Kai žvelgi į mažytę atkarpą, suvoki, kad viskas paprasta, lengva.. kai žvelgi į tolį ir niekam nerandi ribų, viskas tampa nepakeliama.. Tačiau ,kad ir koks būtų gyvenimas, jis yra geras... <Getė>

Tik ne visada vertimas atitinka tai, kas noreta pasakyti

išvertus nelieka prasmės..ar skamba nebe taip..
  išvertus nelieka prasmės..ar skamba nebe taip.. (esmė bus suprasta.. bet grožio nebeliks) tas pats kaip ir su rusų kalba, juk kai kurie anekdotai ar posakiai netenka prasmės išversti iš rusų.
 (esmė bus suprasta.. bet grožio nebeliks) tas pats kaip ir su rusų kalba, juk kai kurie anekdotai ar posakiai netenka prasmės išversti iš rusų. 

Malonu, kad tos mintys patiko ir dar kažkam, o tai jau pradėjau galvoti, kad tuos, kur rašiau angliškai, rašiau tik sau...
  Malonu, kad tos mintys patiko ir dar kažkam, o tai jau pradėjau galvoti, kad tuos, kur rašiau angliškai, rašiau tik sau...   nžn, nenoriu, kad mano parašymai sukeltų žmonėms pyktį, o vertimais į lietuvių kalbą ir interpretacijomis tikrai neužsiimsiu...
  nžn, nenoriu, kad mano parašymai sukeltų žmonėms pyktį, o vertimais į lietuvių kalbą ir interpretacijomis tikrai neužsiimsiu... 

man ta pati mintis uzstrigo..nors teziuriu as ta filma viena akim
  man ta pati mintis uzstrigo..nors teziuriu as ta filma viena akim