QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 25, 20:53)
eterinių aliejų garintuvė
(nu molinis indelis toks, apačioj statosi žvakutė, viršuj jos yra talpa vandeniu pilti. tai į tą vandenį lašinį ET aliejaus ir uždegi žvakutę). na tai tokia pagalbinė priemonė aišku, bet aš kažkaip galvoju, kad turi padėt (aišku jei vaikas nealergiškas tiems aliejams), gi pvz čiobrelių EA turi stiprų priešvirusinį poveikį, eukaliptų - plečia bronchus, lengvina kosulį, arbatmedžio - priešbakterinis. na ir daugiau aš jų turiu visokių.
par pamiršau paminėt, kad susirgus tepu krūtinę ir nugarą eukaliptų tepalu sumaišytu su barsuko taukais.
žinok net kai išmoksti, vistiek nesi apsaugotas nuo ligoninių
man tas pats, kone isterija ištinka, iškart atsimenu tuos antruosius jo metus, kai vos ne kiekviena sloga baigdavosi reanimacijoj
man mb irgi kartais pasiūlo ten kreiptis, bet aš tada taip susinervinu, kad einu valerijonų gert

par pamiršau paminėt, kad susirgus tepu krūtinę ir nugarą eukaliptų tepalu sumaišytu su barsuko taukais.
žinok net kai išmoksti, vistiek nesi apsaugotas nuo ligoninių

man tas pats, kone isterija ištinka, iškart atsimenu tuos antruosius jo metus, kai vos ne kiekviena sloga baigdavosi reanimacijoj

Aciu, kad palaikot. Todel galvoju surasyti taip visur, kad niekada nepamirsti. Na zinot, kad griesti nurodymai butu, susirgo,jei sloga tai taip elgtis, temp taip ir pan., na man buvo atvejis kad paskambinau i greitaja ir pamirsau gydytojos pavarde ir kokiam gydymosi centrui priklausau, na iki tol nemiegojau labai ilgai ir buvau issigandusi, tai dabar stengiuos viska uzsirasyti, na kad prie telefono butu pavardes ir adresai ir t.t.
o susirgus darau toki plana, na rasau kada ka gerem, kokias proceduras, matuoju temp ir pan rasau savijauta, kiek skysciu kada isgeria. mane taip ligoninej ismokino, sako jei i priimamaji atsinesi toki lapa daktarei buna lengviau ir gauna teisinga informacija, mato kiek laiko veikia kokie vaistai.