Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

QUOTE(vasara_ @ 2012 01 24, 10:29)
geriu jau 5 metai jas, pradžioj buvo turbūt visi įmanomi šalutiniai poveikiai biggrin.gif ir ėst norėjau kaip žvėris ir nuotaikos kaitaliojosi ir poreikis seksui dingo ir dar eibė dalykų ištiko. bet paskui susitvarkė. klausiau gydytojos nurodymų vartoti mažiausiai 3 mėnesius, nes per tiek organizmas pripranta prie jų, tai viskas ir susidėliojo į savo vieteles mirksiukas.gif tiesa, aš alkį malšinau badavimu, t.y. valgydavau nei gramo ne daugiau nei iki pradedant gerti merciloną, nes žinojau, kad po tokio besaikio rijimo užaugs dar pusė manęs doh.gif ir padėjo, maždaug po mėnesio viskas susitvarkė, valgiau kaip iki tol, nesustambėjau, kaip tik svorį numečiau, nors esu ta kuri iš oro pučiasi. didžiausia baimė ir buvo - svorio pokyčiai pradėjus gerti KT. užtat dabar baisu mesti, kad negrįžtų mano buvę kilogramai doh.gif  biggrin.gif

Tai gerai kad susitvarke viskas per 3 men thumbup.gif . o del svorio tai ir as pergyvenu, nes man reikia mesti o nepriaugti doh.gif
Na matau, kad planuojat nestuke.gif , tai reikes priaugti svoriuko smile.gif , bet tai reikalingas svoris bus thumbup.gif . O kai bus lelius numesite mirksiukas.gif Sekmes jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(May10 @ 2012 01 24, 14:37)
Tai gerai kad susitvarke viskas per 3 men thumbup.gif . o del svorio tai ir as pergyvenu, nes man reikia mesti o nepriaugti doh.gif
Na matau, kad planuojat nestuke.gif , tai reikes priaugti svoriuko smile.gif , bet tai reikalingas svoris bus thumbup.gif . O kai bus lelius numesite  mirksiukas.gif Sekmes jum 4u.gif

ačiū, bet planuoju dar tik teoriškai, nes tebegeriu merciloną, bet planuose jau yra, reiks kažkada jas mesti ir užsiimti rimtais reikalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2012 01 24, 14:31)
ačiū, bet planuoju dar tik teoriškai, nes tebegeriu merciloną, bet planuose jau yra, reiks kažkada jas mesti ir užsiimti rimtais reikalais biggrin.gif

thumbup.gif tikrai kad reikia, po teorijos visada eina praktika lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
man tai tikras geris sios KT.geriau jas kokius 3-4 metus.neseniai pertrauka dariau, parekomendavus gydytojai.nuo sio men, toliau tesiu vartojima.pliusai- isgrazejo veido oda, isnyko berimai, trumpos menesines.kas del minusu- ju kaip ir nepajutau.gal kiek svoris padidejes buvo, taciau gal tai buvo kad maziau judejau g.gif paziuresim kaip db bus, nes kol kas esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2012 01 24, 21:33)
sveikos,
man tai tikras geris sios KT.geriau jas kokius 3-4 metus.neseniai pertrauka dariau, parekomendavus gydytojai.nuo sio men, toliau tesiu vartojima.pliusai- isgrazejo veido oda, isnyko berimai, trumpos menesines.kas del minusu- ju kaip ir nepajutau.gal kiek svoris padidejes buvo, taciau gal tai buvo kad maziau judejau  g.gif  paziuresim kaip db bus, nes kol kas esu patenkinta  4u.gif

Bet juk seniai visi gydytojai sako ir visur rasoma kad nereikia daryti jokiu pertrauku g.gif . Kodel gydytoja taip rekomendavo?keista g.gif Ir plius jeigu tiko jos tau labai.
Atsakyti
QUOTE(May10 @ 2012 01 24, 22:44)
Bet juk seniai visi gydytojai sako ir visur rasoma kad nereikia daryti jokiu pertrauku g.gif . Kodel gydytoja taip rekomendavo?keista g.gif Ir plius jeigu tiko jos tau labai.

na man jos irgi puikiai tinka, bet gydytoja paskutinio vizito metu pasakė, kad tai paskutinis receptas, kurį ji išrašo - reikia daryti pertrauką ir saugotis kitais būdais arba planuoti nėštumą. tiesa, kaip minėjau jau 5 metai kaip jas geriu.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2012 01 25, 10:13)
na man jos irgi puikiai tinka, bet gydytoja paskutinio vizito metu pasakė, kad tai paskutinis receptas, kurį ji išrašo - reikia daryti pertrauką ir saugotis kitais būdais arba planuoti nėštumą. tiesa, kaip minėjau jau 5 metai kaip jas geriu.

Nesuprantu kam ta pertrauka g.gif , visur raso ir gyd uk sako nereikia jokios pertraukos schmoll.gif
Na kai planuoji nestuke.gif tai aisku.
Atsakyti
QUOTE(May10 @ 2012 01 24, 20:44)

laba,
na nzn, gal delto, kad dar vaiku neturiu.juk ilga laika vartojant KT organizme kaupiasi viskas.ir kepenys kencia nuo hormonu.as manau, kad pertrauka yra butina.
Atsakyti
Laba diena,
Kontraceptines tabletes vartoju jau apie 2,5 metų be pertraukos. Esu girdejusi, kad būtina padaryti pertrauką, kitaip (vartojant ilgą laiką) kiaušidės gali "užmigti".
Tai ar būtina daryti pertrauką ar ne? Ir po kiek laiko vėl galima pradėti vartoti kontraceptikus? Kokios pasekmės gali būti nedarius pertraukos?

Ačiū už atsakymą.

Rita Matulionytė 2007 01 21, 16:13
Paskelbta: #2

Akušerė-ginekologė

Grupė: Konsultantai
Žinutės: 5602
Prisijungė: 2005 05 25
Vieta: Vilnius

Jokių pertraukų vartojant hormoninę kontracepciją daryti nereikia. Vartokite tol, kol aktuali kontracepcija.

Cia supermamoj gyd Matulionyte konsultavo anksciau g.gif
Atsakyti
na nzn...nieko baisaus ta pertrauka.as del sventos ramybes pasidariau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2012 01 26, 10:55)
na nzn...nieko baisaus ta pertrauka.as del sventos ramybes pasidariau.  ax.gif

Na tai tau ir gyd rekomendavo tai kaip cia nepaklausyti...O tai kai po pertraukos vel tas pacias pradejai gerti ar vel organizmui reikejo prisitaikyti, ar tepliojo ar kazkas panasaus?Ilga pertrauka darei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(May10 @ 2012 01 26, 12:12)
Na tai tau ir gyd rekomendavo tai kaip cia nepaklausyti...O tai kai po pertraukos vel tas pacias pradejai gerti ar vel organizmui reikejo prisitaikyti, ar tepliojo ar kazkas panasaus?Ilga pertrauka darei? 4u.gif

pertrauka gavosi apie 8 men.kazkaip jokiu pasaliniu reiskiniu pas mane nera ir nebuvo kiek pamenu, net ir pradejus jas gert. cool.gif
Atsakyti