[quote=Meškutex,2009 12 07, 00:14]
[quote=Ariwom,2009 12 06, 20:18]
Pas
R.Griciu lankaisi??? Net nezinojau, kad jis dirba Bogdanskienes centre...

Ir tau taiko ilgaja schema? Kiek tau metu, jei ne paslaptis? Nes jau pradedu itart, kad jis visas vienodai bando gydyt... (man irgi paskirtas ilgasis protokolas)

Man 28 m. tai nuo ko tas protokolas priklauso?nuo metu?Tai taip supratau kad keliose klinikose dirba? na tikiuos viskas bus gerai jau siek tiek apsiraminau..
Papildyta:
[quote=Meškutex,2009 12 07, 00:13]
[quote=Ariwom,2009 12 06, 20:18]
o Tau kiek metu?
[/quote]
tiesa pasakius, net nezinau.... kai paklausiau, no ko priklauso kuria schema taiko, atsakymas buvo toks: "jusu amzius ir tyrimu rezultatai leidzia naudoti ilgaja schema". taip ir likau nieko nesupratus...

atseit, rezultatai geresni buna naudojant ilgaja schema, o mes dar ir laiko turim... tik niekaip nesuprantu, kuo cia detas laikas??? juk realiai ilgoji schema nuo trumposios skiriasi turbut pora savaiciu? ar as kazka painioju?...

man 25 - ne senatve, bet ir jau nebe jaunikle...
beje, merginos, kuri stimuliuojates PUREGONU??? informaciniame vaistu lapelyje buvo parasyta vaistus laikyti saldytuve. daktaras man nieko nesake, laikau juos tiesiog miegamajame. kas galetu patarti???
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 07, 01:42)
Sveikutes, atsiprasau, kad tiek ilgai nerasiau, tiesiog nebuvo galimybes prie interneto prieiti.
Pirma labai noreciau pasveikinti nestukes

Labai nudziugau perskaicius jusu naujienas
Na dabar papasakosiu savo istorija

gruodzio 1d. ispunktavo 8 folikulus, is ju 4 tik geri buvo ir labai dziugu, kad visi dalinosi

pasiule auginti iki blastocistu. Labai pergyvenau, kad jei neuzaugs iki blastocistu ir neturesiu ka sodinti, taciau embriologe ramino ir sake, kad turetu viskas b uti gerai. Taii ir pasirizom auginti, na ir va siandiena jau mano pilvelyje 3 blastocistos

Pagulinejau po isodinimo pusdieni ir isvaziavau namucio

Tai dabar belieka laukti
Aciu visoms mergaitems uz palaikyma
Rozele, ramaus laukimo ir dziuginanciu rezultatu
Papildyta:
Pliuske, kaip tu jautiesi?