QUOTE(Steputė @ 2009 12 09, 19:40)
Kai prieš kurį laiką jūsų forumas sujudo užsisakyti iš užsienio retesnių amarilių, kaip ir netyčia staiga atsirado DVI ir taip karštai ėmėsi įtikinėti pirkti amarilius per ją. Ir tokia nelietuviškai paslaugi, ir visoms visus nupirks (nes pas ją švedijoj virš šimto rūšių amarilinių), ir rūbus iš lagamino išmetusi visoms viską pargabens Lietuvon, ir kaip tyčia tuo laiku namo grįžtanti. Ir taip ir buvo.
Bet va, praėjo kiek laiko ir DVI pirmoji!!! ėmė šaukti, kad pas jos seserį, girdi, pražydo neaiškios kilmės raudonas, o dar po kelių dienų, kad jau ir pas ją pačią tikriausiai irgi žydės raudonas. Čia tam, kad visos žinotumėte, kad ji irgi tokia pat auka, ir kai pas visas vietoj išsvajotų retų rūšių sužydės raudoni kaimietukai, nepradėtumėte reikalauti grąžinti pinigus. O kainavo, oi, kaip nemažai. Sakyčiau švediškai kainavo.
Tik man kažkodėl atrodo, kad ta DVIEJŲ švedija randasi kažkur pakaunėje, kokiame nors Sergejčikų kaime, visai šalia Eurogėlių. Ir neapsigaukite jūs dėl tų firminių nepraplėštų pakuočių. Tokių stebuklų bet kurioje Kauno spaustuvėlėje pagamins kiek reikia po 50 ct. už štuką. Ypač naktinėje pamainoje.
Taigi, sakau, kol bus naivuolių, tol bus ne tik telefoninių, bet ir amarilinių sukčių.
Oi, vos neužmiršau. Švedijoje baigėsi visos amarilkos. Taigi, DVI perkasi keletą iš vargšės lietuvaitės dešimtosios kristeles. Į švediją siūsis...
Gudri lapė įsisuko į jūsų vištidę. Ir ne viena. Ir ne dvi.
Piktų šuniukų, garsiai lojančių, yra daug ir visur. Visų pirma - Švedija ne mano. Gyvenu LT ir į Švediją nuvažiuoju tik kartais. Nieko neįtikinėjau, niekam per prievartą nekišau, pasidalinau draugiškai nuo galėjau ir kuo pati labai džiaugiuosi kasmet, kai pražydi, bet daugiau tikrai nei vienai nevešiu, kaip ir internetu neužsakinėsiu niekam kitam, išskyrus save pačią. Labai neskanu, kai gražius norus ir draugiškumą va tokios Steputės iš Švėkšnos (ar tik ne internato piktą gyventoja, a?) apdrabsto purvais taip, kad kitą kartą nekyla jokio noro tą nuoširdumą ir atvirą širdį rodyti. Pas mane pražydėjo tas pats švedas Merengue ir ten nesumaišyta nieko. Turėsiu laiko, įmesiu nuotrauką. Likę 6, kuriuos parsivežiau, dar nežydi, visus, kai pražydės, parodysiu. Vieną (bent jau kol kas) davu ne tokį - ir ką? Cibulio vidun neįlysi ir kas ten yra nepažiūrėsi.
Jei pas kurią pražydės ne tai, ką pirkot, parašykit - susikesim atgal. Grąžinsiu jums pinigus, o jūsų "ne tokie" amariliai džiugins mane. Iš SM nedingau, su kai kuriomis jūsų susitinkam kitose temose, pas jus lankausi, mano adresą visos gavot užrašytą ant pakuočių, kai siunčiau gėles, o jei kuri išmetėt, nepaprotintos tokios protingos Steputės, pasakykit, parašysiu dar kartą adresą į AŽ. Ir telefoną, kuriuo prašyti kompensacijos, pridėsiu. Jei netikit, kad adresą duosiu tikrą - šaindien ryte dar iki malonios Steputės žinios Kristelei pervedžiau pinigus už jos amarilius ir parašiau savo adresą - galit pasiimti iš jos.
O tamsta, Stepute, gali mano adresu komentarų nerašyti - aš juos paprasčiausiai praleisiu. O jei tamstos tikslas sukiršinti - nepavyks. Gėles kaip purkau, taip ir pirksiu, kaip auginau, taip ir auginsiu. Ir ieškosiu nesvarbu kur - Olandijoj, Vokietijoj, Švedijoj ar pas Kristelę 0 ačiū jai už gerą dūšią, kad nereikia siųstis iš toli, o galiu perprkti jos cibulius, kurie tik už 100 km. Šuo loja, o karavanas eina pirmyn.