Šįryt jau iškepiau... net nežinau kiek Nufotkinsiu dažymo procesą, per daug metų sugalvojom nemenkai palengvinimų sau, gal ir jūs pasinaudosit idėjomis
Šįryt jau iškepiau... net nežinau kiek Nufotkinsiu dažymo procesą, per daug metų sugalvojom nemenkai palengvinimų sau, gal ir jūs pasinaudosit idėjomis
Pagalbininkai: lentutė su vinukais, aliuminė šakutė su nulaužtais "dantukais". Smeigiame grybo galvelę ant šakutės, merkiame kotuką į glajų, smeigiame ant lentelės. Galveles dažome lygiai tokiu pačiu principu.
tada as jau kazko nesuprantu,gal galit pasakyt kaip ta glaju darot nes as cia isskaiciau,kad baltyma su pudra ir citrinos rugstim isplakti,bet apie garus negirdejau,gal ka praleidau
vilimute, taip grybukus dazo ir Wis, cituoju jos zodzius:)
"stai kaip as aš dažiau grybukų kotelius. Jei moki išsivirti beze,tai pavyks išsivirti ir glaista koteliams. Cukrų supilti į indą užpilti vandeniu (vanduo pilnai turi sudrėkinti cukrų ir šiek tiek virš cukraus lygio,bet ne daug). Statome ant viryklės ir verdame, jokiu būdu nemaišome(gali susikristalizuoti). Užvirus pavirti apytiksliai 7-10min. (turi cukraus lašelis būti tąsus ir lipnus). Čia ir yra svarbiausia,nes nedavirus blogai,bet pervirus tai pat. Tada statome į vonele šalto vandens dubenį ir intensyviai plakame,cukrus pradeda balti ir pasidaro baltas. Vonelę su vandeniu kurioje buvo įstatytas cukrus,dedamas atgal ant viryklės,liepsna turi tik prilaikyti temperatūrą,kad nesuauštų cukrus. Ir dažome grybukų kotelius.Tuo pačiu glaistu galima dažyti ir galveles,tik reikia įdėti kakavos. "
tada as jau kazko nesuprantu,gal galit pasakyt kaip ta glaju darot nes as cia isskaiciau,kad baltyma su pudra ir citrinos rugstim isplakti,bet apie garus negirdejau,gal ka praleidau