QUOTE(pavasaris778 @ 2010 04 15, 14:56)
Labai suprantu ir užjaučiu Direktorę.
Labai įdomų, iš kur atsirado ši šmeižikiška kompanija, kad jau keletas metų vyksta vadovo ŠMEIŠTAS?
Pati lankiau šią įstaiga, šiuo metu lanko mano vaikas, niekada nieko panašaus nesu mačius ir girdėjusi...
Jeigu kam neaišku, kur yra panaudojamos ugdymo lėšos ir 2% visa tai galima sužinoti, kreipiantis i direktorę, ar ūkio dalies vedėja, bus pateikiamos visos ataskaitos.
Kiek aš žinau, kasmet grupės skelbimo lentoje būna pateikta informacija.
Kiek suprantu, šioje įstaigoje dirba viena auklėtoja, kuri konfiktuoja su Direktorę ir visu kolektyvu.
Norėčiau pasidomėti, nes mano drauge nuo rudens žada vesti savo atžąlą į šį darželį, jam bus 3 metukai, norėčiau sužinoti kur nuo rudens dirbs ši konfiktuojanti aukėtoja?
Nenorėčiau, kad draugės vaikas patektų pas šią auklėtoja.
Direktorę pažįstu senai, kaip puikų, nuoširdų ir mylintį vaikus VADOVĄ.
Ir Linkiu JAI Stiprybės.
http://www.peticijos.lt/visos/3300
Papildyta:
[quote=pavasaris778,2010 04 15, 14:56]
Labai suprantu ir užjaučiu Direktorę.
Labai įdomų, iš kur atsirado ši šmeižikiška kompanija, kad jau keletas metų vyksta vadovo ŠMEIŠTAS?
Pati lankiau šią įstaiga, šiuo metu lanko mano vaikas, niekada nieko panašaus nesu mačius ir girdėjusi...
Jeigu kam neaišku, kur yra panaudojamos ugdymo lėšos ir 2% visa tai galima sužinoti, kreipiantis i direktorę, ar ūkio dalies vedėja, bus pateikiamos visos ataskaitos.
Kiek aš žinau, kasmet grupės skelbimo lentoje būna pateikta informacija.
Kiek suprantu, šioje įstaigoje dirba viena auklėtoja, kuri konfiktuoja su Direktorę ir visu kolektyvu.
Norėčiau pasidomėti, nes mano drauge nuo rudens žada vesti savo atžąlą į šį darželį, jam bus 3 metukai, norėčiau sužinoti kur nuo rudens dirbs ši konfiktuojanti aukėtoja?
Nenorėčiau, kad draugės vaikas patektų pas šią auklėtoja.
Direktorę pažįstu senai, kaip puikų, nuoširdų ir mylintį vaikus VADOVĄ.
Ir Linkiu JAI Stiprybės.
Matau kyla nauja banga, tad draugiskai noreciau informuoti, kad nepadorus issireiskimai ir nepagristi minimos neva "konfliktuojancios" aukletojos asmens izeidinejimai jau buvo uzfiskuoti sio forumo administratoriaus ir tie zmones, kurie megino viesoje erdveje izeidineti zmogu is forumo buvo pasalinti.Tad mielas pavasari, nereikia kalbeti apie tai, o direktore manau puikiai sugeba apsiginti pati nuo neva "konfliktuojanciu" aukletoju, na nebent ji sito paprase jusu?
STiprybes linkekite aukletojoms ir mamoms, ko linkiu ir jums.