QUOTE(liukse7 @ 2009 12 10, 10:44)
maniškis dar vis laikosi. šiandien mmm diena. papuliai tokie labai jautrus, vis dešinį šoną padilgčioja, jau savaitę taip. Jei šiandien mmm neparsivilks, tai ryt NT bandysiu.

QUOTE(neziniuxe @ 2009 12 10, 10:46)
Sveikos, mergaitės, laikykitės visos aukštai
Aš tai su tokiu klausimu atėjau. Ar yra čia matuojančių BT su elektroniniais termometrais? Kokios firmos turit ir ar patikimi jie? Iki šiol visad matavau su gyvsidabriniu, bet sumaniau elektroninį išbandyti. Tai šiandien gyvs. rodo 36,9, o elektr. 36,6
Nežinau ką galvoti 

Aš tai su tokiu klausimu atėjau. Ar yra čia matuojančių BT su elektroniniais termometrais? Kokios firmos turit ir ar patikimi jie? Iki šiol visad matavau su gyvsidabriniu, bet sumaniau elektroninį išbandyti. Tai šiandien gyvs. rodo 36,9, o elektr. 36,6

As bandziau matuoti ir su skaitmeniniu termometru, tai man labiau patiko gyvsidabrinis, todel grizau prie jo. jis man tiksliau rodo.
skaitmeninis termometras zemesne tempa rodo ir dar tie elementai kazkada baigiasi, tai vel gali netiksliai parodyti. manau BT sekimui geriau gyvsidabrinis, o siaip kuno temperaturos pasimatavimui gal ir nieko skaitmeninis. bet cia kiekvienos asmeninis ipratimas prie termometro.
jei si cikla matavai su gyvsidabriniu, tai ir baik matuoti su juo, o nuo kito gali pradeti su skaitmeniniu, tik zinok temperaturos bus skirtingos.