Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 21:09)

niu labai idomiai patikta smile.gif

QUOTE(DI @ 2009 12 06, 23:07)

patinka man tokios foto bigsmile.gif

man sunkiai su stiklu sekesi, sad.gif kiek fotkinu netnkina manes rezultatas, keliu viena is ju, labai papratas kadras..
user posted image
Atsakyti
Solo- stiklas tavo visai idomus,man patiko thumbup.gif
Ir DI taip pat giriu thumbup.gif

deiido, o as del akyciu nekibsiu. Nzn man visai patinka tokia padetis- susikaupusi mergaite kazka veikia. Bet vat blicas- negerai, ir ryskumo truksta. Ir foto suspausta0 kazkaip netinka cia kvadratas. Noretusi erdves labiau apacioj (reikia palikti erdves zvilgsniui) ir is sonu. O modeliukas tai tikrai wub.gif fainu kadru su tom strazdanelem butu galima padaryt thumbup.gif
O stiklas tavo irgi originalus bigsmile.gif

Zana- visai idomus stikliukas, kalediskas toks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 gruodžio 2009 - 00:22
QUOTE(deiido @ 2009 12 07, 00:16)
kaip dėkinga jums už komentarus  4u.gif tiesiog aukso vertes patarimai, labai labai jums ačiū!!!!!! aciuks.gif  dabar jau gulsiu, klaupsiu prieš savo modeliuką, bandysiu bandysiu ir dar kartą bandysiu  ax.gif  o su fotoaparatu rankose, tai turbūt nė nesvajot apie gerą ryškuma?... g.gif

galima wink.gif as statyva labai retai naudoju, naktinems foto, arba kai pati save fotkinu, na ir dar kai kada. Bet vaikus tai tik rankose laikydama wink.gif siaip reikai igudziu kad spaudziant uzrakto mygtuka rankos nesudrebetu smile.gif atsimenu kazkuri is SM yra pasakiusi, kad ji net nekvepuodavo tuo momentu kai spaudzia mygtuka smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 12 07, 00:23)
patinka man tokios foto  bigsmile.gif
man sunkiai su stiklu sekesi, sad.gif kiek fotkinu netnkina manes rezultatas, keliu viena is ju, labai papratas kadras..
user posted image

Zana, butu labai fainas atvirukas, tik reiketu nuklonuoti sniureli smile.gif
Atsakyti
deiido, idomiai pateikei stikla, bet man formatas nelabai blush2.gif modeliukas koks tavo bigsmile.gif portretu as visiskai nemoku, lyg ir zinau mazdaug, kas kaip turi buti, bet kai tenka nufotkint, o ypac vijurkus vaikus doh.gif psssss gaunasi biggrin.gif
Di, o kaip cia padarei? bigsmile.gif
Zana, man tavo angeliukas labai labai patiko ax.gif , kai paskelbe stiklo tema, tai as irgi norejau panasu angeliuka fotkint,bet as jo neradau doh.gif
o as neturiu ka rodyt schmoll.gif
dabar mane uzpuole panika ir nerimas del to, kad nezinau ka siusti mainams. Kai rasiausi i sarasiuka, negalvojau, kad cia tiek gripai prades siausti, sedziu namie su vaikais ir niekur nelendu, lauke su dviem vaikais ir dar fotkinti - nu man taip nesigauna unsure.gif tai va, knisau archyva, ir nieko verysad.gif labai labai bijau nuvilti kai ka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 07 gruodžio 2009 - 09:30
QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 21:09)

kaip idomiai bigsmile.gif
QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 21:44)
ir mano auksaplaukė.... turbūt apšvietimo rekėjo kitokio... g.gif

man pakausiuko per daug, kiek kitokio fotografavimo kampo noretusi mirksiukas.gif bet modeliuka wub.gif turi thumbup.gif

QUOTE(DI @ 2009 12 07, 09:48)
Zana, butu labai fainas atvirukas, tik reiketu nuklonuoti sniureli smile.gif

drinks_cheers.gif ir ta atspindi virs galvos mirksiukas.gif

Uogiene, mane irgi tos pacios abejones kankina unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
melodi, nerealiai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Melodi, nereali foto sesija bigsmile.gif wub.gif.

Dar labai isimine Citros berniukas ant kedes thumbup.gif .

Taip pat daug graziu stikliuku prisiziurejau, net sunku butu kiekviana atskirai komentuoti. Na, man kazkaip si tema gan sunkoka pasirode, ta prasme, nieko negaliu padoresnio sugalvot blush2.gif .

Ikeliu viena nautraukyte jusu teismui. Labai joje sukeltas ISO todel triuksmas didziulis, bet nemoku jo panaikint, o ir nezinau ar is vis imanoma tai padaryti verysad.gif . Gal galetumete pasakyti ka jus darytumete kitaip, ka koreguotumete? 4u.gif

Ryskejanti asmenybe.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 07, 10:28)

Di, o kaip cia padarei?  bigsmile.gif

labai paprastai smile.gif tiesiog nufotografavau langa virtuvej smile.gif pas mus vakare kai uzdegi sviesa tai jame viskas matosi ir kas uz lango, ir kas viduj smile.gif

QUOTE(laurx @ 2009 12 07, 13:13)

Ikeliu viena nautraukyte jusu teismui. Labai joje sukeltas ISO todel triuksmas didziulis, bet nemoku jo panaikint, o ir nezinau ar is vis imanoma tai padaryti  verysad.gif . Gal galetumete pasakyti ka jus darytumete kitaip, ka koreguotumete?  4u.gif

Ryskejanti asmenybe.

tai kad viskas cia gerai, ir triuksmo ne per daug.. unsure.gif o duaigua is sios nuotraukos nieko ir nepadarysi nes kadras suspaustas ir judeti jame vietos jau nera. Siaip viskas su juo cia gerai smile.gif gal kitos ka protingiau pasakys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 12 06, 16:44)
Kur tu cia ji pagavai?  bigsmile.gif  thumbup.gif

Parke ax.gif

Dekui merginos 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 12 06, 22:23)
patinka man tokios foto  bigsmile.gif

galetu daugiau erdves buti virsuje, kur atrodo, kad kyla ax.gif ir be gelsvu atspindziu turbut butu geriau ax.gif
Atsakyti
Laurux, man patiko portretukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 12 07, 14:13)
Ryskejanti asmenybe.

man labai gražu wub.gif tik truputį erdvės viršuje kur rankos norisi.. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 07 gruodžio 2009 - 13:07
QUOTE(Melodi @ 2009 12 06, 11:49)
Man tai su stiklu nekas gaunas, bet uztai pas mus namie Kaledos, tai va ir jums biski svenciu 4u.gif

Kazkas nuostabaus ! Labai patiko ! Kaledine nuotaika perteikta 110% !
Atsakyti