Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Sesita @ 2009 12 14, 14:19)
Ačiū už padrąsinimą. Tavo pavyzdys man didelė parama.
O kaip jauteisi, žinodama, kad turi tik vieną folikulą? Aš turbūt būčiau labai pergyvenus...

man visalaik kirbejo, kad negali nepasisekt, toks lauktas, mylimas wub.gif kai suzinojom, kad tik viena turim buvo asareliu, bet nusprendem eit iki galo showoff.gif ir va-stipruolis pas mane nestuke.gif labai linkiu ir tau tiket ir kol nepabandei-nenusimint! mirksiukas.gif wub.gif laikysiu kumscius ryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 14, 09:30)
na man po isodinimo taip pat putesi pilvas, jau buvau issigandusi, bet 6 diena va ir sumazejo pilvukas, dabar viskas gerai smile.gif tai gal ir tau nera ko nerimauti jei siaip gerai jautiesi mirksiukas.gif

Patarciau nerizikuoti. atsarga gedos nedaro. Pradelsus gali buti liudnos pasekmes.
Atsakyti
QUOTE(SauleSauluze @ 2009 12 14, 15:08)
Sveikos mergaites,
Jauciu pareiga prasinesti savo naujienas. Siandien 14 dpi, ka tik suzinojau kraujo tyrimus (HCG). ir ka... ir nieko sad.gif
O ejosi viskas taip puikiai - gleivine kuo storiausia, embrionai 2 astuoniu lasteliu, 1 dvieju...
Turiu dar du bandymus ir visiskai istampytus nervus...
Papildyta:
Mergaites, kas esat vilnietes ir gydotes VK, sita tyrima darykites kardiologijos poliklinikoje - kainuos perpus pigiau (ne 84 Lt, o 40). Siandiena ta atradau netyciom. ir atsakymus el pastu atsiunte po 2 val. Patogiau gal net nebuna.

saulesauluze verysad.gif console.gif labai liudna...
o beje vilnietem, tai siulau geromeda /naugarduko 50/ padaro ta pacia diena, kaina 33lt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2009 12 14, 15:59)
Nemuno poliklinikoj dariaus. Bet va pasirodo ir ten taip ilgai daro. Jie irgi siuncia kazkur. doh.gif
Pamirsau pasakyt, kad dariaus vakar. Riebus vienas bruksnys ir jokiu vaiduokliu  schmoll.gif

As tai bijau NT darytis blush2.gif tai lauksiu HCG smile.gif
oho kiek ilgai laukti HCG doh.gif niu tai ka kartu ta pacia diena suzinosime rezultatus, tikiuosi abi dziaugsimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 14, 15:38)
Pliuske, labai laukiu tavo skaičiukų ir linkiu jų gerų  thumbup.gif  O aš rytoj važiuoju punkcijai, tai norėjau paklaust ar ryte ten nebūna labai didelių mašinų kamščių, pergyvenu kad nepavėluotume  ax.gif

4u.gif
Zinok geriau uzsimeskit laiko, nes tokiu laiku masinu nemazai, visi i darbus vaziuoja. Ziurint dar per kur vaziuosit, nes yra keli variantai. Mes is Panevezio isvaziavom pries 2,5 val., tai lygiai 8 val buvom ax.gif
Linkiu kuo didziausios sekmes rytoj. wub.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 14, 16:25)
As tai bijau NT darytis blush2.gif tai lauksiu HCG smile.gif
oho kiek ilgai laukti HCG doh.gif niu tai ka kartu ta pacia diena suzinosime rezultatus, tikiuosi abi dziaugsimes  wub.gif

Tai ir gerai, nedaryk to NT. thumb_yello.gif Pykstu as dabar ant jo beee.gif Daugiau jo nedarysiu, nebent HCG rodytu nestuke.gif wub.gif
Laikykimes iki treciadienio friends.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2009 12 14, 15:23)
Oho, taip greit. Nu cia labai geras variantas. As 32 sumokejau..

Papildyta:

Tai kad vis tas smalsumas nugali doh.gif As irgi devinta diena dariaus...

Oi Pliuske... 9 diena doh.gif nu reik tau dirzo gero... sakau gal ryt poryt bandyk testuka pasidaryti ir tai dar gali ir nieko nebuti , nes ankstoka testukams, o jinai matai jau vakar ji pasidariusi lotuliukas.gif
Atsakyti
pliuske, pliuske nei gedos nei sarmatos lotuliukas.gif aukstu skaiciuku tau, nekantruole liezuvis.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2009 12 14, 16:46)
Oi Pliuske... 9 diena  doh.gif  nu reik tau dirzo gero... sakau gal ryt poryt bandyk testuka pasidaryti ir tai dar gali ir nieko nebuti , nes ankstoka testukams,  o jinai matai jau vakar ji pasidariusi  lotuliukas.gif

blush2.gif Oi neee, del testo tikrai ne, nedarysiu.Geriau palauksiu tyrimu atsakymu. ax.gif
QUOTE(agpa @ 2009 12 14, 17:14)
pliuske, pliuske nei gedos nei sarmatos lotuliukas.gif aukstu skaiciuku tau, nekantruole liezuvis.gif  wub.gif

blush2.gif Nu as taip pagalvojau, kad jei kas butu, tai nors vaiduokliuka pamatyciau. Gal tikrai anksti pasidariau. ax.gif Nu, laukiu dabar treciadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o as sianakt niu nerealu sapna sapnavau biggrin.gif Dvynukes biggrin.gif pasiziurejau sapninka, tai reiskia seimos pagausejima bigsmile.gif tai sakau, gal issipildys mano sapnas ir busiu nestuke.gif tai atsikeliau su nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 14, 17:40)
Merginos, o as sianakt niu nerealu sapna sapnavau biggrin.gif Dvynukes biggrin.gif pasiziurejau sapninka, tai reiskia seimos pagausejima bigsmile.gif  tai sakau, gal issipildys mano sapnas  ir busiu nestuke.gif  tai atsikeliau su nuotaika smile.gif

thumbup.gif Oi, koks geras sapnas.Labai linkiu ir tikiu kad sapnas issipildys wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 14, 17:40)
Merginos, o as sianakt niu nerealu sapna sapnavau biggrin.gif Dvynukes biggrin.gif pasiziurejau sapninka, tai reiskia seimos pagausejima bigsmile.gif  tai sakau, gal issipildys mano sapnas  ir busiu nestuke.gif  tai atsikeliau su nuotaika smile.gif

fantastika clap_1.gif pagausejimo ir linkiu newyear.gif prie tos pacios temos pasipasakosiu savo sapna ax.gif sianakt ir as buvau sapne susitikus savo mazyli..maitinau net bigsmile.gif blush-anim-cl.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 12 14, 19:29)
fantastika clap_1.gif pagausejimo ir linkiu newyear.gif prie tos pacios temos pasipasakosiu savo sapna ax.gif sianakt ir as buvau sapne susitikus savo mazyli..maitinau net bigsmile.gif  blush-anim-cl.gif  2.gif

niu kaip faina wub.gif
na tikrai dabar arteja stebuklu metas, buciau pati laimingiausia, jei gauciau tokia dovana Kaledom thumbup.gif
Atsakyti