Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(pieva_ @ 2010 11 20, 22:08)
o aš nesuprantu, kaip į dažus merkiat? tai kokie tie dažai? kaip juos pasidaryti?
blush2.gif

maistiniai dažai, plius vandenukas. Senai jau dariau,,,
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 20, 19:45)
Labas vakaras.

Nu leisiu sau pabuti labai labai ikyriai. bet...
tai va siandien kepiau grybukus ir kaip ir visda (jau eilinis kartas) nesigavo man balta sglajus koteliams. Dar pilnai nenudziuvo, o jau matau kad trupes sad.gif((((((((((((((((((((((
tikrai daug kartu jau ci abuvo diskutuota, ir kalbeta, ir aiskinta, nu bet man nesigauna.
Bukit geros, jei kuri kepsite nufotkinkit kokios konsistencijos galjus turi gautis.
As dariau taip 1 kaiusinio baltymas+ stikline cukraus pudros+ citrino srugstele.
Nu bet baltymas baltymui nelygus, gal galit kas pasverti viska tiksliai, na kiek sveria baltymas ir kiek cukraus pudros i ji dedasi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ryt nufotkinsiu savus grybus, ziuresiu kiap jie tarodys ryte, gal bu sviska snutrupeje.

ar neplaket su mikseriu??? man taip budavo kai plakdavau baltyma su mikseriu vis dedama pudra. Dabar lengvai su sluotele paplaku ir dedu cukraus pudra, kai su sluotele sunku i pagalba pasiimu medini sauksta. 4u.gif Kol man pavyko, sugadinau turbut 20 baltymu blush2.gif Gerai, kad turiu seimyna megstancia saldumynus, tai suvalgo visus liapsusus lotuliukas.gif
Atsakyti
Plakaiu sakute, nes jau buvau girdejusi kad su mikseriu negerai.
vakar tik labai baisiai atrode, o siandien kai pilnai nudziuvo tai pus evelnio, bet galetu ir geriau buti smile.gif

Tik va jei jau koteliai gavosi puse bedos, tai su galvutem nusivaidinau. islydziau sokolada, ir i ji merkiau gavutes, kaip lyg viskas ir gerai, bet si karta sokoladas kai isilyde gavosi labai labai tirstas kazkoks (anksciau gaudavosi daug skystesnis) tai nelabai graziai nusidaze galvutes.
Ryt ikelsiu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 21, 21:14)
Plakaiu sakute, nes jau buvau girdejusi kad su mikseriu negerai.
vakar tik labai baisiai atrode, o siandien kai pilnai nudziuvo tai pus evelnio, bet galetu ir geriau buti smile.gif

Tik va jei jau koteliai gavosi puse bedos, tai su galvutem nusivaidinau. islydziau sokolada, ir i ji merkiau gavutes, kaip lyg viskas ir gerai, bet si karta sokoladas kai isilyde gavosi labai labai tirstas kazkoks (anksciau gaudavosi daug skystesnis) tai nelabai graziai nusidaze galvutes.
Ryt ikelsiu foto  ax.gif

As siek tiek pilu pienuko, bet labai nedaug. Apie sokolada as.
Atsakyti
O as i lydoma sokolada pilu pienuko ir dedu sviestuko del blizgesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 20, 20:45)
Labas vakaras.

Nu leisiu sau pabuti labai labai ikyriai. bet...
tai va siandien kepiau grybukus ir kaip ir visda (jau eilinis kartas) nesigavo man balta sglajus koteliams. Dar pilnai nenudziuvo, o jau matau kad trupes sad.gif((((((((((((((((((((((
tikrai daug kartu jau ci abuvo diskutuota, ir kalbeta, ir aiskinta, nu bet man nesigauna.
Bukit geros, jei kuri kepsite nufotkinkit kokios konsistencijos galjus turi gautis.
As dariau taip 1 kaiusinio baltymas+ stikline cukraus pudros+ citrino srugstele.
Nu bet baltymas baltymui nelygus, gal galit kas pasverti viska tiksliai, na kiek sveria baltymas ir kiek cukraus pudros i ji dedasi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ryt nufotkinsiu savus grybus, ziuresiu kiap jie tarodys ryte, gal bu sviska snutrupeje.

labukas, mano mama kepa grybukus tai galiu pasakyt kaip ji daro, gal pades 4u.gif baltymus reikia sukti mediniu saukstu, arba sluotele ta plakimo, bet butent sukti greitai,o neplakti, ir po truputi berti cukraus pudra, ne visa is karto, o po truputi ir vis maisyt, ir karts nuo karto citrinu rugstele iberti 4u.gif tirstumas turi buti toks panasiai kaip grietine , pakeliat sauksta ir glajus turi vos vos tysti zemyn, tada su teptuku uztepsit. proporcju nepasakysiu, nes mes glaju uzsimaisom is kart is kokiu 15 baltymu, o cukraus pudros nematuoju, visad is akies dedu, na bet tikiuos gal busiu padejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 22, 15:07)
labukas, mano mama kepa grybukus tai galiu pasakyt kaip ji daro, gal pades  4u.gif baltymus reikia sukti mediniu saukstu, arba sluotele ta plakimo, bet butent sukti greitai,o neplakti, ir po truputi berti cukraus pudra, ne visa is karto, o po truputi ir vis maisyt, ir karts nuo karto citrinu rugstele iberti 4u.gif  tirstumas turi buti toks panasiai kaip grietine , pakeliat sauksta ir glajus turi vos vos tysti zemyn, tada su teptuku uztepsit. proporcju nepasakysiu, nes mes glaju uzsimaisom is kart is kokiu 15 baltymu, o cukraus pudros nematuoju, visad is akies dedu, na bet tikiuos gal busiu padejus  4u.gif

bigsmile.gif kokie kiekiai
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 08:02)
As siek tiek pilu pienuko, bet labai nedaug. Apie sokolada as.

QUOTE(vivir @ 2010 11 22, 13:30)
O as i lydoma sokolada pilu pienuko ir dedu sviestuko del blizgesio  4u.gif

o tai kai ipilate pieno ir idedate sviesto vistiek gerai sustingsta, nebuna toki elipnus?

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 22, 14:07)
labukas, mano mama kepa grybukus tai galiu pasakyt kaip ji daro, gal pades  4u.gif baltymus reikia sukti mediniu saukstu, arba sluotele ta plakimo, bet butent sukti greitai,o neplakti, ir po truputi berti cukraus pudra, ne visa is karto, o po truputi ir vis maisyt, ir karts nuo karto citrinu rugstele iberti 4u.gif  tirstumas turi buti toks panasiai kaip grietine , pakeliat sauksta ir glajus turi vos vos tysti zemyn, tada su teptuku uztepsit. proporcju nepasakysiu, nes mes glaju uzsimaisom is kart is kokiu 15 baltymu, o cukraus pudros nematuoju, visad is akies dedu, na bet tikiuos gal busiu padejus  4u.gif

aciu uz patarimus.

Papildyta:
Siandien norfoje nusipirkau desertinio glajaus, juk jis tinka grybuku gakvutems dazyti smile.gif, ir visai pigus 1.69, yra triju rusiu:juodo sokolado, pienisko ir balto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 22 lapkričio 2010 - 20:52
[quote=asaraa,2010 11 22, 18:32]
bigsmile.gif kokie kiekiai
[/quote

tai matot vienu uzsimaisymu sutepama apie 10 kg grybuku blush2.gif uztai ir kiekiai toki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 22, 21:51)
o tai kai ipilate pieno ir idedate sviesto vistiek gerai sustingsta, nebuna toki elipnus?
aciu uz patarimus.

as irgi pilu siek tiek pieno ir sviestuko imetu, bet labai svarbu yra nepadaugint, nes va kaip ir saket, jei per daug sviesto ar pieno idedi, kai nudziusta galvutes lieka lipnios. ir dar jei pieno per daug ipili tai skonis toks pasalinis atsiranda. bent jau man taip yra buve. as ant nedidelio puodelio (~150ml) dedu mazdaug puse arbatinio saukstelio sviesto, o pieno vis su saukstu ipilu, pamaisau ir ziuriu, kada mase pasidaro tokia nei labai tirsta nei labai skysta smile.gif))
Papildyta:
Pasirodysiu ir as, ko prikepiau seses vestuvems smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiogo_sese: 23 lapkričio 2010 - 12:57
nu is kur tiek kantrybes sitiek grybuku prikepti smile.gif
As jei seimynai iskepu koki 50 tai devynis prakaitus islieju.
Nufotkinau ta glaju kur pirkau, gal kuri esate bandziusi ar tiks jsi grybukams?
user posted image
jei tinka varysiu dar nusipirkti, nes tikrai pigu. Bus kalediniams grybukams dazyti.
Papildyta:
Zadeta nevykusiu grybuku foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 23 lapkričio 2010 - 13:48
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 23, 13:51)
Zadeta nevykusiu grybuku foto

Labai ,netgi, vyke grybukai. Jau ir mazi pirsciukai tiesiaisi link grybuku biggrin.gif wub.gif

O kokioj cia Norfoj tokio glajaus yra, panasu vokiska perku, bet brangus anas, gyvate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 23 lapkričio 2010 - 14:23