Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 13:59)
mano karpinys, realiai ji gražesnė, apie 42 cm, vaikas neš klasę mokykloj papuošt ax.gif

Oho kokia eglė thumbup.gif įsivaizduoju kiek kruopštumo reikia darant thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 11 gruodžio 2009 - 14:02
Kaledines "vazeles" smile.gif

user posted image
Papildyta:
Kalediniu nykstuku karalyste smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 11, 16:16)

koks grožis nematytas wub.gif
Atsakyti
Aciu, aciu smile.gif
Atsakyti
Na jūs, merginos, spinduliuojate idėjomis, man belieka tik kopijuoti blush2.gif lotuliukas.gif
Boruzzyte5 nuostabūs nykštukai ir vazelės. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 11 gruodžio 2009 - 16:46
Mano eglutės ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Aciu 4u.gif
thumbup.gif eglutes smile.gif As isivaizduoju jog darbelio tikrai yra, nors gal ne taip namai apsisiukslina su makaronais, nes as kai is konkoreziu ir samanu ir visokiu puosmenu darau darbelius, jetau, kaip namai apsisiukslina blink.gif
Man patinka ta antra eglute, as ja rinkciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 11, 19:18)
, nors gal ne taip namai apsisiukslina su makaronais, nes as kai is konkoreziu ir samanu ir visokiu puosmenu darau darbelius, jetau, kaip namai apsisiukslina  blink.gif

bet nesakyk, kad neverta mirksiukas.gif mirksiukas.gif man tai is tu gamtiniu kazkaip maloniau daryt, maloniau ziuris blush2.gif naturaliste lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Verta smile.gif Kai va padarai ziuri ir groziesi savo darbeliais smile.gif nors kai per ilgai ziuri, atsibosta biggrin.gif atrodo nebegrazu smile.gif
Pries pora valandu gaminau namams dar puosmenu, nufotografuosiu - idesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 14:35)
dėkui už įvertinimus  4u.gif

paaiškint būtų labai sunku, nes kiekvienas lapelis karpomas atkirai, tiksliau karpoma kartu po 2 lapelius, po to 8 lapeliai suklijuojami į snaigę (beja, l. gražios gaunasi snaigės), padaroma viduryje skylutė ir užmaunama ant stovo, šį kartą naudojau plastikinę baliono lazdelę, ją nusmailinus viršuje. lapeliai karpomio mažėjančia tvarka, kol susiformuoja eglutė. galėčiau jei yra noras, vakare įmesti kaip atrodo lapeliai, dabar neturiu  ax.gif  pagal pvz lengva padaryt

wub.gif be zodziu....
o kiek laiko truko toki grozi pagamint?
ir kaip?????????
Atsakyti
Mano eglute skudurinuke
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 12 11, 22:06)
wub.gif  be zodziu....
o kiek laiko truko toki grozi pagamint?
ir kaip?????????

dėkui, kadangi auginu mažiuką "reikalų ministrą" kuris bėga ir nesustoja per dieną, tai gaminau nuo praeitos savaitės, nes neturiu laiko visai, šiaip prisėdus galima greitai, pernai tik mažesnę per pusdienį sukarpiau

mėginsiu paaiškint, jei kas nesuprasit, paklauskit, prasta aš aiškintoja ir foto su telefu, tai neryškios

baltą lapą perlenkiu pusiau, dar pusiau ir dar, tada susikarpau stačiakampiais, tokie didesni bus eglutės apačiai. stačiakampius po 4 sulenkiu pusiau išilgai, iš jų iškerpu štai tokius lapelius, jie turi gautis perlenkti
user posted image

tada juos susiskirstau po 2, taip lengviau karpyt bus ir gražiau gausis. pirmais kartais prie įlenkimo nusibrėždavau pieštuku liniją per visą ilgį, dabar jau nebe. tada šiek tiek įstrižai įkarpau visą lapelį, kad gautųsi tokios plunksnos, bet karpau smulkiai, gražiau. čia tik pvz, tai stambiau

user posted image
tada iš tokių 8 vienodo dydžio plunksnų padarau snaigę. pirmiau kaip kryžiuką suklijuoju 4, viduriuką užklijuoju maždaug 1 ar 20 ct monetos dydžio baltu apskritimuku, tada apverčiu ir kitas 4 plunksnas suklijuoju į tarpus ir vėl apskritimuką vidury, kad paslėptų suklijavimus. kad eglutė būtų gražesnė, kiekvienoj pusėj plunksnų spygliukai sušiaušti į viršų. va gaunasi tokia snaigutė. l. neryški, nes maža, jau čia nuo mano eglės viršaus.

user posted image

tokias snaigutes pasidaru po kelias vienodas, pradžiai dariau 3 dideles, paskui 3 mažesnes, vis mažindama iškerpamus stačiakampius, tada ir plunksnos gaunasi mažesnės. susilipdau po kelias snaiges, leidžiu išdžiūt, per tą laiką karpau kitas. išdžiūvus, vidury ratuko padarau skylutė, yla ar žirklutėm ir užveriu ant strypo, šį kart naudojau plastikinę baliono lazdelę, ją tik nusmailinau. taip ir maustai snaiges, kol pasieki viršų. viršūnei susukau maža kokių 3 cm kūgutį, iš apačios užklijavau visia mažas plunksneles ir tada ant kūgučio šonų dar mažesnes tai vienur tai kitur ir užmoviau viršūnę.
nežinau ar aiškiai aš čia ax.gif pernai dariau ir snaigių tokių, garžu
Atsakyti