QUOTE(Blakstute @ 2011 05 26, 00:20)
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 26, 10:31)
ir dar kitus apsvieti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 26, 09:31)
Man kad ir dešimt metų kaltų tą patį - pro vieną ausį įeitų, pro kitą išeitų. Nelabai man tie įmantrūs žodžiai galvoj užsilieka..
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 26, 15:06)
Man kad ir dešimt metų kaltų tą patį - pro vieną ausį įeitų, pro kitą išeitų. Nelabai man tie įmantrūs žodžiai galvoj užsilieka..

ai zinai kai reikia isikalti i galva tai niekur nedingsi
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 25, 23:12)
siaip juostele ar kasete neturi jokio skirtumo ir juolabiau paros metas,kuomet daromas NT, todel tavo atveju II pagaliukai tikrai reiskia
..
Nestumo testukuose reikalas tame, jog kiti testukai nera pakankamai jautrus HCG hormonui,nes jis gali buti skirtingas. Tai: hcg, hiperglikozilintas, hcg, alfa-hcg ir beta-hcg. Stai cia ir prasideda "atsakymas i klausima", kodel skirtingoms moterims skirtingi testai skirtingu laiku parodo dvi juosteles. Patys pigieji testai "jaucia" tik paprasta hcg, ir nejaucia hipeglikozilinto, kuris labai daznai ir buna tas pirmasis, gaminamas kiausinelio.
Taigi, net jei testo jautrumas pakankamas, bet jis pagamintas tokioje firmoje, kurios testai jautrus tik iprastam hcg - rezultatai bus atitinkami. Testas is tiesu geras - taciau tiriamajame slapime tokio hormono, kuriam testas jautrus, paprasciausiai nebus.
Nestumo testukuose reikalas tame, jog kiti testukai nera pakankamai jautrus HCG hormonui,nes jis gali buti skirtingas. Tai: hcg, hiperglikozilintas, hcg, alfa-hcg ir beta-hcg. Stai cia ir prasideda "atsakymas i klausima", kodel skirtingoms moterims skirtingi testai skirtingu laiku parodo dvi juosteles. Patys pigieji testai "jaucia" tik paprasta hcg, ir nejaucia hipeglikozilinto, kuris labai daznai ir buna tas pirmasis, gaminamas kiausinelio.
Taigi, net jei testo jautrumas pakankamas, bet jis pagamintas tokioje firmoje, kurios testai jautrus tik iprastam hcg - rezultatai bus atitinkami. Testas is tiesu geras - taciau tiriamajame slapime tokio hormono, kuriam testas jautrus, paprasciausiai nebus.
O tai gal žinai, kurie testai, parduodami Lt, parodo tą hipeglikozilintą?
QUOTE(String @ 2011 05 26, 15:21)
tikrai negaliu tiksliai pasakyti del LT farmacijoje pardavinejamu NT, bet kiek zinau LT nestumo testa siuloma daryti tik tada kai keleta dienu veluoja mmm taigi is to galima spresti, kad tetsukai nera labai jautrus... Jautriausi nestumo testai yra nuo 10 miu/ml HCG tai perkant NT ant pakuotes gal yra parasyta, net nzn
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 26, 16:04)
tikrai negaliu tiksliai pasakyti del LT farmacijoje pardavinejamu NT, bet kiek zinau LT nestumo testa siuloma daryti tik tada kai keleta dienu veluoja mmm taigi is to galima spresti, kad tetsukai nera labai jautrus... Jautriausi nestumo testai yra nuo 10 miu/ml HCG tai perkant NT ant pakuotes gal yra parasyta, net nzn
.o siaip tiksliausias nėštumo diagnostikos metodas laboratorinė kraujo iš venos analizė. Pagal šio tyrimo metu nustatomą hormonų (chorioninis gonadotropinas)lygį kraujyje ir nustatomas įtariamo nėštumo laikas. Jis atsiranda maždaug savaitę po implantacijos, t.y. apie 7-9 - tą dieną po pastojimo. Tačiau pradžioje jo būna labai mažas kiekis, ir didėja su kiekviena diena. Todėl daug priklauso nuo laboratorijoje naudojamų reagentų jautrumo.
Ačiū už išsamią info
QUOTE(String @ 2011 05 26, 17:44)
Ačiū už išsamią info
Na ką gi, atrodo, juk nieko sudėtingo - palaukt kelias dieneles
Kantrybės gaut 
nera uz ka
labas!
gal galit pakomentuoti mano testukus?
http://s52.radikal.r...928a6c18c29.jpg
manau, dariausi juos labai anksti. kazkokia nuojauta buvo, tad ''ant durniaus'' nusipirkau testa. tiesa, visi testai isryskejo tik po kokiu 10 min
paskutines mmm buvo birzelio 10d. ciklas nereguliarus (25-35)tad nezinau, kada buvo vaisingos dienos. pirmaji testa pasidariau liepos 3 d. (24c.d.) kiti daryti 25c.d. ir 26 c.d.
kiek laiko nestumui galetu buti? labai bijau dziaugtis, kad tik zirniukas nepabegtu ar siaip ko blogo nebutu. laukem jau trejus metelius...
dekui
manau, dariausi juos labai anksti. kazkokia nuojauta buvo, tad ''ant durniaus'' nusipirkau testa. tiesa, visi testai isryskejo tik po kokiu 10 min
kiek laiko nestumui galetu buti? labai bijau dziaugtis, kad tik zirniukas nepabegtu ar siaip ko blogo nebutu. laukem jau trejus metelius...
dekui
QUOTE(Sandreja @ 2011 07 07, 13:49)
labas!
paskutines mmm buvo birzelio 10d. ciklas nereguliarus (25-35)tad nezinau, kada buvo vaisingos dienos. pirmaji testa pasidariau liepos 3 d. (24c.d.) kiti daryti 25c.d. ir 26 c.d.
dekui
dekui
na belieka tik pasveikinti ir palinketi lengvo ir grazaus
kiek dau testuku
visi tikrai teigimai...ir sveikiname su nestumu
tik vat man buvo kad net 4-iom savaitem esant neparode teigiamo rezultato, o esant 6-om ikart...laukt nebereikejo
QUOTE(Sandreja @ 2011 07 07, 10:49)
labas!
dekui
dekui
koks grozis