Nuo 1200rubliu sumos pradeda taikyti nuolaida - 3, 5, 10, 15, 20 procentu.
Siuntimas kainavo 34litus. Siulu uzsakiau 1.700kg
Kaip supratau, skaitydama informacija ant etikeciu -
Vita coton siulai gaminami Indijoje Vokiskam siulu fabrikui.
Vita ir Vita fancy gaminami Turkijoje tam paciam fabrikui
Magic vokiski siulai, na bent jau as neradau info, kad jie butu kazkur kitur pagaminti

65% viskoze, 35% medvilne. Berimui. Siulai labai tampriai susikti, niekas nesipesioja, graziai blizga. Uzsakinejau balta spalva, spalva svari balta be jokiu atspalviu. 50g/200m

40% alpaka, 60%vilna. Paemiau 1 matkiuka is smalsumo. 100g/300m Siulas baltutis, truputi jauciasi vilnos siurkstumas, reiks paziuret kaip atrodo isskalbus

100% mikrofibra. 50g/152m Uzsakiau konkreciam gaminiui, (bet megsiu ji kai turesiu laiko nuo uzsakymu

100% bambukas. 50g/125m. Siulas idomiai supintas - nespuryja, spalvos nera labai ryskios (vistik naturalus, ekologiskas pluostas). Esu pirkusi bambukinius siulus Midarosj tai jie labai graziai blizga, bet man dar nepradejus megzt pasisiause. O sitie be blizgesio, bet nesitrina.

80% bambukas, 20% vilna. Paemiau 1 matkiuka irgi is smalsumo. 50g/95m. Emiau balta spalva - tai atspalvis toks perlamutrinis, graziai blizga, svelnuciukai. Lyg ir nesivelia.
Butinai uzsakysiu daugiau.
Na va kokie ispudziai siuliukus kol kas tik paciupinejus. Zodziu, esu labai patenkinta tuo, ka gavau.
Papildyta:
PS. Jokiu papildomu mokesciu moketi nereikejo.