Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

geriausia turbut butu sodint i kokia didele talpa (lovi ar vazona), kuri laikyt shiltnamyje...tada kokie kurkliai ar karkvabaliai neturetu ilysti ax.gif shiaip ar taip, manau shiltnamyje bent truputeli saugiau del kenkeju nei atviram lauke.... unsure.gif
Atsakyti
Mano atsisiųsti iš EG jau bunda smile.gif
Atsakyti
oi oi, kokių grožių albume wub.gif

mano baltoji nimfa wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 12 05, 16:23)
oi oi, kokių grožių albume wub.gif

mano baltoji nimfa wub.gif

user posted image

Kaip matau, Tavo taip pat "Jewel" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 05, 15:39)
Kaip matau, Tavo taip pat "Jewel"  mirksiukas.gif

ta prasme? unsure.gif ne nimfa, o kita veislė?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 05, 17:39)
Kaip matau, Tavo taip pat "Jewel"  mirksiukas.gif

Tikrių tikriausia Jewel. Va jums ir Euro gėlės. Man šiais metais iš jų pirktų tik 10% atitiko.
O nuotrauka, tai graži thumbup.gif . Nuimkit užraša ir į albumą (ta data gadina kokybiškos nuotraukos vaizdą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 05 gruodžio 2009 - 16:50
nemoku nuimti schmoll.gif

o čia iš shetelingo, iš eg nieko neturiu.
Atsakyti
[quote=Lutpede,2009 12 05, 17:23]
Tikrių tikriausia Jewel. Va jums ir Euro gėlės. Man šiais metais iš jų pirktų tik 10% atitiko.

as pernai is ju pirkau lemon lime ,tai man toks ir buvo,siemet pirkau charizma ziuresiu kas isaugs rolleyes.gif
Atsakyti
padariau shian reida per parduotuves ....einasau, einasau..karsta.gif
nerealiai susizhavejau Sonatini amariliais wub.gif wub.gif kookia grakshtybe, koooks trapumas smulkumas wub.gif ir tik po 3 eur gaila, kad nerasho veisliu pavadinimu, buchiau tikrai nusipirkus...yra baltu ir raudonu...dabar inirtingai knisuosi po neta, jei atpazhinsiu- pirksiu smile.gif
Tiesa, white peackok nusipirkau netychia blush2.gif
Papildyta:
ha, tu sonatini, pasirodo, ne tiek daug veisliu ir yra bigsmile.gif jauchiu, nebutu sunku atpazhint assa.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 12 05, 18:01)
nemoku nuimti schmoll.gif

o čia iš shetelingo, iš eg nieko neturiu.

Mano taip pat iš sheteligo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2009 12 05, 20:19)
padariau shian reida per parduotuves ....einasau, einasau..karsta.gif
nerealiai susizhavejau Sonatini amariliais  wub.gif  wub.gif  kookia grakshtybe, koooks trapumas smulkumas wub.gif  ir tik po 3 eur gaila, kad nerasho veisliu pavadinimu, buchiau tikrai nusipirkus...yra baltu ir raudonu...dabar inirtingai knisuosi po neta, jei atpazhinsiu- pirksiu smile.gif
Tiesa, white peackok nusipirkau netychia blush2.gif
Papildyta:
ha, tu sonatini, pasirodo, ne tiek daug veisliu ir yra bigsmile.gif  jauchiu, nebutu sunku atpazhint assa.gif

Jų žiedai mažesni nei kitų, ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 05, 20:31)
Jų žiedai mažesni nei kitų, ar ne ?  g.gif

uhu....jie smulkuchiai smulkuchiai...svogunas tai turbut4x mazhesnis blink.gif zhiedai irgi labai smulkus. Atrodo kaip coliukes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 05, 22:57)
uhu....jie smulkuchiai smulkuchiai...svogunas tai turbut4x mazhesnis blink.gif  zhiedai irgi labai smulkus. Atrodo kaip coliukes  wub.gif

Norisi tokių mažučių? blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti