Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

Ziuriu ,siandien jau maniske "tipo Aphrodite"jau pradejo spalva zodyt,bet jauciu ir liks "tipo",nes labai jau smulkus ziedukai,nepanasu kad butu pilnavidure schmoll.gif verysad.gif o tokia grazuole ant korteles puikuojas doh.gif gerai kad dar is Kristeles gavau tikra -nereiks Ice tea saraso taisyt lotuliukas.gif
Atsakyti
"Tik Gėlėse" yra oranžinių "Souvereign". Kainos neklausiau. Žemė vazonuose sausa, svogūnai atrodo sveikai.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 02, 15:00)
Mano Riminis isprotejo - maza to, kad antras ziedkotis turi sesis ziedus, dar leidzia trecia ziedkoti wub.gif

mano taip pat-2 žiedkočiai nužydėjo, antras pradeda ir dar vaikas lenda iš šono. Net džiaugtis bijau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 02, 16:16)
"Tik Gėlėse"  yra oranžinių "Souvereign". Kainos neklausiau. Žemė vazonuose sausa, svogūnai atrodo sveikai.

Ot gyvatės-klijentę prarado doh.gif vakar tai neturėjo, net į šaldytuvą buvau įlindus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 02, 17:22)
mano taip pat-2 žiedkočiai nužydėjo, antras pradeda ir dar vaikas lenda iš šono. Net džiaugtis bijau g.gif
Papildyta:

Ot gyvatės-klijentę prarado doh.gif vakar tai neturėjo, net į šaldytuvą buvau įlindus blink.gif

Nėra ko antradieniais landžioti. Prekes veža trečiadieniais
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 02, 15:16)
"Tik Gėlėse"  yra oranžinių "Souvereign". Kainos neklausiau. Žemė vazonuose sausa, svogūnai atrodo sveikai.

Praeitais metais iš jų pirkau oranžinį- tai pražydo va toks

user posted image

O TIKRO oranžinio LABAI noriu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 gruodžio 2009 - 15:28
o TIK GELES tai kur randasi?,Draugystes gatveJ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 02, 17:26)
Praeitais metais  iš jų pirkau oranžinį- tai pražydo va toks

user posted image

O TIKRO oranžinio LABAI noriu  wub.gif

Souvereign yra rausvai oranžinis, o Salmon, labiau "morkinis". Man atrodo, kad nuotraukoje ir bus Souvereign. Tik kažkaip žiedų forma jūsiškės nelabai panaši
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 gruodžio 2009 - 15:31
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 02, 16:23)
Nėra ko antradieniais landžioti. Prekes veža trečiadieniais

Nežinojau verysad.gif Kitą kartą reikės planuoti medžioklę ketvirtadienį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 12 02, 17:30)
o TIK GELES tai kur randasi?,Draugystes gatveJ? g.gif

Draugystės g.15b
Atsakyti
O APYTIKSLIAI KURIOJ TEN VIETOJ?orentacine vieta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 12 02, 17:35)
O APYTIKSLIAI KURIOJ TEN VIETOJ?orentacine vieta? ax.gif

kažkur 100 metrų už Senukų kairėje pusėje važiuojant nuo Maximos
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 02, 17:38)

ant pastato yra užrašas
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 02, 15:41)
Papildyta:

ant pastato yra užrašas

Dar pridėsiu kad blešankinis sandėlys ir prieš pat geležinkelį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 02, 15:30)
Souvereign  yra rausvai oranžinis, o Salmon, labiau "morkinis". Man atrodo, kad  nuotraukoje ir bus Souvereign. Tik kažkaip žiedų forma jūsiškės nelabai panaši

Bet paveiksliukyje vaizdas ir vaizdas natūroj man nelabai sutapo ax.gif Ale vis tiek juo LABAI džiaugiausi rolleyes.gif
Atsakyti