Pasirodysiu ir cia, nors ant pakabos si suknute ypatingai prastai atrodo...

Gal galėtumėte pagelbėti
Numezgiau tuniką iki pažastų( kiauraraščiu) dabar noriu daryti reglaną, visas dalis sujungiau, bet nesuprantu kaip man megzti apvaliai, kad nebutu susiuvimo, nesuprantu kaip megzti iš blogos mezginio pusės
nežinau ar aiškiai išdėsčiau, gal suprasite. Ačiū.

Numezgiau tuniką iki pažastų( kiauraraščiu) dabar noriu daryti reglaną, visas dalis sujungiau, bet nesuprantu kaip man megzti apvaliai, kad nebutu susiuvimo, nesuprantu kaip megzti iš blogos mezginio pusės

QUOTE(deiron @ 2009 12 29, 22:14)
Gal galėtumėte pagelbėti
nežinau ar aiškiai išdėsčiau, gal suprasite. Ačiū.

Reikia virbalų su valu ir megzti ratu visada iš gerosios pusės

Ir jeigu raštas kiararaštis, tai megzt vieną eilę pagal raštą, o kitą vien gerom. Aišku, jeigu tam kiaurarašty nėra blogų akių...
QUOTE(san @ 2009 12 30, 10:27)
Ačiū už gerą paaiškinimą,

Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2009 12 30, 14:26)
Ir jeigu raštas kiararaštis, tai megzt vieną eilę pagal raštą, o kitą vien gerom. Aišku, jeigu tam kiaurarašty nėra blogų akių...
Ačiū, dabar supratau, tiek ilgai sukau galvą.
Viliuteee nera zodziu!!!!!!!!!!!!

Kokios superinės pirmojo pynės
nuostabu

VILIUTEEE NUOSTABUS DARBAI

Viliuteee...
nesusilaikiau ir aš nepagyrus
Nuostabu, nuostabu
SU NAUJAISIAIS TAVE
ir gerų darbų 2010-aisiais

SU NAUJAISIAIS TAVE

Viliuteee labai grazu
idomu butu pamatyti ta liemene be saliko