Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

Pasirodo ir mezgėjėlėms yra sukurtas virtualus Kalėdinis kalendorius
Kalėdų kalendorius
kasdien po naują idėją
Atsakyti
Laba diena,

gal kas galite patarti, kaip padaryti Kalėdinį žibintą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2009 12 07, 22:41)

mano šiemetinis advento vainikas.

grazu thumbup.gif
Atsakyti
nezinau gal jau buvot toki ideje, bet kaip man graziai cia padaryta papuosimai manau sia technika galima pritaikyti ir kitokiems papuosimams daryti mirksiukas.gif kazin kaip tai vadinasi lietuviskai? g.gif
Atsakyti
Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu biggrin.gif ) bet pirmas blynas gavosi kiek baisokas blush2.gif , tai nuotraukos nededu, nebent nuorodą, kad matytumėt idėją ir detales. 4u.gif
Atsakyti
GAPO , man tai labai sauniai atrodo tavo angeliukas!!!
Papildyta:
as siemet toki balta vainika pasidariau user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 12 08, 14:50)
Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu biggrin.gif ) bet pirmas blynas gavosi kiek baisokas blush2.gif , tai nuotraukos nededu, nebent nuorodą, kad matytumėt idėją ir detales.  4u.gif

Kaip tik labai gražu. Ir apšvietimas toks paslaptingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 12 08, 16:50)
Emiliuxas, kaip tik bandžiau daryt pagal šią techniką (aš pavadinčiau tuteliavimu biggrin.gif ) bet pirmas blynas gavosi kiek baisokas blush2.gif , tai nuotraukos nededu, nebent nuorodą, kad matytumėt idėją ir detales.  4u.gif

as anksciau dariau auskarus 4u.gif grazu bet labai trapu wub.gif
Atsakyti
emiliuxas, labai grazu wub.gif ypac kai truksta sniego ir baltumos
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Puošiu ir aš savo namučius:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 12 08, 14:29)
nezinau gal jau buvot toki ideje, bet kaip man graziai cia padaryta papuosimai manau sia technika galima pritaikyti ir kitokiems papuosimams daryti mirksiukas.gif  kazin kaip tai vadinasi lietuviskai? g.gif

darykit iš braižybinio popieriaus,geriau išeina,pati snaiges darau mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip puopšite langus? Darau sniegutį ant langų(putplasčio mažus gabaliukus ant vielos veriu), dar galvoju snaigių paprastų išsikarpyti, kažkaip iškrakmolint ir manais pabarstyti ir pakabinti ant lango. Ką dar tokio įdomaus išmąsčius. Tų lempučių ir blizgučių visokių kažkaip nesinori šiemet.
Atsakyti