Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 12 02, 17:25)
na visur rašoma kad jie skiriami sergantiems lėtinėmis plaučių ligomis (BA tokia ir yra) g.gif . tai čia taip išeina kad jums profilaktiškai Klacidą išrašė  g.gif . jetau kaip aš bijau tų antibiotikų, tai ne tas žodis doh.gif , jie gi visai imunitetą vaikams sugadina. ir taip jau mano mažius jų kalną gavęs  verysad.gif . bet man panašu kad beveik visi po šito gripo jų gauna  verysad.gif

Mes sergam BA,mums dabar 5,6m. Susirgom gripu, mums prirašė Tamiflu, suveikė mums nerealiai. Pradėjom gerti antrą ligos dieną.cAš irgi buvau panikoje, nes maniškis ir taip plaučiu uždegimu serga 3 k.per metus.
Atsakyti
QUOTE(Daivika1 @ 2009 12 02, 18:14)
Mes sergam BA,mums dabar 5,6m. Susirgom gripu, mums prirašė Tamiflu, suveikė mums nerealiai. Pradėjom gerti antrą ligos dieną.cAš irgi buvau panikoje, nes maniškis ir taip plaučiu uždegimu serga 3 k.per metus.

bigsmile.gif ir kaip sveikot? papasakok apie ligos eigą, ką dar vartojot, kiek laiko ir kokie simptomai buvo
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 12 02, 21:45)
bigsmile.gif ir kaip sveikot? papasakok apie ligos eigą, ką dar vartojot, kiek laiko ir kokie simptomai buvo

tai ir rašau, suveikė nerealiai, po 2 dozių temperatūra nukrito, dar buvo toks išbalęs, lyg ir nelabai sveikas, bet po pasveikom per 5 d.nuo ligos pradžios pilnai.
Atsakyti
QUOTE(Daivika1 @ 2009 12 04, 19:43)
tai ir rašau, suveikė nerealiai, po 2 dozių temperatūra nukrito, dar buvo toks išbalęs, lyg ir nelabai sveikas, bet po pasveikom per 5 d.nuo ligos pradžios pilnai.

thumbup.gif tokie postai biški optimizmo įkvepia, o tai jau nuo baimės baigiu išprotėt doh.gif .mano vyresnėliui neastmatikui ir tai taip greit tamiflu nesuveikė, nors ėmėm gert pačią pirmą dieną. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 12 04, 23:16)
thumbup.gif tokie postai biški optimizmo įkvepia, o tai jau nuo baimės baigiu išprotėt  doh.gif .mano vyresnėliui neastmatikui ir tai taip greit tamiflu nesuveikė, nors ėmėm gert pačią pirmą dieną. unsure.gif

sveikos,as cia biski ne i tema,bet noriu paklaust ,gal kas ka zinot daugiau,radau maskvoje privacia klinika,kur isgydo astma 95% pacientu!galvojam po nauju vaziuot.kaip manot,ar tai ymanoma?
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2009 12 05, 21:04)
sveikos,as cia biski ne i tema,bet noriu paklaust ,gal kas ka zinot daugiau,radau maskvoje privacia klinika,kur isgydo astma 95% pacientu!galvojam po nauju vaziuot.kaip manot,ar tai ymanoma?

Nieko negirdejau ir nieko nezinau. Kaz kaip man itartinai skamba klinikos sugebejimai.Idomu kodel pas mus LT jokie gydytojai apie tai nesneka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 06 gruodžio 2009 - 11:24
QUOTE(Amelita @ 2009 12 06, 12:23)
Nieko negirdejau ir nieko nezinau. Kaz kaip man itartinai skamba klinikos sugebejimai.Idomu kodel pas mus LT jokie gydytojai apie tai nesneka?  g.gif

tai vat ir man ydomu,apie tai galima paskaityt astma.ru daktaras solopov astma servis klinika,mes turim giminiu maskvoj,tai paprasem,kad pasidometu,raso, tai itikinamai.ieskojau lietuvoj ka nors panasaus,tai nieko neradau.dar noriu paklaust,ar buna jusu vaikams cianoze?ka darot?
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2009 12 06, 13:10)
tai vat ir man ydomu,apie tai galima paskaityt astma.ru  daktaras solopov astma servis klinika,mes turim giminiu maskvoj,tai paprasem,kad pasidometu,raso, tai itikinamai.ieskojau lietuvoj ka nors panasaus,tai nieko neradau.dar noriu paklaust,ar buna jusu vaikams cianoze?ka darot?

bigsmile.gif būtinai parašykit atsiliepimus kai grįšit. nu tikrai įdomu, negi jie gali padėt.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 12 06, 16:54)
bigsmile.gif būtinai parašykit atsiliepimus kai grįšit. nu tikrai įdomu, negi jie gali padėt.

Sveikutės,

norėjau paklausti, nes kiek skaičiau tai supratau, kad gauti bronchinės astmos diagnozę galima, jei vaikas 3 kartus į metus suserga. O jei vaikas tik kartą metuose serga, ar tada duoda tokią diagnozę?
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2009 12 07, 17:54)
Sveikutės,

norėjau paklausti, nes kiek skaičiau tai supratau, kad gauti bronchinės astmos diagnozę galima, jei vaikas 3 kartus į metus suserga. O jei vaikas tik kartą metuose serga, ar tada duoda tokią diagnozę?

nelabai supratau klausimo, sirgti galima ir vieną kartą, tik paūmėjimai gali kartotis keletą kartų į metus smile.gif Mano mergaitėms diagnozavo nuvykus pirmąkart pas pulmonologę, užteko visų tyrimų ir apžiūros, kad diagnozuotų.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 07, 20:53)
nelabai supratau klausimo, sirgti galima ir vieną kartą, tik paūmėjimai gali kartotis keletą kartų į metus smile.gif Mano mergaitėms diagnozavo nuvykus pirmąkart pas pulmonologę, užteko visų tyrimų ir apžiūros, kad diagnozuotų.

na aš kiek skaitau, kad 3 kartus per metus turi būti obstrukcija, tik tada rašo tokia diagnozę. Gal ne taip supratau. Mano vaikas nėra sergantis, na mes vieną kartą gulejom ligoninej ir prasidėjo dusimai, tai dabar turim šitą diagnozę. Geriam singuliarą. Lankomes pas pulmonologą. Dar ligoninėj dariau mokamą tyrimą astmai, tai jis parodė, kad astmos nėra. Nesu susidurusi su tokiom ligom, tai nelabai gaudausi.
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2009 12 07, 19:09)
na aš kiek skaitau, kad 3 kartus per metus turi būti obstrukcija, tik tada rašo tokia diagnozę. Gal ne taip supratau. Mano vaikas nėra sergantis, na mes vieną kartą gulejom ligoninej ir prasidėjo dusimai, tai dabar turim šitą diagnozę. Geriam singuliarą. Lankomes pas pulmonologą. Dar ligoninėj dariau mokamą tyrimą astmai, tai jis parodė, kad astmos nėra. Nesu susidurusi su tokiom ligom, tai nelabai gaudausi.

Mokamą tyrimą gal darėt ne astmai, o dėl alergijos smile.gif Nes įprastai kiti visi tyrimai nemokami smile.gif Maniškės obstrukciniu nesirgo, jos iškart alergine astma susirgo ir tęsėsi be pertraukos tas paūmėjimas metus maždaug.. Nei ligoninėj gulėjom, nei duso smile.gif
Atsakyti