Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html
Melo pandemija.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...u.d?id=37652977

Manęs tai nestebina, o jus?
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 10 19, 09:14)

nei kiek. Juk tai ne masinis reiškinys. Antra, pažiūrėkim į ne MLM kompanijas: Star1 pavyzdys kaip reikiant. Žmonės pinigus atgaus? O ar tai stebina??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 19, 10:44)
nei kiek. Juk tai ne masinis reiškinys. Antra, pažiūrėkim į ne MLM kompanijas: Star1 pavyzdys kaip reikiant. Žmonės pinigus atgaus? O ar tai stebina???  g.gif

BĖDA TA, KAD JŪS NESUPRANTATE, APIE KĄ ŠIOJE TEMOJE DISKUTUOJAME. Taip, nesąžiningumo yra ir tradiciniame versle, netgi valstybės valdyme. Tačiau Jūsų duotas pavyzdys ir mano nuoroda neturi daug panašumų. Ar žinote kodėl? Guldau galvą, kad Star1 nelakstė paskui bilietų pirkėjus ir įkyriai, primygtinai nesiūlė pirkti bilietą skrydžiui pas juos (o jų nesąžiningumas, kad jie nutylėjo apie savo nemokumą ir galima bankrotą, taip pat ir Civilinės aviacijos administracijos neveiklumas, žinant situaciją, manau, kad bus ištirtas ir turėtų susilaukti vienokių ar kitokių sankcijų; Na, Aurylai gresia atleidimas iš darbo), jie nerengė ir nekvietė žmonių į savo siūlomų paslaugų pristatymus, nežadėjo dovanėlių tiems, kurie patys atėjo ir dar draugą atsivedė, niekam nesakė, kad Jūs laimėjote loterijoje ir pan. Paprastai bilietą į lėktuvą perka tik tie, kuriems reikia skristi kur nors ir avia kompaniją renkasi pagal kišenę, dažniausiai ieško bilietų pigiau, nes skrydis ir šiaip yra nepigus dalykas. O apie Bauer puodus ir jų kainas, jų prezentacijas tikriausiai žino net mokyklinukai (juk į tokias prezentacijas žmonės šeimomis traukia). Žmonės ateina ne todėl, kad ši kompanija siūlo pigų produktą, o todėl, kad jie žada dovanų, itin aukštos kokybės produktą ir, esant nepasitenkinimui juo, pilną pinigų grąžinimą. Šitas Bauer kompanijos nesąžiningumas kraupina juo labiau, kad tai ne šiaip sau pavienės konsultantės noras "išdurti", o kompanijos direktoriaus pavaduotojos, kuri atstovauja visą kompaniją, pozicija. Na, manau, kad jiems toks nesiskaitymas su pirkėja atsirūgs. Antireklama iš lūpų į lūpas yra daug veiksmingesnė už reklamą televizijoje.
Atsakyti
Visą šįmūsų ginčą galima trumpai taip apibūdinti.
Daugelis MLM žaliūkų nesivadovauja mintimi, kad jei iš žmonių nesistengsi atimti ar apgaule išvilioti pinigų tai jie ptys juos (pinigus) atneš.
O tie kas mato tik blogus dalykus: apgaules, sukčiavimus tai mato save. Deja tai skaudi tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 10 19, 17:13)
Visą šįmūsų ginčą galima trumpai taip apibūdinti.
Daugelis MLM žaliūkų nesivadovauja mintimi, kad jei iš žmonių nesistengsi atimti ar apgaule išvilioti pinigų tai jie ptys juos (pinigus) atneš.
O tie kas mato tik blogus dalykus: apgaules, sukčiavimus tai mato save. Deja tai skaudi tiesa.

čia kiekvienas pagal sugedimo laipsnį. Jeigu aš esu bloga, tai galvosiu kad ir visi aplinkiniai blogi, jei aš sukčiauju ir apgaudinėju, tai ir kiti tokie.

Bet jeigu aš gera, tai man ir aplinkiniai geri. jei aš jų neapgaudinėju, tai tikiuosi, kad ir manęs neapgaus. Nu čia gal per naiviai g.gif Bet su apgavikais aš nebendrauju mirksiukas.gif

Kitas dalykas: niekada nieko neverčiau daryti ko nenori. Pasakiau, kad tas ar anas gerai. O tau spręsti, tikėti manim ar ne. Melagė aš ar ne?
Atsakyti
Na jei zmogus nusivyles MLM kompanijomis , negali pakesti toje kompanijoje dirbanciu, cia viskas gerai, tikiu yra tokiu ir daugiau ir ne vienas ne du...
Tik gal siulyciau Malibu zvelgti objektyviau ir placiau...Yra zmoniu kurie dirbdami MLM kompanijose uzsidirba nevergaudami ir yra laimingi.
O del apgaules, tai ji yra visur: televizijoj, parduotuvese, lakrasciuose ir visur kitur, su kuo tik tenka zmogui susidurti...Visi tik ir stengiasi pritraukti zmogu i savo imone vienokiais ar kitokiais budais, tai lipdukai, tai sezonines (netikros) nuolaidos, tai dovaneles uz pora centu, taip jau yra kad daugelis nori gaut viska dykai arba uz kuo mazesne kaina tai ir uzkimba ant pigiu triuku...
Ir nebutinai vien MLM yra pasaulio blogis...Paklausk 8 val skubancio zmogaus i darba ar jis laimingas, dazniausiai nepamatysi ne vieno zygiuojancio i darba su placia sypsena, o kai uzsiveda kalbeti apie savo darba, tai dazniausiai nieko gero ir neisgirsi, tai tas blogai, tai tas negerai, tai atlyginimas blogas, o tu paklausk zmogaus kuris MLM versle isbuves bent keleta metu, dazniausiai tai laimingi, pilni geru noru ir gyvenimo dziaugsmo zmones ir jie nesiskundzia, kad ju gyvenimas eina jiems pro sali...
Cia tik mano pastebejimai...
Atsakyti
QUOTE(erikute333 @ 2010 10 20, 12:36)
Ir nebutinai vien MLM yra pasaulio blogis...Paklausk 8 val skubancio zmogaus i darba ar jis laimingas, dazniausiai nepamatysi ne vieno zygiuojancio i darba su placia sypsena, o kai uzsiveda kalbeti apie savo darba, tai dazniausiai nieko gero ir neisgirsi, tai tas blogai, tai tas negerai, tai atlyginimas blogas, o tu paklausk zmogaus kuris MLM versle isbuves bent keleta metu, dazniausiai tai laimingi, pilni geru noru ir gyvenimo dziaugsmo zmones ir jie nesiskundzia, kad ju gyvenimas eina jiems pro sali...
Cia tik mano pastebejimai...

nugyvenau vos ne 40 metų... dar nesutikau nei vieno tokio iš MLM unsure.gif
Atsakyti
MLM išbuvusi kelis metus 3 vaikų mama: vaikai dažnai sergantys, standartas (snargliuojantys, kosintys), ji pati pastoviai lakstanti: va gal galiu parekomenduot šitą ir šitą, labai labai geri...kaip su džiaugsmu jos akyse...na ką aš žinau..nelabai pastebėjau.
O gal šitai jum atrodo euforija: "Sankryža piko metu reguliuojama policininko, aš vairuoju auto, geriu asajos uogų sultis iš vyno butelio....tiesiai iš butelio. Policininkas man parodo lazdele į dešinę.....Kaip katė pribaigs šią pelę...jos reikalas."
Man daugiau panašu į savęs nerealizavusio paauglio fantazijas....
"Pasakiau, kad tas ar anas gerai. O tau spręsti, tikėti manim ar ne. Melagė aš ar ne?" Iš kur jūs sužinot kas gerai, o kas ne? Ir būtent konkrečiam žmogui, tyrimus atliekat ar tik asmeninė nuomonė?
Kadangi buvo aktualu, sakinys rastas per paiešką. Iš tamstos repertuaro: "Ir kad stuburo išvaržoms (skausmui mažinti ir geresnei savijautai) tinka mineralai." Paaiškinkit, kaip skausmą mažina mineralai? Nobelio premija kvepia ne kitaip...
Atsakyti
gielux, jūsų pastebėjimai jūsų problemos. Jūs pasaulio nejaučiat, o tik vertinat. Gyvenimas jums tik mentalo suformuoti atskiri kadrai. Visumos nerasta. Vadinasi nereikia.
Aš nevertinu savo poelgių. Aš gyvenu. Čia yra esminis skirtumas tarp mūsų.
Tiksliau reikėtų pasakyti, kad stengiuosi nevertinti, nes mentalo stereotipų atsisakyti nėra lengva, bet stengiuosi, nes suvokiu jų beprasmiškumą.
Kaip ten sakoma;jei daug valgysi sakys, kad esi apsiriėlis, jei gersi, sakys, kad girtuoklis....ar ne taip Jėzus kalbėjo....o ką jis darė...ir gydė per šabą ir dar daug ką darė. Muštynes cerkvėje sukėlė.. Žinoma tokį tik ant kryžiaus. Ir pakabino. ir jau 2000 metų jo niekas nesusipranta nuimti. vis dar kabo. ir garbina tą kryžių ant kurio Jėzų pakabino. susimastykit ką aš pasakiau.
Atsakyti
Amen...
Kodėl taip sunku atsakyt į paprastus klausimus?
Kodėl, jei užduodi nepatogius klausimus, esi apkaltinamas: fragmentiškumu, monochromizmu. Beje, apie mano fragmentiškumą, tai mlm kritika jums pašnabždėjo..ar asmeninė intuicija?
Fragmentiškumo pavyzdžiai:
panaši diskusija rusiškai, paskutiniam poste niekam nepažįstama situacija?
ir vėl fragmentacija, su tamstos dalyvavimu
skaitantiem angliškai, ne monochromatikam neskaityti
Na gi mielas katinėli, p. Auriau, nepykit jau taip ant manęs..nervintis negerai...asajos atsargų neužteks. Žaviuosi jūsų sugebėjimu rašyti ir parašyti lygiai nieką..paprastai čia mūsų, moterų, tokie gebėjimai....
Kaip ten sako? MLM uždarbis priklauso, nuo to, "kak подвязан язык". Tada sutinku, jus savo dalyko primarijus...lenkiu galvą.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 10 20, 21:14)
gielux, jūsų pastebėjimai jūsų problemos. Jūs pasaulio nejaučiat, o tik vertinat. Gyvenimas jums tik mentalo suformuoti atskiri kadrai. Visumos nerasta. Vadinasi nereikia.
Aš nevertinu savo poelgių. Aš gyvenu. Čia yra esminis skirtumas tarp mūsų.
Tiksliau reikėtų pasakyti, kad stengiuosi nevertinti, nes  mentalo stereotipų atsisakyti nėra lengva, bet stengiuosi, nes  suvokiu jų beprasmiškumą.
Kaip ten sakoma;jei daug valgysi sakys, kad  esi apsiriėlis, jei gersi, sakys, kad girtuoklis....ar ne taip Jėzus kalbėjo....o ką jis darė...ir gydė per šabą ir dar daug ką darė. Muštynes cerkvėje sukėlė.. Žinoma tokį tik ant kryžiaus. Ir pakabino. ir jau 2000 metų jo niekas nesusipranta nuimti. vis dar kabo. ir garbina tą kryžių ant kurio Jėzų pakabino. susimastykit ką aš pasakiau.

jus gal ne tik is MLM, bet ir is kokio tikejimo zodzio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti