QUOTE(mamkaa @ 2010 11 20, 20:45)
Labas vakaras.
Nu leisiu sau pabuti labai labai ikyriai. bet...
tai va siandien kepiau grybukus ir kaip ir visda (jau eilinis kartas) nesigavo man balta sglajus koteliams. Dar pilnai nenudziuvo, o jau matau kad trupes

((((((((((((((((((((((
tikrai daug kartu jau ci abuvo diskutuota, ir kalbeta, ir aiskinta, nu bet man nesigauna.
Bukit geros, jei kuri kepsite nufotkinkit kokios konsistencijos galjus turi gautis.
As dariau taip 1 kaiusinio baltymas+ stikline cukraus pudros+ citrino srugstele.
Nu bet baltymas baltymui nelygus, gal galit kas pasverti viska tiksliai, na kiek sveria baltymas ir kiek cukraus pudros i ji dedasi
Ryt nufotkinsiu savus grybus, ziuresiu kiap jie tarodys ryte, gal bu sviska snutrupeje.
labukas, mano mama kepa grybukus tai galiu pasakyt kaip ji daro, gal pades

baltymus reikia sukti mediniu saukstu, arba sluotele ta plakimo, bet butent sukti greitai,o neplakti, ir po truputi berti cukraus pudra, ne visa is karto, o po truputi ir vis maisyt, ir karts nuo karto citrinu rugstele iberti

tirstumas turi buti toks panasiai kaip grietine , pakeliat sauksta ir glajus turi vos vos tysti zemyn, tada su teptuku uztepsit. proporcju nepasakysiu, nes mes glaju uzsimaisom is kart is kokiu 15 baltymu, o cukraus pudros nematuoju, visad is akies dedu, na bet tikiuos gal busiu padejus