Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos 4u.gif
paskaitinejau, tai sakiau paguosiu:
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 14, 15:52)
Man tai 27m ir as desiuos :-)

man 37 ir as jau 7 metai su breketais doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 14, 22:01)
Sveikos  4u.gif
paskaitinejau, tai sakiau paguosiu:
man 37 ir as jau 7 metai su breketais doh.gif  doh.gif  doh.gif

kaip cia sitaip?? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 01 15, 00:03)
kaip cia sitaip??  blink.gif  blink.gif  blink.gif

ne pats geriausias amzius, kryzminis sakandis, apatinis zandikaulis platesnis uz virshutini, zandikaulio operuot nenorejau (ir per brangu ir bijojau), tai va ir stumdo- stumdo, pries 3 metus du dantis apacioj pashalino, tai dabar jau tikiuosi kad matosi finisho tiesioji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 14, 22:08)
ne pats geriausias amzius, kryzminis sakandis, apatinis zandikaulis platesnis uz virshutini, zandikaulio operuot nenorejau (ir per brangu ir bijojau), tai va ir stumdo- stumdo, pries 3 metus du dantis apacioj pashalino, tai dabar jau tikiuosi kad matosi finisho tiesioji  doh.gif

vajai negazdink, pas mane irgi truputi kryzminio sakandzio yra, bet gyd lyg ir paenkintas tuo kaip viskas vyksta iki dabar, sako viskas taisosi dar greiciau negu tikejosi... o tau tai medali reiketu iteikti uz kantrybe 4u.gif 4u.gif ... tai ar buvo, kad kazkuriuo metu pasake, kad nevyksta viskas kaip reikia, kad uztruks daug ilgiau, ar tipo viskas gerai ir tese menesi po menesio?? ar jau pranasauja kiek liko nesioti?? ar jei is naujo butu galima ryztumeis operacijai??
o kaip siaip su danku taisymu, negi per 7 metus nei vieno plombuoti neprireike? as kaip supratau labai komplikuotas reikalas, nes reik tartis su ortodontu, kad breketuka/us nuimtu o tam tarpe kad odontologas pataisytu...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 01 15, 00:17)
vajai negazdink, pas mane irgi truputi kryzminio sakandzio yra, bet gyd lyg ir paenkintas tuo kaip viskas vyksta iki dabar, sako viskas taisosi dar greiciau negu tikejosi... o tau tai medali reiketu iteikti uz kantrybe  4u.gif  4u.gif ... tai ar buvo, kad kazkuriuo metu pasake, kad nevyksta viskas kaip reikia, kad uztruks daug ilgiau, ar tipo viskas gerai ir tese menesi po menesio?? ar jau pranasauja kiek liko nesioti?? ar jei is naujo butu galima ryztumeis operacijai??
o kaip siaip su danku taisymu, negi per 7 metus nei vieno plombuoti neprireike? as kaip supratau labai komplikuotas reikalas, nes reik tartis su ortodontu, kad breketuka/us nuimtu o tam tarpe kad odontologas pataisytu...

matyt ne tiek stipriai kryzminis mirksiukas.gif
man tempesi guma menuo po menesio.... planavo du metus, po to dar vienus, na tada dar , po to jau rove 2 dantis apacioj, dabar uzdare tarpus, lyg ir persidengimas gaunasi, bet viens kruminis ant shono atsigule doh.gif ......
o kad mates kad nesigauna, tai daug tokiu momentu buvo, bet gydytojas ta tema nekalbejo....
is naujo manau visai nieko nedaryciau lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif nes operacija labai brangu, o nuo tokio ilgo breketu neshiojimo jau bijau kad visai visu dantu nepamesciau doh.gif
dantukus odontologe sekmingai taise man bunant su breketais; ir dantu higienini valyma irgi galima daryti 4u.gif
Dabar pradedu ieshkotis kas deda implantus (reik 1 virshuj) ir kas estetiniu plombavimu uzsiima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 14, 23:40)

Vargas vargelis doh.gif Nu ka, man 30, mano breketams dar ne 3 menesiu nera unsure.gif Tikiuosi, kad mano atvejis ne toks sudetingas, kad 7 metu prireiktu ur dar galo nesimatytu unsure.gif
Casual - bet pas tave tai kantrybe blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

Na as ir prisijungsiu prie Jusu,bet neilgam,nes jau balandzio menesi man turetu nuimti breketukus clap.gif clap.gif clap.gif vaikstau su breketais jau metai ir 7 menesiai,bet taip greit laikas bega,tai net nepastebejau,o jau greit juos man nuims thumbup.gif beje nesioju tuos vadinamus safyrinius atrodo(permatomi) tai visiskai jokio komplekso ir nejutau,nes jie beveik nesimato thumbup.gif net nuotraukose sunku pamatyti.Lankausi pas gyd.Kirkuti Siauliuose,nespejau perskaityti visos temos,tai nzn kokie apie ji atsiliepimai,bet bent jau as esu patenkinta,tikiuosi,kad ir nuemus viskas bus liux thumbup.gif Gal kazkuri jau yra nusiemusi panasius breketus?ar labai sunkiai nuima?nes man sake,kad reikes visus dantis slifuoti,o tai laaaabai nemaloni procedura...dar baisiau nei tas kelias dienas paskauda kai uzdeda breketus... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievenko @ 2010 01 14, 22:50)
Sveikutes,  4u.gif

Na as ir prisijungsiu prie Jusu,bet neilgam,nes jau balandzio menesi man turetu nuimti breketukus,bet jei laikysit mane be breketu tai pabusiu ilgiau  lotuliukas.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  vaikstau su breketais jau metai ir 7 menesiai,bet taip greit laikas bega,tai net nepastebejau,o jau greit juos man nuims  thumbup.gif  beje nesioju tuos vadinamus safyrinius atrodo(permatomi) tai visiskai jokio komplekso ir nejutau,nes jie beveik nesimato  thumbup.gif  net nuotraukose sunku pamatyti.Lankausi pas gyd.Kirkuti Siauliuose,nespejau perskaityti visos temos,tai nzn kokie apie ji atsiliepimai,bet bent jau as esu patenkinta,tikiuosi,kad ir nuemus viskas bus liux  thumbup.gif Gal kazkuri jau yra nusiemusi panasius breketus?ar labai sunkiai nuima?nes man sake,kad reikes visus dantis slifuoti,o tai laaaabai nemaloni procedura...dar baisiau nei tas kelias dienas paskauda kai uzdeda breketus...  doh.gif

Beje pamirsau pasakyti,kad nesioju ir virsuj ir apacioj safyrinius breketukus,(apacioj gale yra keli metaliukai,bet ju beveik nesimato)galesiu ideti foto,jei tik leisite prisijungi bigsmile.gif
Atsakyti
Nauja tema CIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 01 15, 11:04)
Nauja tema CIA  4u.gif

Ačiū, smagi nauja tema thumbup.gif
Atsakyti
Shin - kokia pareiginga bigsmile.gif Vos tik cia prasidejo burzgesys, kad temele baigiasi - Shin jau kaip mat cia su nauja grazia temele wub.gif
Aciu, Shin 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti