QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 14:07)
mergaites as su tokiu klausimeliu
kaip grybuku galvas su sokoladu puosti ?

kai islydziau sokolada man jis susoko i gabaliukus ,na gal nemoku pasakyti ,bet gavosi toks kad ten nebuvo kuo tepti

,gal i sokolada dar ka dedate
gal tu sokolada tirpdei ant ugnies? nes reikia ji karsto vandens voneleje tirpdyti, kad neperkaistu

be to as kartais ipilu pieno ir sviesto siek tiek imetu, tada man geresne konsistencija gaunas, ir nuo sviesto labai graziai blizga galvos, bet taip darau tik tada jeigu sokoladas juodas konditerinis, jeigu darau su pienisku, tai nieko nebededu, o tiesiog istirpinu.
Papildyta:
QUOTE(amorosa @ 2010 05 03, 21:45)
As kazkada dariau pagal recepra rasta cia SM , tai man neatkibo tos gelytes, reiks pagal si pabandyti.Aciu
jeigu gelytes labai prikibo, tai vadinasi, kad forma buvo per mazai ikaitinta, ja reikia laabai laabai gerai ikaitint ir tada bent jau man tai nelimpa