Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(nikofija @ 2009 12 22, 22:15)
Aš vartojau nuo pienligės, nepadėjo. Kankino mane ta bėda apie metus ar daugiau, išbandžiau daug visko ir galų gale padėjo echinacea compl.

Dėkui už atsakymą, reiks užsisakyt Muziejaus vaistinėj, nors jau ir Heel;o nusipirkau. O kokia sudėtis tos muziejinės echinaceos compl.?

Apie nagus Heel'o katalogas rašo taip:

Dermatomycosis (ringworm of the nails)
Inflammation or Impregnation phase
Main remedies: Abropernol and Psorinoheel
Secondary remedies: Graphites-Homaccord, Natrium-Homaccord
Phase remedy: Cutis compositum
Atsakyti
Mano mergytei kai bėdos prasidėjo, tai pirmiausia nuo odos (oda trūkinėjo iki žaizdų, jokio bėrimo nebuvo), paskui išrikiuotės išėjo keli nagai. Odos gydytojai iš pažiūros konstatavo grybelį, tačiau pasėlyje nieks neišaugo. Sugėrėm priešgrybelinį kursą, poveikis nulinis (nors laukėm gal pusę metų, naguose teigiamą rezultatą nepamatysi taip greit). Tepalai nuo grybo odos situaciją stipriai blogino. Tada lankėmės pas Vaivarienę be krūvos žirnių buvo skyrus Graphites homaccord. Nagams pastoviai darydavau druskų voneles. Nagelei susitvarkė kelių mėnesių laikotarpyje ir neatsinaujino, o su oda dar ilgai galinėjomės.

Vilnele, lygtais tu rašei, kad jums gydytoja įtaria, kad Lycopodium tavo vaiko konstitucinis vaistas. Nebandėt?

Complex Echinacea: Echinacea purpurea D2, Phytolacca D3, Ginseng D3.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 12 23, 09:31)
Mano mergytei kai bedos prasidejo, tai pirmiausia nuo odos (oda trukinejo iki žaizdu, jokio berimo nebuvo), paskui išrikiuotes išejo keli nagai. Odos gydytojai iš pažiuros konstatavo grybeli, taciau paselyje nieks neišaugo. Sugerem priešgrybelini kursa, poveikis nulinis (nors laukem gal puse metu, naguose teigiama rezultata nepamatysi taip greit). Tepalai nuo grybo odos situacija stipriai blogino. Tada lankemes pas Vaivariene  be kruvos žirniu buvo skyrus Graphites homaccord. Nagams pastoviai darydavau drusku voneles. Nagelei susitvarke keliu menesiu laikotarpyje ir neatsinaujino, o su oda dar ilgai galinejomes.

Vilnele, lygtais tu rašei, kad jums gydytoja itaria, kad Lycopodium tavo vaiko konstitucinis vaistas. Nebandet?

Complex Echinacea: Echinacea purpurea D2, Phytolacca D3, Ginseng D3.

Mums tai nera nagu grybelio, cia nikofija klause apie nagus - tik blogai mane pacitavo, gavosi, kad aš pati klausiu, pati atsakau. Atsakiau Nikofijai, ka sako šiuo klausimu Heel'o katalogas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 23 gruodžio 2009 - 13:50
Gražių, jaukių švenčių newyear.gif Nesirkim 4u.gif
Atsakyti
Su Sventem mergaites jus ir jusu atzaleles newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Sveikos merginos su Sventemis jus, taip jau atsitiko ,kad mano sventes lovoje angina nezmoniska, temper. auksta jau 2 dienos antibiotiku nenoriu gert ka patarumet naudot, as geriu uzpila is rupuzes is homepatines viastines ir paracetamoli dar purskiu gerkle su jox.
Atsakyti
QUOTE(Rasiune:) @ 2009 12 26, 04:51)
Sveikos merginos su Sventemis jus, taip jau atsitiko ,kad mano sventes lovoje angina nezmoniska, temper. auksta jau 2 dienos antibiotiku nenoriu gert ka patarumet naudot, as geriu uzpila is rupuzes is homepatines viastines ir paracetamoli dar purskiu gerkle su jox.

Vienas standartinių variantų: bet kurioje didesnėje vaistinėje susiraskite Mercurius heel.
Dar: skalavimas su druska ir soda. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, neprisidekit prie farmacijos kompaniju klestejimo, juk visa homeopatija -tai grynu gryniausias placebas. Mum jis gal ir veikia, o vaikams - deja, ne.
Nereikia giliai ieskoti info, uztenka pasiskaityti Wikipedijoje, kad suprasti jog tai vanduo su sirupu...
http://lt.wikipedia....iki/Homeopatija
Atsakyti
Su šventėm visas ir visus 4u.gif

Almera, pasiūlymas pačiai - ir neprisidėk prie to klestėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, visas su šventėm. Tiek praėjusiom, tiek ateinančiom.

Atėjau pasidžiaugt. Mūsų dičkės tonzilės per daugiau nei tris savaites akivaizdžiai sumažėjo. Kelios dienos prieš, prasižiodau vaiką ir galinę gerklės sienelę matau vos ne visą bigsmile.gif , kai matydavau tokį nediduką tarpelį ir dar tik išprašius vaiko, kad stipriai rėktų AAAAAAAA. Lietėsi ten pas ją viskas, jokių tarpų nebuvo.

O kosulys, na jo tiesiog nebėr smile.gif smile.gif smile.gif . Iš po vasaros daugiau ar mažiau kosėjom beveik nuo rugsėjo, o lapkritį visą prasirgus, situacija buvo dar labiau pablogėjus.

Cheminių vaistų nenaudojam jokių schmoll.gif , bet prie homeopatijos toliau naudojam mankštas, inhaliacijas ir gerklės skalavimus. Ir... džiaugiamės rezultatais thumbup.gif .
Atsakyti
oho, Vilytte, sveikinu 4u.gif šaunuolės 4u.gif

o aš savo mažą sudaviau antibijotikus unsure.gif gydžiau gydžiau ir viskas nusileido į bronchus unsure.gif

sau galvoju to komplekso nuo sinusito nuspirkti, nes norisi visą nosį "iš pagrindų "išsivalyti. nes dabar lašinu bele ką - padeda, prakvėpuoju, bet ryte atsikeliu su skaudančia kakta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 12 28, 10:05)
Su šventėm visas ir visus  4u.gif

Almera, pasiūlymas pačiai - ir neprisidėk prie to klestėjimo  mirksiukas.gif

kai 'praregejau', tai jau tikrai neprisdesiu smile.gif
as labai nuosirdziai - anksciau niekada nesidomejau kas tai, asociavosi su vaistai zoleliu pagrindu. O pasirodo, tai nieko bendro neturi su zolelem... Paskaitykit apie pati vaisto principa, jo kilme... Jie netgi ne vaistai, o preparatai...
Atsakyti