Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 04, 22:18)
pati, visiškai atsitiktinai, čia forume. tada pagooglinau ir pradėjau atidžiau skaityt. šiaip esu biologė pagal profesiją ir tai ką perskaičiau man visai neprasilenkė su logika (aišku su sąlyga, kad tie preparatai tikrai veikia ir juose yra tikrai patalpinti transfaktoriai biggrin.gif , o ne šiaip bile kokie milteliai). tai va masčiau masčiau ir nutariau kad nieko neprarandu (nu aišku išskyrus krūvą pinigų doh.gif ), juolab atsiliepimai forumuose tik geri, jokių šalutinių poveikių irgi neaptikau, tai ir nusipirkau šiandien 2 dėžutes. skaičiau kad reikia vartot min 8 mėn, kad būtų bent koks efektas, bet tikiuosi kad jau ir greičiai pasimatys veikimas. bet kokiu atveju, parašysiu atsiliepimus jums.
kainos tai žiaurios doh.gif , prasideda nuo 55 dolerių mėnesiui doh.gif , pradžioj gydymo reikia 2 rūšių vartot, tai dar +65 baksai. nu žodžiu blink.gif , bet nutariau kad užsigraušiu jei neišmėginsiu, tai db krizė pas mus bus šeimoj 8 mėn  biggrin.gif

gerai butu jog pasitvirtintu,nenusiviltumet.Sekmes!
O man idomu ar ka girdejot is pazistamu ar lanketes Kaune pas Vaiciuniene,mane itikineja jog ji isgydo astmininkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loresa: 04 sausio 2010 - 21:53
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 04, 21:18)
pati, visiškai atsitiktinai, čia forume. tada pagooglinau ir pradėjau atidžiau skaityt. šiaip esu biologė pagal profesiją ir tai ką perskaičiau man visai neprasilenkė su logika (aišku su sąlyga, kad tie preparatai tikrai veikia ir juose yra tikrai patalpinti transfaktoriai biggrin.gif , o ne šiaip bile kokie milteliai). tai va masčiau masčiau ir nutariau kad nieko neprarandu (nu aišku išskyrus krūvą pinigų doh.gif ), juolab atsiliepimai forumuose tik geri, jokių šalutinių poveikių irgi neaptikau, tai ir nusipirkau šiandien 2 dėžutes. skaičiau kad reikia vartot min 8 mėn, kad būtų bent koks efektas, bet tikiuosi kad jau ir greičiai pasimatys veikimas. bet kokiu atveju, parašysiu atsiliepimus jums.
kainos tai žiaurios doh.gif , prasideda nuo 55 dolerių mėnesiui doh.gif , pradžioj gydymo reikia 2 rūšių vartot, tai dar +65 baksai. nu žodžiu blink.gif , bet nutariau kad užsigraušiu jei neišmėginsiu, tai db krizė pas mus bus šeimoj 8 mėn  biggrin.gif

Kad tik padetu jums sie vaistukai. Linkiu daug daug sveikatytes.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 04, 21:18)

Kad visos bedeles jums pranyktu 4u.gif , ir lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 12 30, 23:13)
mes daremes kovo menesi. Pasiziurejau ligonines israse, kad sitas tyrimas ir buvo atliktas Imunoglobulinas E.
Nepamenu kokie skaiciukai rodo kad yra jau negerai  blush2.gif

Mes taip pat mokėjome už šį tyrimą berods 30 Lt. "Endemik", mums kosminius skaičius parodė 920 doh.gif
Norma berods yra 120 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 01 05, 10:43)
Mes taip pat mokėjome už šį tyrimą berods 30 Lt. "Endemik", mums kosminius skaičius parodė 920 doh.gif
Norma berods yra 120 unsure.gif

norma apie 40-60 kažkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 05, 12:04)
norma apie 40-60 kažkur unsure.gif

Bijau ginčytis, bet man pasakė, kad alergenai viršija 8 kartus...
Atsakyti
o informacijos tai tikrai labai mažai g.gif
Priepolį turėjom vieną kartą ( kad taip daugiau jo ir nebūtų), tai iš kur man gaut patirties, gydytoja nelabai ką ir pasakoja (jos stalas apkrautas popieriais, tai pagrinde ji tik rašo).
Didelis DĖKUI JUMS MAMYTĖS už tai, kad pasidalinate informaciją 4u.gif

Dar klausymukas: ką manote apie Amway produkciją?
Klausiu, nes pati ją naudoju (skalbimo miltelius, indų ploviklį ir t.t.) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 01 05, 11:38)
Klausiu, nes pati ją naudoju (skalbimo miltelius, indų ploviklį ir t.t.) smile.gif

sudėtį paskaičius ( LOC,indų ploviklio ir t t.) rečiau naudoju smile.gif
Atsakyti
Priepolį turėjom vieną kartą ( kad taip daugiau jo ir nebūtų), tai iš kur man gaut patirties, gydytoja nelabai ką ir pasakoja (jos stalas apkrautas popieriais, tai pagrinde ji tik rašo).
Didelis DĖKUI JUMS MAMYTĖS už tai, kad pasidalinate informaciją  4u.gif

as ir naudoju indu plovikli, balikli ir Loc.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 01 05, 12:38)
Didelis DĖKUI JUMS MAMYTĖS už tai, kad pasidalinate informaciją  4u.gif

Sveikutė.Aš ir neseniai pradėjau naudoti šios firmos priemones.Pirma nusipirkau orkaitei zoomą,tai labai patiko.Dar nusipirkau pabandymui LOKĄ-PLIUS virtuvės riebalams pavalyti.Tai kol kas ir nenusivyliau.Esu vitaminus mergaitei nupirkus,šiuo metu geria.Nors atsiliepimų visokių girdėjau apie tą firmą ir blogų ,ir gerų.
Papildyta:
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 04, 18:22)
Mums  gydytoja liepe 2 men.purksti Flixotide, o  ventolina  kai koseja .

Mano mergaitė 5m,jau galima sakyti sveikesnė šią žiemą,tikrai dar net nesirgom visom šiom ligom.Tik, kad neprisigyrus.Taip džiaugiuosi,gal pagaliau išaugsim iš visų bėdų,kurios jūsų vaikučius dabar kamuoja.Mes ir nuo metų vargom su ligom,su įvairiais vaistais,kol įsivarėm bronhinę astmą.Mes astmos vaistus dabar vartojam tik pavasrį,o žiemai lieka tik singuleiras.Flixotide hormoninis vaistas ir aš labai buvau prieš jį,bet jai padėdavo,nuimdavo dusulį.
Linkiu visoms mamos stiprybės ir kantrybės su sergančiais vaikais.
Atsakyti

manau tą patį kaip ir apie ariel, ajax, fairy ir kt chemiją iš maximos biggrin.gif . amway produktų sudėtis praktiškai niekuo nesiskirią nuo šių, tik astronomine kaina. nereikia tikėt pasakom, kad tai natūralu, ekologiška, etc. igredients panagrinėkit ir pamatysit, kad nieko natūralaus ten. be to neturi jokio ekologinio sertifikato, o skelbiasi kad vos ne get ten jų gaminius galima lotuliukas.gif doh.gif .
aš perku tik sertifikuotą ekologišką buitinę chemiją, nematau prasmės už didesnę kainą pirkt eilinių valiklių, kurių gali gaut eiliniam prekybcentry už 2 lt biggrin.gif
nepasiduokit bobučių pasakoms, mamytės. amway produkcija nei natūrali, nei ekologiška, ir jie niekaip negali įrodyt priešingai, nes produktų sudėtys ir sertifikatų nebuvimas kalba patys už save
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 05, 14:11)
amway produkcija nei natūrali, nei ekologiška, ir jie niekaip negali įrodyt priešingai, nes produktų sudėtys ir sertifikatų nebuvimas kalba patys už save

drinks_cheers.gif nu kaip protingai šnekat biggrin.gif KAd gerai valo-sutinku, bet kad nekenkia - briedas visiškas. Vasarą gulint su vaikais sanatorijoje turėjau gerą galimybę skaityti mėnesį įvairią literatūrą laisvalaikiu, domėjausi ekologija,tarša ir t.t., išsirinkau kenksmingas sudedamąsias kosmetikos ir chemikalų dalis, ir pakraupau,nes teko išmesti beveik viską - nuo EUCERIN kremukų nekaltų,pirktų vaistinėje, iki visokių vaikiškų šampūnų ir t.t. verysad.gif Baisiausios medžiagos yra Ethyl(/methyl,butyl/propyl)Paraben, paskaitykite, beveik visose namų priežiūros valymo priemonėse jų yra sad.gif

Reklama visagalė, pritariu, bet reikia ir protu savo vadovautis,netingėti skaityti paslėptų etikečių (pastebėjot, dažnai sudėtis nurodyta tik po priklijuota lietuviška etikete? wink.gif
Atsakyti