QUOTE(JEma @ 2013 02 04, 16:00)
Aciu, tas man aisku... Mes panasaus svorio ir ugio vadinasi. Tai as irgi jau 3-4 viska perku, bet ka daryt kur yra tik vienas skaicius nurodantis dydi? Ar 3 reikia ar jau 4 norint kad butu dar kiek vietos augimui
Jeigu nurodytas vienas dydis, pvz 4, tai vadinasi 3-4metu vaikui(ugis iki 104cm)

Mano vyras visad painioja - jeigu 4, tai galvoja , kad iki 110cm

, o is tikruju reikia pan. iki104cm.
Pvz. Mano dukrytei geguze bus 6metukai, tai vasarine suknyte pirkom su dydziu 7
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 02 04, 15:29)
Aciu, ir dar klausimelis

Gal zinot 3 size ir 4 size labai skiriasi? Kokiems ugiams skirti? Nes 3-4 size tai viskas aisku. Dabar renkuosi ir galvoju reikia 3 ar 4 kur po viena skaiciuka raso. Esam aukstokos apie 99cm bet reikia ir i prieki rubeliu ne vien siai dienai. Tai kai ka jau ir 104 dydzio turim. O su next labai ivairiai dar daug ka ir 2-3 devim, nes kazkokios padidintos pasirode...
Jei 99cm ugis, tai rubeliai turetu but 3-4metuku, ar jei viena tik skaiciuka raso, tai 4 (ugis nuo 98iki 104cm)

Daznai next buna didinta, tai dar tiktu ir 2-3metu(arba 3), bet cia jau isaugimui nebutu, butu tik tik.
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.