QUOTE(Vyrga @ 2009 12 28, 21:34)
mane domintu koks tas siulomas blakstienu tusas is 5 psl.,taip pat raminamasis makiazo pagrindas is 7 psl.taip pat butu gerai jei kuri pasidalintu nuomone apie avon siulomus voku seselius,kokia ju kokybe,atsiliepimai apie juos?taip pat noreciau suzinot kokia jusu klienciu nuomone apie solutions firmos kremus
taip pat gal teko naudot "foot works"koju prieziuros prekes cia butu 24,25 psl.
turbut nebusiu perdaug cia uzsiprasius padet

dar turiu klausimeli apie spa kuno prekes,kokia ju kokybe?ar perka? kokie atsiliepimai apie plauku kaukes is 115 psl.bei gal teko naudot stangrinamaji kuno seruma is 137psl.?tai vat tiek noreciau suzinot jei butu galima
Kadangi neturiu katalogo, tai pabandysiu, tiesiog, issakyti savo nuomone apie kai kurias prekes, gal ne tiek klienciu nuomone, kiek konkreciai savo
voku seseliai... kiek esu isbandziusi sausu kompaktiniu Avon akiu seseliu, man ne vieni nepatiko

dengia kazkaip nelygiai, nevienodai, akys atrodo kaip "purvinos", bet ne graziai padazytos, pakankamai greit subega

Blizgūs vokų šešėliai Precision Glimmer siek tiek geresni, grazios spalvos, smulkios daleles, todel dengiasi graziau, bet niekaip nepavyksta isgauti efekto, koks rodomas kataloge- ryskus, spindintis- tiesiog padazo ir tiek, duoda permatoma spalva ir nepasakyciau, kad blizgetu smarkiai; Visai patiko ANEW tempiamieji voku seseliai, dengesi gerai, vokus tikrai patempdavo ir islikdavo pakankamai ilgai, bet po kokiu 2men tie seseliai man "sugedo" ar kas jiems nutiko

nes pradejo nebesitepti lygiai ir jau po keliu minuciu subegineti i rauksles...
Solution kremu nenaudoju, nes kazkada pirkau savo berniukui, dabar nepamenu, kuri tiksliai is siu kremu, ji nuo jo baisingai isbere, atidaviau draugei, ja nuo jo taip pat bere

bet naudoju solution tonikus, visai nieko

tp naudoju solution kuno krema nuo celiulito ir striju...nezn ar padeda, nes nelb turiu nei vienu, nei kitu

bet kvapas man nepatinka ir susigeria nelabai gerai...
is foot works'o labiausiai megstu pedu sveitiklius

losjoniukai, kremai kojoms taip pat nieko, bet stebuklu nedaro, jei jau yra problema (pvz kulnu sukietejimai, nuospaudos), nelabai pades, labiau tinkami profilaktikai...
o apie SPA gaminius, is mano puses tik geri atsiliepimai

labai megstu siuos gaminius ir paskutiniu metu buvau sumascius naudoti vien juos, tik deja, pasirinkimas ribotas

Mano nuomone SPA gaminiai yra skirti intensyvesniai saves prieziurai
Apie kitus gaminius pasisakyciau, jei tiksliau zinociau, kas ten per gaminiai, ne vien katalogu psl