Įkraunama...
Įkraunama...

Nekenčiu Kalėdų, kamuoja slogus prisiminimai

QUOTE(MayBee @ 2009 11 29, 02:40)
Ar yra tokiu, kuriems Kaledos ir liudnu prisiminimu metas?

Tikrai yra unsure.gif Man kiekvienos Kalėdos, tai liūdni prisiminimai, nes per kalėdas palaidojau tėtį, o per velykas mamą..sad.gif
Bet nepaisant to, visada labai laukiu Kalėdų, beveik kaip mažas vaikas rolleyes.gif

Ir sniego bus, pamatysit bigsmile.gif Aukščiau nosis, mielosios 4u.gif
Atsakyti
bet tikrai, kokios paniureles visos. tai sesijos, tai vel kas. sesijas daug kam teko laikyti, bet niekas nuo to nenumire. priesingai, per tokias sventes atsipalaiduot galima. tada ir egzus geriau seksis laikyti. mums irgi buvo sesijos, bet nubaliavodavom gerai drinks_cheers.gif tuo metu pamirsdavom visus mokslus, o po to i juos paskutine nakti kibdavome ir nieko blogo. kaip tik, tokie ekstremalus ruosimaisi egzams isjudina krauja, biski adrenalino "paduoda" thumbup.gif
Atsakyti
Anksčiau man Kalėdos irgi nepatiko, buvo eilinė šventė. Tačiau paskutinius trejus metus yra visai kitaip. Labai jų laukiu, dovanų pakavimas man suteikia tiek laimės, galvoju apie tuos žmones ieškodama dovanų, netgi galvojimas ką dovanoti suteikia man džiaugsmo wub.gif Ilgai galvojau kodėl taip atsitiko, kas manyje pasikeitė? Ogi, pakeičiau mastymą thumbup.gif Pradėjau matyti tik teigiamą Kalėdų pusę. Siūlau visoms taip padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu Vikai 1000% thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

siaip malonu kaledos dar ir tuo, kad susitinki su seima (na, cia gal per kucias daugiau), draugais. dazniausiai visi tokie uzsieme buna... kas studijuoja, kas dirba, o per kaledas dazniausiai visiems iseigines ar atostogos buna, tad smagiausias laikas susibegti gathering.gif newyear.gif thumbup.gif
Atsakyti
kokios gali būti šventės.aišku praeis pas tevus,dovanas vistiek teks pirkti nors ir krizė.tik išlaidos džiaugsmo nematau
Atsakyti
nu kad man tokios jusu bedos, man per visas sventes i darba reikia- ir per Kucias iki vakaro, ir abi Kaledu dienas dirbsiu doh.gif
Atsakyti
paskaicius ima siurpas...
gerai kad yra daugiau temu apie kaledas, kur raso normalus zmones, laukiantys sios sventes ir ja vertinantys.

kiekviena is jusu, kuri rasote kaip nemegstate ir nelaukiate kaledu, esate ne tik baisi pesimiste ir niurgzla, bet dar ir siaubinga egoiste bei savimyla.

jusu isivaizdavimu Kaledos tik tada butu svente, jei kaip tarnaites apie karaliene sokinetu visi: kas sniego debesis atpustu, kas gimines surikiuotu i eile, kad nereiktu galvos sukti pas ka kada vaziuoti, kas zmoniu minias is po koju patrauktu kai jus einate apsipirkti, kad jums nesudarytu karstligisko lakstymo ispudzio...

Atsipeikekit, pasaulis sukasi ne apie jus.

Ismokit ne tik imti, bet ir duoti, ir tame atrasti kaifa.

Prisijunkite prie kalediniu paramos akciju, nebutinai finansiskai - galite tiesiog paaukoti siek tiek savo laiko ir geru noru...
Pakuokite su meile dovanas, atraskite tame moraline satisfakcija.

Istieskite ranka tiems, kam sunkiau nei jums, ir ta jusu "nelaimigumo" haliucinacija isnyks kaip dumas.

Ismoksite sioje sventeje izvelgti tai, ko nebuna kasdien visus metus.

Kaledos atnesa zmonems geruma, tolerancija, susitaikyma, uzuojauta, atiduma, vienybe, Meile...

Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2009 12 07, 21:08)

Prisijunkite prie kalediniu paramos akciju, nebutinai finansiskai - galite tiesiog paaukoti siek tiek savo laiko ir geru noru...

Istieskite ranka tiems, kam sunkiau nei jums, ir ta jusu "nelaimigumo" haliucinacija isnyks kaip dumas.

Kaledos atnesa zmonems geruma, tolerancija, susitaikyma, uzuojauta, atiduma, vienybe, Meile...

drinks_cheers.gif Va va, anksčiau ir aš kažkaip ne taip smarkiai vertinau šias šventes - Kūčias, Kalėdas.Bet pastaruoju metu, man tai labai prasminga šventė, ir nekalbu apie ją finansine prasme, svarbu, kad kiekvienas jaustų šventės dvasią viduje.
Ir pavyzdžiui per šventes man pats didžiausias džiaugsmas yra kažkam padaryti gera, kažką nustebinti dovanėle ir tai nebūtinai turi būti matuojama pinigais.Ypatingai laukiu šių švenčių.Svarbu dovanoti tyrą ir neapsimestinį gerumą bei dėmesį, skleisti šilumą, na bent jau per šias metų šventes.Negi nenusibosta būti surūgusiais, visada nepatenkintais kažkuo žmonėmis..
Kashaya suprantu jūsų netektį, bet siūlyčiau per šias šventes būtent prisiminti savo tėvelius, kaip kažkada šventėt kai jie buvo dar kartu su jumis, kad ir tas pabuvimas prie tėvelio kapo su uždegta žvakute gali būti kitoks...
Pati asmeniškai žinau ką tai reiškia ir laikas netekties žaizdų tikrai negydo...tačiau lieka prisiminimai, o reikėtų kad jie būtų tik patys šilčiausi, o ne liūdniausi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 07 gruodžio 2009 - 21:59
QUOTE(Austeja7 @ 2009 12 07, 19:08)
paskaicius ima siurpas...
gerai kad yra daugiau temu apie kaledas, kur raso normalus zmones, laukiantys sios sventes ir ja vertinantys.

kiekviena is jusu, kuri rasote kaip nemegstate ir nelaukiate kaledu, esate ne tik baisi pesimiste ir niurgzla, bet dar ir siaubinga egoiste bei savimyla.

jusu isivaizdavimu Kaledos tik tada butu svente, jei kaip tarnaites apie karaliene sokinetu visi: kas sniego debesis atpustu, kas gimines surikiuotu i eile, kad nereiktu galvos sukti pas ka kada vaziuoti, kas zmoniu minias is po koju patrauktu kai jus einate apsipirkti, kad jums nesudarytu karstligisko lakstymo ispudzio...

Atsipeikekit, pasaulis sukasi ne apie jus.

o kodėl duoti reikia tik per šventes. atrodo štai vienai dienai pasaulys pasidarys geras, o per kitas galima ir pamiršti visus šiuos principus.

tai išeina, kad tie kur nelaukia, nenormalūs? o gal aš kaip tik nelaukiu to dirbtino gėrio, kai visi po 2 lt paaukoję kalėdiniai akcijai jaučiasi atlikę metų darbą. ne, ir už tuos 2lt didelis ačiū ir už tas akcijas, dėl kurių iš tikro džiaugiuos, kad tokių yra. bet man nepatinka kalėdos (nikas mano toks, kad kaip ir tinkų prie tų jūsų įvardintų niurzglių ir egoistų). jau rašiau kodėl. dar parašysiu tiek, kad susitaikymo mūsų šeimoje jos neatneša ir tai jau ne nuo manęs priklauso...

p.s. atleiskit už pykčio protrukį. tai nereiškia, kad kiti neturėtų kalėdom džiaugtis (linkiu tikrai šiltų švenčių) tiesiog "nevarykit" ant tų, kuriem tai ne šventė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eg0iste: 08 gruodžio 2009 - 11:54
Esu nustebinta ir net labai mastau.gif Nuoširdžiai sakau, nemaniau kad yra tokių žmonių kuriems Kalėdos ar jų laukimas- nepatinka ir yra nelaukiama švente blink.gif O aš kažkaip įsivaizdavau, kad kas jau kas, o jau Kalėdos yra visiems pati gražiausia ir pati laukiamiausia metų šventę mastau.gif
Tad norėčiau tiesiog iš smalsumo paklausti tų, kurie nelaukia/nemėgsta/nepatinka Kalėdos- tuomet kokia Jums metų švetė yra laukiamiausia ir labiau patinkanti už Kalėdas?
Ačiū 4u.gif
Beja, aš viena minusą šioje metų šventėje įžvelgiu tokį, kad per kūčias reikia į darbą verysad.gif galėtų ir laisvą dieną padaryti, tam kad ištikrųjų žmonės galėtų neskubėdami paruošti kūčių stalą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedute: 09 gruodžio 2009 - 10:18
QUOTE(devintas dangus @ 2009 12 07, 22:57)

Kashaya suprantu jūsų netektį, bet siūlyčiau per šias šventes būtent prisiminti savo tėvelius, kaip kažkada šventėt kai jie buvo dar kartu su jumis, kad ir tas pabuvimas prie tėvelio kapo su uždegta žvakute gali būti kitoks...
Pati asmeniškai žinau ką tai reiškia ir laikas netekties žaizdų tikrai negydo...tačiau lieka prisiminimai, o reikėtų kad jie būtų tik patys šilčiausi, o ne liūdniausi... mirksiukas.gif

Ačiū už gražius žodžius, devintas dangus 4u.gif
O aš ir neliūdžiu, nuo prisiminimų nepabėgsi, aišku, bet juk Kalėdos bigsmile.gif
Pati gražiausia šventė metuose.
Ir dovanų pirkimas, pakavimas, namų, eglutės puošimas man suteikia tiek laimės, kad savam kaily netveriu smile.gif
Kažkas rašė, kad tai išlaidų metas ir nieko gero čia, juolab, kad krizė. Gi nereikia pirkti brangių dovanų, svarbiausia gi parodytas dėmesys smile.gif
Krizę reikia pirmiausia išvyti iš savęs, ko visoms niurzgoms ir linkiu biggrin.gif
Atsakyti