Papriestarausiu... Juk BLIZGESYS tai nebutinai su blizguciais...

man asmeniskai blizgesiai daug naturaliau atrodo, nei lupu dazai

nes dazniausiai jie nera tokie ryskus... Va, pvz turiu ta saldanti, iced latte, labai naturali spalvyte, ant lupu beveik nesimato (nors norejau, kad matytusi

), tik suteikia toki dregnu lupu efekta... o dregnos lupos man visai naturalu

tik va, tas saldantis efektas tikrai erzina, ypac ziema, i kiema iseiti neimanoma

teks taip pat pasilaikyti iki vasaros...ir dar nusivalo greitai...
Norejau dar paklausti... Kas nors, parekomenduokite spalva, kuri butu kuno spalvos, t.y. noriu "baltu" lupu (su rusvu atspalviu)... Kiek isbandziau lupu dazu, blizgiu, visi jie yra permatomi ir islenda tikroji lupu spalva, o mano lupu tikra spalva yra gan raudona (viena karta anyta, norejusi man duoti isbandyti savo naujus lupu dazus, pries tai pasiule nusivalyti mano nedazytas lupas

) pries dazydama lupas, daznai jas makiazo pagrindu patepu, kad paslepciau naturalia spalva ir vistiek negaunu norimo rezultato
Zodziu, nesvarbu man, lupu dazai, blizgesys, matinis ar su blizguciais, noriu "baltu" lupu!

patarkit ka nors, plzzzzz.... Arba vel eisiu L'oreal'io pirkti
labai graziai ta "balta" spalva padaro patvarus atsinaujinantys putlumo suteikiantys lupu dazai spalva blonde ambition, bet dabar jos jau nera, dingo kazkaip netiketai..