Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 17:06)
kristele10, na Tavo ir norai  bigsmile.gif

Dar Bolero pamirsau prirasyti blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 12, 16:09)
Dar Bolero pamirsau prirasyti  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ką dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 17:16)
O ką dar  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pradziai gana 4u.gif blush2.gif
O paskui... oranzerijos, kad butu thumbup.gif salygos jiems auginti, o po to... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o po to...
Vsio, jau baigiau svaigti blush2.gif blush2.gif blush2.gif, kad po viso to dar ant duonos uztektu hihihi.gif
Zinai ta pasaka apie auksine zuvele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 12 gruodžio 2009 - 15:25
ash tai noriu 'Lovely garden' ir 'Green dragon' daugiau nieko schmoll.gif
kukliai biggrin.gif

shian nusipirkau kazhkoki pilnaviduri smulku amarili. Ant etiketes parashyta, kad 'Kolibri-serie'. Pazhiurejau, vokiechiai rasho apie juos savo forumuose, bet nesupratau kas ir kaip ten g.gif tik tiek, kad zhiedai buna 10-13cm plocio rolleyes.gif
Atsakyti
Blossom Peacock daugiau prasiskleidė thumbup.gif Na negaliu tokio grožio neįdėti į temą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 12, 17:27)
ash tai noriu 'Lovely garden' ir 'Green dragon' daugiau nieko schmoll.gif
kukliai  biggrin.gif

shian nusipirkau kazhkoki pilnaviduri smulku amarili. Ant etiketes parashyta, kad 'Kolibri-serie'. Pazhiurejau, vokiechiai rasho apie juos savo forumuose, bet nesupratau kas ir kaip ten g.gif  tik tiek, kad zhiedai buna 10-13cm plocio rolleyes.gif

Lovely garden kupsteli galiu mirksiukas.gif
O tas Kolibris Tavo cibulis ar su ziedkociu? Lauksim ziedu foto seiletekiui... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 17:29)
Blossom Peacock daugiau prasiskleidė thumbup.gif Na negaliu tokio grožio neįdėti į temą wub.gif

doh.gif wub.gif Ir svarkas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ką daryti-mano vienas svogūnas rūsyje prabudo, bet leidžia du lapelius (šv. žali 2cm ilgio), žiedkočio dar nesimato, ar nešti į šviesą? Bijau, kad po to gali tik lapus auginti, bet jeigu giliai svogūne susiformavęs žiedkotis tai turėtų išlįsti. Kaip jūs darote tokiu atveju? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 12, 16:35)

doh.gif  wub.gif  Ir svarkas  thumbup.gif

Kai vyro paklausiau, kur tavo švarkas juodas-Kam????? Kalafijorams (čia taip gėles vadina) tavo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 17:37)
Merginos, ką daryti-mano vienas svogūnas rūsyje prabudo, bet leidžia du lapelius (šv. žali 2cm ilgio), žiedkočio dar nesimato, ar nešti į šviesą? Bijau, kad po to gali tik lapus auginti, bet jeigu giliai svogūne susiformavęs žiedkotis tai turėtų išlįsti. Kaip jūs darote tokiu atveju? g.gif

Pas mane kai kuriu irgi pirma lapukai islindo, o is paskos ir ziedkociai lenda. As traukciau i sviesa. Bet laukiam Lutpedes...
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 12, 16:40)
As traukciau i sviesa. Bet laukiam Lutpedes...

Na aš ir taip galvoju, kad jeigu viduje yra žiedkotis, tai ir taip išlįs. O, Kristele 10, gal savo sąrašiuką atliekamų svogūnų pakartotum. Ir kaina kokia maždaug? Gali ir į a.ž. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 12, 17:40)
Pas mane kai kuriu irgi pirma lapukai islindo, o is paskos ir ziedkociai lenda. As traukciau i sviesa. Bet laukiam Lutpedes...

Na negaliu aš tiksliai atsakyti nematydama. Aš turiu kelis su prasikalusiais lapais, bet supykus, kad nen ori miegoti, palikau rūsyje. Reiktų atidžiau jums apžiūrėti svogūną. Jei žiedas susiformavęs, tai matosi iš pastorėjusio kažkurio šono. Aš tokiu atveju su nedidele medine lopetėle praskečiu luktus ir apžiūrau. Jei žiedynas susiformsavęs, tai matosi, net jei jis būna giliai.
Nieko neatsitiks, jei ir šiuo atveju įnešit į šilumą. Tik neliekit. Matysit po kurio laiko ar lys žiedkotis ar ne. Aišku, kad tokiu atveju lapai jau augs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 gruodžio 2009 - 16:00
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 12, 16:55)
Nieko neatsitiks, jei ir šiuo atveju įnešit į šilumą. Tik neliekit.    Matysit po kurio laiko ar lys žiedkotis ar ne. Aišku, kad tokiu atveju lapai jau augs.

Aišku, tai sodinu ir nešu į šviesą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 16:39)

Kai vyro paklausiau, kur tavo švarkas juodas-Kam????? Kalafijorams (čia taip gėles vadina) tavo? blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti