Sveikos merginos

Nusidėjau aš šiandien labai labai nusidėjau..na bet galėjau ir labiau, tad dar džiaugiuosi

Tai vat pasakoju. Nuvažiuoju į Žaliąjį Centrą prie Hyper Rimi,o ten katlėjos

Violetinė su gražia lūpa, žalia su pamarginimu, geltona, ir žalsva su gražia lūpa.....neatsilaikiau... Ji ir kvepia skaniai

Foto atrodo balta iš tikro čiut žalsva

Tada važiuoju į Akropolį šio bei to darbo baliui Kalėdoms reikia...Na ir keikaiusi..nėr net mašiną kur kišt. bet nueinu į ermitažą, dovanų ausines paimu, užsuku į gėlių skyrių ir

Kiek grožių o blogiausia tai, kad 40 procentų nuolaida, vaikščiojau gal pusvalandį ratais, mačiau karvyčių, bet visos išpuvusiom skrotelėm neėmiau...labai gundė cimbidžiai - visokiausių labai gražių yra, ir vandos - geltonais žiedais dideliais bet 200lt, net su nuolaida nemažai išeina, ir po 130 mažais žieduakis gundė oranžinė ir dar tokia viena su pamarginimu, bet šaiip ne taip susivaldžaiu, nes gi išvažiavau kitiems dovanų pirkt o sau katlėją jau nusipirkusi buvau, bet neatsilaikaiu phaleonopsis Avila nusistvėriau, nes šiaip 50 keli litai, o su nuolaida 30 išėjo

Gryš vaikinas namo lupt gausiu

bet nesigailiu ir džiaugiuosi, kad dar cimbidžio su vanda neparsitempiau

O tai dovanom pinigų nebebūtų likę, namuose vietos irgi

Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo

Beja, Tik gėlės rimi dar yra raibuolių po 50lt, tokių didelaiis žiedais su taškeliais, tokių kaip Floriadoj po 75 buvo, tai irgi vos atsilaikiau...