Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

g.gif kazin ar neleksiu pirmadieni iki humanos...
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 11:07)
g.gif kazin ar neleksiu pirmadieni iki humanos...

trūksta prekių? AR noras didesnis už poreikius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 12:12)
trūksta prekių? AR noras didesnis už poreikius biggrin.gif

pas mane dazniausiai noras didesnis uz poreiki lotuliukas.gif tai gerai licnu pinigeliu nera o tai doh.gif prekiu butu pilni namai ir garazas ir dar kur sugalvociau padet lotuliukas.gif
santa2.gif saules visiems is Šiauliu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
netruksta.ale dasipildyt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 04, 11:22)
pas mane dazniausiai noras didesnis uz poreiki lotuliukas.gif tai gerai licnu pinigeliu nera o tai doh.gif prekiu butu pilni namai ir garazas ir dar kur sugalvociau padet lotuliukas.gif
santa2.gif saules visiems is Šiauliu thumbup.gif  clap.gif

pas mane panašiai lotuliukas.gif Gal taip pas daugelį (įgimtas knisimosi refleksas lotuliukas.gif )

Saulė, beje, pasiekė ir mūsų miestą, ačiū bigsmile.gif
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 04, 11:42)
netruksta.ale dasipildyt reikia biggrin.gif

svarbu geri papultų mirksiukas.gif Gero pasipildymo, jei jau lėksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 08:56)
kur dujų gausim sprogdinimui, ar savas naudosim pagal paskirtį laugh.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kaip tu taip klientus veji lotuliukas.gif

sugalvosim biggrin.gif

suprasčąiau kad klientas o čia bobulytės, arba prekiavusios kažkada ir neturi kur dėti rūbu nors jau gulji keli metai tie rūbai arba diedukai mirė boba kur dėt rūbus blink.gif nu tai isivaizduokit kokius rūbus jie suneštu man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 04, 13:15)
sugalvosim  biggrin.gif

suprasčąiau kad klientas o čia bobulytės, arba prekiavusios kažkada ir neturi kur dėti rūbu nors jau gulji keli metai tie rūbai  arba diedukai mirė boba kur dėt rūbus  blink.gif  nu tai isivaizduokit kokius rūbus jie suneštu man  lotuliukas.gif

va va man viena siule; sako gal gali paimt tiek vyro kostiumu nauju turiu ner kur det palaidojau pries metus doh.gif aciu sakau nereikia schmoll.gif
Saulė, beje, pasiekė ir mūsų miestą, ačiū 

smagu kad sulute pasieke ir jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 04, 12:33)
va va man viena siule; sako gal gali paimt tiek vyro kostiumu nauju turiu ner kur det palaidojau pries metus doh.gif aciu sakau nereikia schmoll.gif

smagu kad sulute pasieke ir jus thumbup.gif

ne kaip skamba, kai pasako, bet kai perkame pačios, juk nzn nuo ko jie, juk tokia realybė (tik nepradėkim apie tai galvoti plačiau doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 04, 11:33)

oi siulė ir man kostiumus tai sakau pati galiu padovanoti turiu lotuliukas.gif

QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 11:39)
ne kaip skamba, kai pasako, bet kai perkame pačios, juk nzn nuo ko jie, juk tokia realybė (tik nepradėkim apie tai galvoti plačiau doh.gif  lotuliukas.gif  )

na nežinom bet... kai nežinai ne taip ir negera blush2.gif

o dėl to vakar babulka žiūri batus ir po to sako ai o al žmogus mirė kur nešiojo blink.gif sakau nu nežinau o po to ji ai dar užsikrėsiu dabar siaučia tas grypas blink.gif nu dėjau žvengti doh.gif sakau nepirkti jeigu bijot nekišu jums, bet tuo grypu užteks kad nusičiaudėtu prie jūsu nereikės nė batu užsidėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Arijuk, mudvi temoje, aš rašau, o tu seniai ne, kas nutiko? Kaip tau prekyba?
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 04, 12:25)
Arijuk, mudvi temoje, aš rašau, o tu seniai ne, kas nutiko? Kaip tau prekyba?

laba diena. kad nera ka rasit. koke cia gali but prekyba zemos metu. pas mus ukmergei turgus sugadintas. ven su padevetais rubais kokios 60 palapiniu stovi.
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 12 04, 14:01)
laba diena.    kad nera ka rasit.   koke cia gali but prekyba zemos metu.    pas mus ukmergei turgus sugadintas. ven su padevetais rubais kokios 60 palapiniu stovi.

jei tave paguos, pas mus Panevėžyje dar daugiau (antras turgus su dėvėtais atsidarė) unsure.gif

Panos, kurios dirbate jau seniai, vasarą visada geresnė prekyba būdavo? Savikaina rūbelių turėtų būti mažesnė, nes lengvesni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 04 gruodžio 2009 - 13:07