Aš kepu tokius grybukus bet kepu ne formoj, o iš trapios tešlos atskirai kotukus ir galvutes, o paskui suklijuoju ir apglaistau. Kartais darau ir kaštonus, bet nuotraukos neturiu, tai į vidų dedu riešutą šokolade, o spyglius ištampau iš glaisto.
išsuku su cukrum pirmiausia, paskui dedu trynius, suku, grietinę sumaišytą su soda suku, gale miltai. Kepu orkaitėj, kol gražiai pagelsta apie pusvalandį
Nugi paskaitinėjau šitą temą ir radau net kelis variantus, kuriais naudojasi merginos, kepdamos grybukus ne keptuvėje. Tai vieną radau, kad formuoja kūgį, kurį pastačius kepa, o antras - tai kepamos dvi koto puselės paskui jos suklijuojamos ir tepamos glajum. Tai aš turbūt bandysiu antrąjį variantą, manau kotas graženis bus
Nugi paskaitinėjau šitą temą ir radau net kelis variantus, kuriais naudojasi merginos, kepdamos grybukus ne keptuvėje. Tai vieną radau, kad formuoja kūgį, kurį pastačius kepa, o antras - tai kepamos dvi koto puselės paskui jos suklijuojamos ir tepamos glajum. Tai aš turbūt bandysiu antrąjį variantą, manau kotas graženis bus