikia

ne kaip skamba, kai pasako, bet kai perkame pačios, juk nzn nuo ko jie, juk tokia realybė (tik nepradėkim apie tai galvoti plačiau

QUOTE(ingace @ 2009 12 04, 11:33)
aciu sakau nereikia

oi siulė ir man kostiumus tai sakau pati galiu padovanoti turiu

QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 11:39)
ne kaip skamba, kai pasako, bet kai perkame pačios, juk nzn nuo ko jie, juk tokia realybė (tik nepradėkim apie tai galvoti plačiau
)

na nežinom bet... kai nežinai ne taip ir negera

o dėl to vakar babulka žiūri batus ir po to sako ai o al žmogus mirė kur nešiojo

Arijuk, mudvi temoje, aš rašau, o tu seniai ne, kas nutiko? Kaip tau prekyba?
QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 12:25)
Arijuk, mudvi temoje, aš rašau, o tu seniai ne, kas nutiko? Kaip tau prekyba?
laba diena. kad nera ka rasit. koke cia gali but prekyba zemos metu. pas mus ukmergei turgus sugadintas. ven su padevetais rubais kokios 60 palapiniu stovi.
QUOTE(arijukas @ 2009 12 04, 14:01)
laba diena. kad nera ka rasit. koke cia gali but prekyba zemos metu. pas mus ukmergei turgus sugadintas. ven su padevetais rubais kokios 60 palapiniu stovi.
jei tave paguos, pas mus Panevėžyje dar daugiau (antras turgus su dėvėtais atsidarė)

Panos, kurios dirbate jau seniai, vasarą visada geresnė prekyba būdavo? Savikaina rūbelių turėtų būti mažesnė, nes lengvesni