Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

QUOTE(Notyte @ 2010 01 08, 11:42)
ar reikalingi kazkokie inzineriniai projektai?

mums reikėjo inžinerinio projekto.
Papildyta:
QUOTE(tryliktoji @ 2010 01 08, 12:37)
Dabar suku galva del darbo kambario spintos-o konkreciai-kokio tipo lentynas daryt-uzdaras ar atviras  g.gif

siūlyčiau tik uždaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 08 sausio 2010 - 11:42
QUOTE(aulina @ 2010 01 08, 12:41)
siūlyčiau tik uždaras.

reik skirt koki vakara viziju paieskoms g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 08, 12:41)
mums reikėjo inžinerinio projekto.
Papildyta:
siūlyčiau tik uždaras.

Jei apie spintas as irgi tik uz uzdaras. Atviros grazu, bet reikia buti pedante.

O Aulina, kokio projekto butent jums reikejo, ta prasme kam. Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 01 08, 12:55)
Jei apie spintas as irgi tik uz uzdaras. Atviros grazu, bet reikia buti pedante.

as sakyciau-atvirksciai, reik but ne pedante, kad galetum ramiai praeit pro nuolat dulkinas lentynas lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo lotuliukas.gif , as, kai negaleciau praeit, tai geriau uzdaras daraus visuomet, ramiau gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sendien buvau susitikes su architektu.. Taip tokia durna viltis buvo kad jau kanors pabraize(nors dar nelaikas,susitarem kad 150-a bus) ,tai 13 sake bus papiesta,nes dar nebaigta smile.gif Laukiu nesulaukiu. Man kas patinka kad man visiskai nieko nereikia daryti,visus popierizmus jis sutvarkys. Gausiu projekta su statybu leidimu smile.gif
Atsakyti
[quote=tryliktoji,2010 01 08, 12:37]
Sveiki visi 4u.gif

pagaliau atejo ta diena, kai susitikom su baldininku-pradesim gamintis baldus likusioms patalpoms thumbup.gif Dabar suku galva del darbo kambario spintos-o konkreciai-kokio tipo lentynas daryt-uzdaras ar atviras g.gif J

Sveiki visi,

Tryliktoji, man asmeniskai graziau atviros lentynos. Ypac knygoms - juk pacios knygos yra interjero dalis ir puosemna. Dulkes, aisku, nervina, bet jauciu, kad gal bus kas jas nuvalo:)))) O mazyte kurybine netvarka lentynose - dar graziau, nei ideali tvarka... (gal matei sios savaites ,,Zmonese'' Ibelhauptaites namus? man grazu...) Nors esu maciusi ir man patikusi varianta uzdaros lentynos knygoms - ta lentyna buvo per visa siena ir uzdaryta slankiojancia sistema plonu aliuminiu remuku ir matiniu stiklu - tai taip fainai truputi prasisviecia knygos - uzdara lentyna, kurianti ne visai uzdaros ispudi:)

Biesai, lauksim ziniu is tavo fronto. Gal kai turesi brezinukus - parodysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 08 sausio 2010 - 12:50
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 08, 13:33)
Man kas patinka kad man visiskai nieko nereikia daryti,visus popierizmus jis sutvarkys.

kiek žinau beveik visi architektai taip daro ax.gif Mes tik leidimą patys išsiėmėme - kad būtų greičiau smile.gif Nes architektai ilgai vaikšto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 01 08, 12:55)
O Aulina, kokio projekto butent jums reikejo, ta prasme kam. Kiek kainuoja?

tu klausei dėl kieto kuro katilo (neturime tokio katilo), vandens gręžinio (irgi neturime gręžinio), kanalizacijos bačkos (turime, reikėjo atskiro projekto kanalizacijai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 08 sausio 2010 - 12:55
QUOTE(aulina @ 2010 01 08, 13:54)
tu klausei dėl kieto kuro katilo (neturime tokio katilo), vandens gręžinio (irgi neturime gręžinio), kanalizacijos bačkos (turime, reikėjo atskiro projekto kanalizacijai).

O kas dare ta projekta kanalizacijai? Juk ne architektai?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 01 08, 14:01)
O kas dare ta projekta kanalizacijai? Juk ne architektai?

darė ne architektas, jis tik nukreipė į žmogų, kuris turi teisę daryti inžinerinius projektus. Turėtų ir tavo architektas nukreipti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti