Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

QUOTE(liudniuke @ 2007 12 31, 12:48)
sveikutes,
gal 7 metus vartojau diane 35 ir viskas buvo puiku. pries 3 men gydytoja paskyre mercilon. nieko blogo nesitikedama emiau jas gerti. sako mazesnis kiekis hormonu jose. taigi per tuos 3 men priaugau 5kg, padaznejo zveriski galvos skausmai, pavaziavo stogas kaip reikiant ir sekso visiskai man nereikejo. visu siu pakitimu rezultatas - didziausia depresija ir skyrybos su draugu. dabar aisku jas meciau gerti, del to nuejau pas gydytoja: nu tai sako negerk. tiesa dar atsirado alergija metalui (dzinsu saga it t.t.)
nesuprantu tik kodel dabar ji visom gruda ta mercilon'a? gal nauja preke, o gal jo nieks neperka? reikia ieskoti kitu vaistu. as irgi galvojau kad organizmas turi priprasti, bet manau laiku sustojau, kol nepasidariau kaip buvusi mama rockenroll, nes dar prie viso to paskaiciau straipsni apie ja.

va..ir man migrena padaznejusi be galo buvo /ir dabar jau vel primine ji man apie save,pamirsusi buvau per tuos pora metu kol nevartojau../,ir sexo nereikejo visai...... o del svorio-man jis krito.ir dabar jau 2kg nukrito..o dar tik antras menuo..

mane kazxkiek pakvailino viena inekologe kai paklausiau ar gali tai buti nuo KT? ji su sypsena veide atsake-na kad sexo poreiki itakotu KT dar negirdejau,o del migrenos-gal tai tiesiog itampos sukeltas galvos skausmas nes per daug megini isiklausyti kas tau negerai,nebematydama kas gerai... doh.gif vat kazkaip ir "nugesino" nora guostis pasaliniu poveikiu ..... bet va nebe pirma,nors gal dar ir ant rankos pirstu tilptu skaiciuojant-kuriai tikrai itakojo Kt sexo poreiki...apie ta ir sukuriau temele...kokiu realiai pasaliniu poveikiu patyret nuo KT /visokiu/ ir kokiu butent nuo mercilon...ir ar jie sutaps.
Atsakyti
Sveikos.As geriu Mercilon jau 4 metai ir sis menuo paskutinis,nors dar galutinai neapsisprendziau verysad.gif Nuo siu KT noro myletis tikrai nebera,galvos skausmai nerealus(pries geriant jas net nezinojau,kas tas yra),kojos skauda,sirdis sokineja...netinka manau...tik nezinau,ka rinktis po situ tableciu...
Atsakyti
geriu tik antras menuo..o noras myletis jau dingo.. kazkas negero siuose KT yra... po ju iskarto as mainiau i regulon..tiko is pat karto smile.gif o noras sugryzo dvigubai smile.gif pasitark su gydytoja,pamegink smile.gif jie taip pat is tu kurie nedaug tu hormonu turi smile.gif tik vat as negaliu dabar keisti.. unsure.gif .mat man cia ne tam tisklui paskyre..o blokavimui...ne su visais KT kaip supratau galima blokuoti mmm po tris menesius...
Atsakyti
Geriau ir as Mercilon. Visu pirma priaugau 7 kg, nors ginekologe tvirtino, kad tai nesamone, kad nuo ju neauga svoris, tik kazkodel, nutraukus ju vartojima per puse metu, vel grizau prie savo iprastinio svorio. Antra, labai pradejo durstyti sirdi, tokie veriantys skausmai uzeidavo, kad tai jau salutinis poveikis, sutiko ir ginekologe. Tik vienas geras dalykas buvo, kad menesines visada budavo laiku smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau trecia diena geriu mercilon, tai vakar visa nakti buvo bloga, o ryte vemiau doh.gif Bet man ir pries keleta metu kai geriau kitas KT ir pykindavo, tai buvau is vis nustojus gerti, bet dabar net nezinau ka daryt, bet sako kad reikia keliu menesiu kad organizmas priprastu, bet taip kankintis kelis men tai doh.gif
Atsakyti
ne ..nereikia ir net negalima kankintis kad "organizmas priprastu" ,jis arba iskarto toleruoja,arba ne. jei ir "pripras" tai nebepykins,bet kitokiu pakenkimu visvien kels.. reikia atrasti atrinkti tau tinkamiausius.kuo toliau tuo labiau suprantu kad mercilonas ne is geruju Kt...jis pikto padaro...o ypac man keista jog stabdo lytini potrauki...tai jau cheminis pakenkimas...jei tik kiekjauciates ne kaip-sakyciau pameginkit is karto kitus...antireklama ci ajau gaunasi..bet ..o ka daryti? juk sveikatos mes ziurimes..o ne svetima versla islaikom...
Atsakyti
Na ziuresiu kaip cia toliau bus, ka tik isgeriau 3 tablete, bet kiek prisimenu tai mane ir seniau nuo visu KT pykindavo, bet galvojau gal po gimdymo pasikeite kas, bet jauciu kad ne doh.gif
Atsakyti
nesakyk " nuo visu" ,visu tu tikria ju neismeginai wink.gif ziurek,jei tesis apie savaite-tai keisk..man ginekologe sakydavo-ilgiausiai galima "kankintis" savaite,jei tikrai kankina..pvz pykinimai,skausmai ,o ypac berimai. 4u.gif
Atsakyti
Aš šį mėnesį pradėjau gerti mercilon po turbūt 4 metų pertraukos. Prieš tuos 4 metus iš pradžių mane pykino,buvo bloga, net norėjau mesti juos, bet per kelis mėnesius pripratau, svoris neaugo, viskas buvo gerai. O dabar gal tik čiut pilvą paskaudėjo, dabar visai nieko nejaučiu. Taigi, man jis tinka. smile.gif
Atsakyti
man irgi pilva paskauda..tokiu skausmeliu,gal labiau maudimu-lyg tuoj tuoj prasides tos dienos... g.gif
Atsakyti
man gydytoja patare pakeist femina 35 i mercilon, nes po puses metu vartojimo prasidejo visokie salutiniai poveikiai verysad.gif kolkas vartoju puse men ir lyg viskas normaliai, tikrai neturiu kuo skustis, tikiuosi taip ir toliau bus smile.gif
Atsakyti
As geriu pirma men KT, tai pirma tablete isgeriau su pirma mmm diena, tai buvo praeita sekmadieni, bet iki siol dar kazkiek kraujuoju, kazi kas cia yra g.gif
Atsakyti