Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Meškutex @ 2009 12 05, 21:34)
lankausi vln Bogdanskienes gyd .Gricius.cia nesenai klausiau mergaciu ka zino bet niekas man ir neatsake.Na tiesiog siandien labai nusivyliau o vazinejam is Siauliu...

Pas R.Griciu lankaisi??? Net nezinojau, kad jis dirba Bogdanskienes centre... blink.gif Ir tau taiko ilgaja schema? Kiek tau metu, jei ne paslaptis? Nes jau pradedu itart, kad jis visas vienodai bando gydyt... (man irgi paskirtas ilgasis protokolas) g.gif
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2009 12 06, 13:23)
Sveikute  mirksiukas.gif  Linkiu tik pacio sekmingiausio fniso -  nestuke.gif
O kas del vaistuku, tai butinai ta ampuole reikia ismesti, o kita diena imti nauja ir vel ismesti. As klausiau gydytojo, tai jis taip liepe daryti, zodziu-jokiu atsidejimu, naujam leidimuisi- naujas vaistukas  mirksiukas.gif

taip ir maniau, kad pataupyt negalima... kazkaip keista, kad palyginus brangius medikamentus ismest reikia... g.gif juk galetu buti ampules po 0.5mg... farmacininku mafija ne kitaip g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2009 12 06, 00:50)
labas. labai geras gydytojas;)

o is kur zinai, kad geras? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2009 12 06, 19:18)
o is kur zinai, kad geras?  g.gif  blush2.gif

labas 4u.gif

nuo amziaus priklauso schema skyriama? as pas ji lankausi, bet Bak'e.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2009 12 06, 20:07)
Pliuske, o tai kiek tu Crinono pasiemiai is klinikos? Matai jei testas teigiamas, tai tau Crinono reiks tada vaziuoti i Ryga pasiimti, jei pvz tu tik dviems savaitems nusipirkai... tai man atrodo geriau tada vaziuoti is karto i klinika pasidaryti HCG ir ten suzinoti rezultata... nes cia Pnevezyje jei darysi ne Jaksto gatveje HCG, tai atsakyma gausi tik kita diena, o Jaksto gatveje pasako ta pacia diena, bet kaina 112,00 Lt, tai jau labiau apsimoka i Ryga nuvaziuoti pasidaryti ten HCG ir dar tuo paciu pas gydytoja uzsusksi ir dar pigiau gaunasi ...  g.gif

As Crinono turiu dar desimciai dienu. Zinok net nezinau kaip darysiu. Galvoju pasidaryti HCG ir jei teigiamas nusipirkciau Crinono cia. Nu nezinau, dar dagyvent iki to reikia lotuliukas.gif O ka, tas tyrimas toks brangus? blink.gif Tai galiu ir kita diena suzinoti atsakyma, kad netaip brangu butu ax.gif Bet tu cia gerai surezgus plana chuligana. Viska apgalvojus biggrin.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
[quote=Ariwom,2009 12 06, 20:18]
Pas R.Griciu lankaisi??? Net nezinojau, kad jis dirba Bogdanskienes centre... blink.gif Ir tau taiko ilgaja schema? Kiek tau metu, jei ne paslaptis? Nes jau pradedu itart, kad jis visas vienodai bando gydyt... (man irgi paskirtas ilgasis protokolas) g.gif
Man 28 m. tai nuo ko tas protokolas priklauso?nuo metu?Tai taip supratau kad keliose klinikose dirba? na tikiuos viskas bus gerai jau siek tiek apsiraminau.. ax.gif
Papildyta:
[quote=Meškutex,2009 12 07, 00:13]
o Tau kiek metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškutex: 06 gruodžio 2009 - 23:15
Sveikutes, atsiprasau, kad tiek ilgai nerasiau, tiesiog nebuvo galimybes prie interneto prieiti.
Pirma labai noreciau pasveikinti nestukes wub.gif Labai nudziugau perskaicius jusu naujienas biggrin.gif
Na dabar papasakosiu savo istorija smile.gif gruodzio 1d. ispunktavo 8 folikulus, is ju 4 tik geri buvo ir labai dziugu, kad visi dalinosi biggrin.gif pasiule auginti iki blastocistu. Labai pergyvenau, kad jei neuzaugs iki blastocistu ir neturesiu ka sodinti, taciau embriologe ramino ir sake, kad turetu viskas b uti gerai. Taii ir pasirizom auginti, na ir va siandiena jau mano pilvelyje 3 blastocistos smile.gif Pagulinejau po isodinimo pusdieni ir isvaziavau namucio smile.gif Tai dabar belieka laukti rolleyes.gif
Aciu visoms mergaitems uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 07, 01:42)
Sveikutes, atsiprasau, kad tiek ilgai nerasiau, tiesiog nebuvo galimybes prie interneto prieiti.
Pirma labai noreciau pasveikinti nestukes wub.gif Labai nudziugau perskaicius jusu naujienas biggrin.gif
Na dabar papasakosiu savo istorija smile.gif gruodzio 1d. ispunktavo 8 folikulus, is ju 4 tik geri buvo ir labai dziugu, kad visi dalinosi biggrin.gif pasiule auginti iki blastocistu. Labai pergyvenau, kad jei neuzaugs iki blastocistu ir neturesiu ka sodinti, taciau embriologe ramino ir sake, kad turetu viskas b uti gerai. Taii ir pasirizom auginti, na ir va siandiena jau mano pilvelyje 3 blastocistos smile.gif Pagulinejau po isodinimo pusdieni ir isvaziavau namucio smile.gif Tai dabar belieka laukti rolleyes.gif

Rozele78, fanstastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Belieka palaukti tas pora savaiciu ir pamatyti II 4u.gif Sekmes tau didziausios!!! Gal gali priminti, tau tik IVF dare? Ar ir ICSI? Pas kuria gydytoja?
Na zinok sis kartas neabejotinai tau bus laimingas 4u.gif
Atsakyti

Rozele wub.gif dabar ramybes ir tik geru emociju. wub.gif O tau nesiule daryti dvieju isodimimu, jauciu kaip neramu buvo laukti kol jos užaugs, bet saunu kad viskas taip puikiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
rozele, nuostabu, kad uzaugo blastocistos, nors ir rizikavot manau wub.gif thumbup.gif pas Odeta jus gydotes (BAK)? nu labai daug vilciu teikia toks pasisekimas 4u.gif

norma, as jau sesti metai M&V pas Zeba, taciau rezultato nera schmoll.gif kodel i Vilniu nenorit vaziuoti?
Atsakyti

Labai labai tikiu tavo sekme, smarkiai spaudziu kumscius ir laukiu dziugiu naujienu, bent jau nestuke.gif nestuke.gif (cia ir uz praejusi karta) smile.gif
Atsakyti
[quote=Meškutex,2009 12 07, 00:14]
Man 28 m. tai nuo ko tas protokolas priklauso?nuo metu?Tai taip supratau kad keliose klinikose dirba? na tikiuos viskas bus gerai jau siek tiek apsiraminau.. ax.gif
Papildyta:
[quote=Meškutex,2009 12 07, 00:13]
o Tau kiek metu?
[/quote]

tiesa pasakius, net nezinau.... kai paklausiau, no ko priklauso kuria schema taiko, atsakymas buvo toks: "jusu amzius ir tyrimu rezultatai leidzia naudoti ilgaja schema". taip ir likau nieko nesupratus... blink.gif doh.gif atseit, rezultatai geresni buna naudojant ilgaja schema, o mes dar ir laiko turim... tik niekaip nesuprantu, kuo cia detas laikas??? juk realiai ilgoji schema nuo trumposios skiriasi turbut pora savaiciu? ar as kazka painioju?... blink.gif
man 25 - ne senatve, bet ir jau nebe jaunikle... tongue.gif blush2.gif

beje, merginos, kuri stimuliuojates PUREGONU??? informaciniame vaistu lapelyje buvo parasyta vaistus laikyti saldytuve. daktaras man nieko nesake, laikau juos tiesiog miegamajame. kas galetu patarti??? g.gif wub.gif
Papildyta:

Rozele, ramaus laukimo ir dziuginanciu rezultatu thumbup.gif
Papildyta:
Pliuske, kaip tu jautiesi?
Atsakyti
labas rytas, mergaites smile.gif
rozele78, kokios puikios naujienos!!! clap_1.gif wub.gif
p.s. kad tokios geros naujienos, pradesiu snd namus dekoruot 000059.gif wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 07 gruodžio 2009 - 10:14
QUOTE(Ariwom @ 2009 12 07, 10:11)
tiesa pasakius, net nezinau.... kai paklausiau, no ko priklauso kuria schema taiko, atsakymas buvo toks: "jusu amzius ir tyrimu rezultatai leidzia naudoti ilgaja schema". taip ir likau nieko nesupratus...  blink.gif  doh.gif  atseit, rezultatai geresni buna naudojant ilgaja schema, o mes dar ir laiko turim... tik niekaip nesuprantu, kuo cia detas laikas??? juk realiai ilgoji schema nuo trumposios skiriasi turbut pora savaiciu? ar as kazka painioju?...  blink.gif
man 25 - ne senatve, bet ir jau nebe jaunikle...  tongue.gif  blush2.gif

Vat su situ teiginiu sutinku drinks_cheers.gif Bet schemas taiko tikrai ne del amziaus schmoll.gif Man stimuliacijos metu buvo 34m. (visi tyrimai geri,pas mus problemos pas MB)-ilga schema,mano drauge-33m. ( vienas kiausintakis,ir tas nelabai geras)-taike trumpa schema 4u.gif
Atsakyti