Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(mlimbute @ 2010 04 14, 10:59)
mamos, o gal susirasinejame asmeniniais pastais - darom replay to all ir visos galim matyti ir greitai dalintis info?
per AZ apsikeiciam adresais ir tesiam neutralioje teritorijoje bendravima?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,
kazin kokie sansai pakliuti i darzeli, jei eilej esam 65? g.gif
Atsakyti
siulau padaryt dar paprasciau, negu reply all smile.gif sukurti groupsa tiesiog, siunciat laiska ir gauna visos wink.gif
galiu padaryti toki, jei atsiusit man visos i AZ savo e-mailus 4u.gif

o daryt kazka tikrai reikia, nenormalu, kad aukletojos serga daugiau ir dazniau uz vaikus. manau, tik "serga", nes taip reikia doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Labai suprantu ir užjaučiu Direktorę. verysad.gif
Labai įdomų, iš kur atsirado ši šmeižikiška kompanija, kad jau keletas metų vyksta vadovo ŠMEIŠTAS? blush2.gif
Pati lankiau šią įstaiga, šiuo metu lanko mano vaikas, niekada nieko panašaus nesu mačius ir girdėjusi... g.gif
Jeigu kam neaišku, kur yra panaudojamos ugdymo lėšos ir 2% visa tai galima sužinoti, kreipiantis i direktorę, ar ūkio dalies vedėja, bus pateikiamos visos ataskaitos.
Kiek aš žinau, kasmet grupės skelbimo lentoje būna pateikta informacija.
Kiek suprantu, šioje įstaigoje dirba viena auklėtoja, kuri konfiktuoja su Direktorę ir visu kolektyvu.
Norėčiau pasidomėti, nes mano drauge nuo rudens žada vesti savo atžąlą į šį darželį, jam bus 3 metukai, norėčiau sužinoti kur nuo rudens dirbs ši konfiktuojanti aukėtoja?
Nenorėčiau, kad draugės vaikas patektų pas šią auklėtoja.
Direktorę pažįstu senai, kaip puikų, nuoširdų ir mylintį vaikus VADOVĄ. 4u.gif

Ir Linkiu JAI Stiprybės. 4u.gif
Atsakyti
pavasaris778 o kodel tik dabar prisiregistravotes? mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiregistravau todėl, kad seku šio darželio foruma, ir atrašiau už šį Šmeišta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasaris778 @ 2010 04 15, 15:56)

Direktorę pažįstu senai, kaip puikų, nuoširdų ir mylintį vaikus VADOVĄ.  4u.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 04 15, 17:14)

na jei pavasaris taip kalba tai reikia patiketi tuomet biggrin.gif kol mamytes savo kailiu nepatirs ir nesusidurs su direktore, tuol ji labai gerute atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2010 04 14, 13:10)
Labas,
kazin kokie sansai pakliuti i darzeli, jei eilej esam 65? g.gif

nepergyvenkite, jei gyvenate virsuliskese turite pakliuti, jus gi dar maziukai visai 4u.gif tevai paprastai nesa i kelis darzelius paraiskas, todel ir pasiskirsto po tolygiai, niekas nelieka be vietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasaris778 @ 2010 04 15, 14:56)
Labai suprantu ir užjaučiu Direktorę.  verysad.gif
Labai įdomų, iš kur atsirado ši šmeižikiška kompanija, kad jau keletas metų vyksta vadovo ŠMEIŠTAS? blush2.gif
Pati lankiau šią įstaiga, šiuo metu lanko mano vaikas, niekada nieko panašaus nesu mačius ir girdėjusi...  g.gif
Jeigu kam neaišku, kur yra panaudojamos ugdymo lėšos ir 2% visa tai galima sužinoti, kreipiantis i direktorę, ar ūkio dalies vedėja, bus pateikiamos visos ataskaitos.
Kiek suprantu, šioje įstaigoje dirba viena auklėtoja, kuri konfiktuoja su Direktorę ir visu kolektyvu.
Norėčiau pasidomėti, nes mano drauge nuo rudens žada vesti savo atžąlą į šį darželį, jam bus 3 metukai, norėčiau sužinoti kur nuo rudens dirbs ši konfiktuojanti aukėtoja?
Direktorę pažįstu senai, kaip puikų, nuoširdų ir mylintį vaikus VADOVĄ.  4u.gif

Ir Linkiu JAI Stiprybės.  4u.gif

http://www.peticijos.lt/visos/3300

Papildyta:
[quote=pavasaris778,2010 04 15, 14:56]
Labai suprantu ir užjaučiu Direktorę. verysad.gif
Pati lankiau šią įstaiga, šiuo metu lanko mano vaikas, niekada nieko panašaus nesu mačius ir girdėjusi... g.gif
Direktorę pažįstu senai, kaip puikų, nuoširdų ir mylintį vaikus VADOVĄ. 4u.gif

Ir Linkiu JAI Stiprybės. 4u.gif

Matau kyla nauja banga, tad draugiskai noreciau informuoti, kad nepadorus issireiskimai ir nepagristi minimos neva "konfliktuojancios" aukletojos asmens izeidinejimai jau buvo uzfiskuoti sio forumo administratoriaus ir tie zmones, kurie megino viesoje erdveje izeidineti zmogu is forumo buvo pasalinti.Tad mielas pavasari, nereikia kalbeti apie tai, o direktore manau puikiai sugeba apsiginti pati nuo neva "konfliktuojanciu" aukletoju, na nebent ji sito paprase jusu?
STiprybes linkekite aukletojoms ir mamoms, ko linkiu ir jums.
Atsakyti
aš tai manau, kad pavasaris "gudriai" bando išsiaištkinti "konfliktuojančios" auklėtojos pavardę biggrin.gif tai jei pačios vaikas lanko šį darželį ir žinai apie kažkokią "konfliktuojančią" auklėtoją tai ko pas mus klausi?

Aš tai nežinau jokios tokios auklėtojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 15, 20:55)
aš tai manau, kad pavasaris "gudriai" bando išsiaištkinti "konfliktuojančios" auklėtojos pavardę  biggrin.gif  tai jei pačios vaikas lanko šį darželį ir žinai apie kažkokią "konfliktuojančią" auklėtoją tai ko pas mus klausi?

Aš tai nežinau jokios tokios auklėtojos  g.gif

Mūsų daržely konfliktuojančios auklėtojos nedirba, čia tik pačios geriausios didis.gif
Atsakyti