Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2009 12 07, 14:13)
Fokina, ar kazka praleidau?  ax.gif  doh.gif  itraukciau sarasiukin  mirksiukas.gif

Rositele,nieko tu nepraleidai smile.gif norejau sokt i starta bet nusprendziau dar naujus atsvest o tada bus matyt smile.gif kai tik sugalvosiu parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 12 07, 16:21)
as kaip tik sakyciau, kad rado, jog kiausintakiai nepratekami, todel ir siulo IVF  doh.gif o tai tu neissiaiskinai tiksliai ka rado ir kodel siulo IVF?  g.gif ar negavai epikrizes?

kristinele, dar siandien ziurejau panaites parasiuka - leliuku nebuvo  schmoll.gif ot spartuoles mamytes  4u.gif  4u.gif

na kol kas neturiu dar blush2.gif nes dar lygtais siunte mano tyrimus del endo- na gydytojas nežinau kodel iškart taip drastiškai siulo IVF, nors pasake, kad "kiašintakius išlaisvinom" g.gif
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2009 12 07, 18:49)
na kol kas neturiu dar  blush2.gif  nes dar lygtais siunte mano tyrimus del endo- na gydytojas nežinau kodel iškart taip drastiškai siulo IVF, nors pasake, kad "kiašintakius išlaisvinom"  g.gif

''islaisvinom'', mano supratimu, reiskia islaisvino nuo saaugu, nes minejai, kad tokiu buvo ir kad jas pasalino. jos paprastai ir buna apaugusios ant kiausintakiu... 4u.gif reiketu pasikonsultuoti su gin. ir viska issiaiskinti kaip kas 4u.gif
fokina, aisku 4u.gif
Atsakyti

na, kas cia dbr? kas per slogios nuotaikos? greit namu puost megalol.gif mintis kitur nukreipt mirksiukas.gif
[/quote]

teisingai! einu, isbandysiu dekupazo mena
yu.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 07, 15:13)
Papildyta:
Ariwom
ICSI principai yra tokie patys kaip ir apvaisinimo mėgintuvėlyje (IVF). Atliekant ICSI paimamas vienas išrinktas spermatozoidas - priešingai nei IVF gydymo atveju - ir yra injekuojamas tiesiai į kiaušialąstės citoplazmą, tai atliekama naudojant specialų mikroskopą. Apvaisinimo procesas mikroinseminacijos atveju iš esmės skiriasi nuo įprasto IVF gydymo.

Mikroinseminacija yra atliekama tik tais atvejais, kuomet vyro sperma yra labai prastos kokybės ir yra labai nedaug spermatozoidų, tinkamų kiaušialąstės apvaisinti.

manau, mums bus taikoma ICSI, nes kazka daktaras minejo apie pati sudetingiausia buda... g.gif

Papildyta:
QUOTE(*renatux* @ 2009 12 07, 16:46)
Sveikutes visos! Taip ziugu del tu, kurios pagaliau pasiekia ta issvajota tiksla  nestuke.gif

Ir koks nelengvas musu visu kelias.. Mielos, priimkit ir mane i savo kompanija. Tokios pesimistines nuotaikos uzpuole, nerimas didesnis, nei kada nors jaustas.
Musu stazas apie desimt meteliu, +- , 1 nepasisekes IUI, 2 IVF ir vienas kartas snaiguciu. Atrodo ir ispunktuoja nemazai, ir kokybe nebloga, ir vis tiek nieko. Siuos metelius ilsinau savo kuna, nes labai jauciausi issekus po gydymu, tiek fiziskai, tiek psicholoogiskai. Vaikstau metus i akupunktura, ir velgi - jokiu rezultatu. Taigi, pagaliau susikaupiau, ir bandysim vel. Treciadieni 1ª konsultacija.. Jus taip viena kita palaikot, taip miela, kaip didele seima. Kas geriau, jei ne jus suprasit.

teisingai, junkis prie musu - juk kartu tikrai drasiau friends.gif wub.gif
kur gydaisi?
Atsakyti
na kristinele83 ir puikias zinias nesioji wub.gif
sveikinimai panaitei thumbup.gif
*renatux* eiks ir neuzsibuk rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 07 gruodžio 2009 - 19:39
QUOTE(agpa @ 2009 12 03, 16:37)
mergytes wub.gif hcg-118 yahoo.gif

QUOTE(rozele78 @ 2009 12 07, 01:42)
Na dabar papasakosiu savo istorija smile.gif gruodzio 1d. ispunktavo 8 folikulus, is ju 4 tik geri buvo ir labai dziugu, kad visi dalinosi biggrin.gif Taii ir pasirizom auginti, na ir va siandiena jau mano pilvelyje 3 blastocistos smile.gif Pagulinejau po isodinimo pusdieni ir isvaziavau namucio smile.gif Tai dabar belieka laukti rolleyes.gif
Aciu visoms mergaitems uz palaikyma wub.gif

agpa , kokios dziugios naujienos!!!! thumbup.gif Saugok save su zirniuku 4u.gif wub.gif

rozele78, kokios ikvepiancios naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2009 12 07, 04:16)
Labas  4u.gif

as cia kolkas tik paskaitineju, bet pries metus irgi daug domejausi, bendravau sitam skyrelyje, buvo baimes, abejoniu, asaru kaip ir pas jus, bet tikejau sekminga pabaiga, bei aisku labai pasitikejau savo gyd., vykdziau tiksliai visus jo nurodymus, ir net nekildavo klausimu, o kodel jisai man skyria ilga ar trumpa schema, nes noras buvo vienas - tapti  nestuke.gif ir pavyko is pirmo karto wink.gif 26 gimtadienio proga suzinojau kad mano pilvelyje gyvena mazylis, o dabar ji jau supuoju ir dziaugiuosi  smile.gif  tai ir jums linkiu negalvoti vien blogai, abejoti medikais, melstis ir tiketi kad viskas bus gerai, ypac kai jus sveika  wub.gif
aisku sakysit, kad jei buciau nepastojus, tai kalbeciau kitaip, gali buti ir taip, negaliu sito neigti, bet reikia tiketi tiketi tiketi  wub.gif  4u.gif sekmes jums ir visoms cia esanciom linkiu neuzsibuti ilgai sitam skyrelyje ir nepykite ant manes jei kazkam nepatiks mano zodziais  blush2.gif

Wow sveikinimai 4u.gif pamenu tave as startavau su 1 IVF kartu apytiksliai tik tau buvo sekmingas man ne.... Aukit dideli ir sveiki thumbup.gif
Atsakyti
Ar nezinote, kelinta diena implantacija vyksta jei isodinta blastocista biggrin.gif kazkaip mazai info turiu apie blast. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 12 07, 20:47)
Wow sveikinimai  4u.gif pamenu tave as startavau su 1 IVF kartu apytiksliai tik tau buvo sekmingas man ne.... Aukit dideli ir sveiki  thumbup.gif

taip ir as tave pamenu, sekdavau kaip jums sekasi, kurios daugmaz su manim kartu startavo ir labai dziugu, kad tau pavyko 4u.gif kiek pamenu, tu su snaigutem pastojai smile.gif lengvu tau 9 nestuke.gif menesiu smile.gif
Atsakyti
o kaip faina tiek graziu naujienu tiek leliuku.Drebtelejo Dievulis i seimyna tikrai ir po 2 ir po tris , tegu jis dazniau taip nepagaili clap.gif
nuosirdziausi sveikinimai.Oi kaip noreciau dvynuku...vienodi batukai...i viena ranka isikabina i kita...visom linkiu nestuke.gif nestuke.gif
kazko ir mane vis apipuola tos panikos.Cia manau del to kad sniego nera.Einu egles puost...Mergikes ginam i sali blogas mintis eikit rasyt seniui salciui laiska kad po leliu atnestu newyear.gif
Atsakyti
pliuske, rozele78 dabar tik teigiamos emocijos wub.gif
pliuske noriu paklausti, nes kaip supratau LV emrions klinikoje lankaisi? Ar dideles ten eiles, ta prasme pries kiek laiko reikia registruotis, nes sausio menesi kaip ir noreciau pradeti. Labiausiai tai bijau kad nesusikalbesiu as ten blush2.gif Registruotis ir tai kazkaip nedrasu, nes is tikruju su rusu kalba nelabai kas blush2.gif Ir dar parasyk jei nesunku ko kiek reikejo vartoti kokias proceduras dare ir kokia galutine suma gavosi? Didelis aciu bus uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Uzsirasiau penktadieniui pas gine,jei viskas gerai,isodinimas gaunasi ant Kaledu doh.gif Pirma IUI,kai suzinojom kas pas MB konc. 3mln dare per mano gimtadieni,tai man su tom sventem nelabai sekasi doh.gif
Atsakyti