Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

biggrin.gif biggrin.gif ne tik da laaaabai baltas, ir laaaaaabai gražus thumbup.gif . Labiau jau į leliją panašus. blink.gif jau ir mane ant eilėraščių patraukė ko niekad nebuvo gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 10, 16:08)
blink.gif  jau ir mane ant eilėraščių patraukė ko niekad nebuvo gyvenime biggrin.gif

Viskas tik į gerą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 12 10, 14:42)
user posted image
Rodomės ir čia  4u.gif

ojej, koks grazhuolis blink.gif
kuo jis vardu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 10, 18:08)
biggrin.gif  biggrin.gif  ne tik da laaaabai baltas, ir laaaaaabai gražus thumbup.gif . Labiau jau į leliją panašus.  blink.gif  jau ir mane ant eilėraščių patraukė ko niekad nebuvo gyvenime biggrin.gif

Ačiū ačiū bis.gif .Man irgi į leliją užneša g.gif ... Seniai nebuvau pas jus temelėj, tai žiūriu, tikrai kokios tai poetės pasidarėt , čia gal naujas virusas? Ar Kalėdinė dvasia apniko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 12 10, 17:14)
Ačiū ačiū  bis.gif .Man irgi į leliją užneša  g.gif ... Seniai nebuvau pas jus temelėj, tai žiūriu, tikrai kokios tai poetės pasidarėt , čia gal naujas virusas? Ar Kalėdinė dvasia apniko  mirksiukas.gif

Tikrai gražus bigsmile.gif
beje, maniškiai abu iš EG lapus leidžia g.gif liet ar neliet? kažkaip man niekad nebuvo, kad pirmiau lapus parodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 12 10, 16:16)
beje, maniškiai abu iš EG lapus leidžia  g.gif liet ar neliet? kažkaip man niekad nebuvo, kad pirmiau lapus parodytų  g.gif

Aš tai nelieju mirksiukas.gif Palieju pirmą kartą tik, kai žiedstiebis kokių 7 cm išlenda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 10, 14:52)
  O kaip fotkinat kai fone juodas švarkas: su blicu ar be?

Visada fotografuoju be blyksės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 10 gruodžio 2009 - 16:21
QUOTE(ingarasi @ 2009 12 10, 17:14)
Ačiū ačiū  bis.gif .Man irgi į leliją užneša  g.gif ... Seniai nebuvau pas jus temelėj, tai žiūriu, tikrai kokios tai poetės pasidarėt , čia gal naujas virusas? Ar Kalėdinė dvasia apniko  mirksiukas.gif

Kalėdos ant nosies, ore sklando meilė ir pyragų kvapas...
Labai gražus baltukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O mano pirmiau lapus pradėjo leisti negi šiemet nežydės g.gif anksčiau niekad taip nebūdavo.O tas mano pirktinis raudonas pilnavidūris ,nužydėjo ir žiedstiebiai nudžiuvo, lapus nemažus pasiaugino o šaknelės nei vienos nėra schmoll.gif verysad.gif
Žiū.... kad amarilis/vaikiukas raudonlige susirgo,jis dar priemotininio svogūno ką toliau daryti kaip jį gydyti?Iš anksto ačiū, jei kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 10, 16:28)
Žiū.... kad amarilis/vaikiukas raudonlige susirgo,jis dar priemotininio svogūno ką toliau daryti kaip jį gydyti?Iš anksto ačiū, jei kas atsakys.

Su visu vazonu merk į fungicidų tirpalą- vonias daryk mirksiukas.gif Arba jei raudonligė nėra LABAI įaugus, tai zelionke pabandyk pamalevot tą mažulį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 10, 15:28)
O tas mano pirktinis raudonas pilnavidūris ,nužydėjo ir žiedstiebiai nudžiuvo, lapus nemažus pasiaugino o šaknelės nei vienos nėra schmoll.gif  verysad.gif

ash tai darychiau kaip hiacintui,- pamerkchiau taip, kad dugnelis vos vos liestu vandeni,- ishleis shaknis kaipmat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 10, 18:13)
ojej, koks grazhuolis  blink.gif
kuo jis vardu? ax.gif

Na mes jau ankstesniuose psl išsiaiškinom, kad čia Intokasie.Foto jau kėliau, kai buvo su dviem žiedeliais, kai prasiskleidė visi keturi, tai jau išvis atsigrožėt negalėjom.O dar taip užtaikė prasiskleist, kai turėjom svečių (mažojo gimtadienis), tai tokią puošmeną turėjau ant baro, tiek pagyrų blush2.gif .
Antrasis žiedstiebis nupjautas irgi vazelėje, o svogūną gydau nuo raudonligės ax.gif , turiu vilties išgelbėt smile.gif
Atsakyti