paskaicius ima siurpas...
gerai kad yra daugiau temu apie kaledas, kur raso normalus zmones, laukiantys sios sventes ir ja vertinantys.
kiekviena is jusu, kuri rasote kaip nemegstate ir nelaukiate kaledu, esate ne tik baisi pesimiste ir niurgzla, bet dar ir siaubinga egoiste bei savimyla.
jusu isivaizdavimu Kaledos tik tada butu svente, jei kaip tarnaites apie karaliene sokinetu visi: kas sniego debesis atpustu, kas gimines surikiuotu i eile, kad nereiktu galvos sukti pas ka kada vaziuoti, kas zmoniu minias is po koju patrauktu kai jus einate apsipirkti, kad jums nesudarytu karstligisko lakstymo ispudzio...
Atsipeikekit, pasaulis sukasi ne apie jus.
Ismokit ne tik imti, bet ir duoti, ir tame atrasti kaifa.
Prisijunkite prie kalediniu paramos akciju, nebutinai finansiskai - galite tiesiog paaukoti siek tiek savo laiko ir geru noru...
Pakuokite su meile dovanas, atraskite tame moraline satisfakcija.
Istieskite ranka tiems, kam sunkiau nei jums, ir ta jusu "nelaimigumo" haliucinacija isnyks kaip dumas.
Ismoksite sioje sventeje izvelgti tai, ko nebuna kasdien visus metus.
Kaledos atnesa zmonems geruma, tolerancija, susitaikyma, uzuojauta, atiduma, vienybe, Meile...
o kodėl duoti reikia tik per šventes. atrodo štai vienai dienai pasaulys pasidarys geras, o per kitas galima ir pamiršti visus šiuos principus.
tai išeina, kad tie kur nelaukia, nenormalūs? o gal aš kaip tik nelaukiu to dirbtino gėrio, kai visi po 2 lt paaukoję kalėdiniai akcijai jaučiasi atlikę metų darbą. ne, ir už tuos 2lt didelis ačiū ir už tas akcijas, dėl kurių iš tikro džiaugiuos, kad tokių yra. bet man nepatinka kalėdos (nikas mano toks, kad kaip ir tinkų prie tų jūsų įvardintų niurzglių ir egoistų). jau rašiau kodėl. dar parašysiu tiek, kad susitaikymo mūsų šeimoje jos neatneša ir tai jau ne nuo manęs priklauso...
p.s. atleiskit už pykčio protrukį. tai nereiškia, kad kiti neturėtų kalėdom džiaugtis (linkiu tikrai šiltų švenčių) tiesiog "nevarykit" ant tų, kuriem tai ne šventė.