as is apranga is savu rubu suorganizavau - palaidinuke trumpom rankovem ir sortai. Bus labai idomu, kaip ten vaikai pasirodys

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 05 20, 09:11)
O būtina apranga?
tiesiog ja uzsakinejom jau ziema, kiti vaikai jau gavo, o musiskis dar ne. tai ir sakau, kad sezonas jau baigiasi, o mes vis dar be aprangos
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 20, 09:04)
as vakar 21val. sulaukiau trenerio skambuci, ieskojo sunaus parodomajais teniruotei, nes pora sav mes sirgom ir treniruociu nelankem. taigi siandien 17.30 susitiksim.
tik mes dar neturim aprangos

tai ir man kazkas skambino 21, as duse buvau

QUOTE(rokinuke @ 2010 05 20, 10:10)
tiesiog ja uzsakinejom jau ziema, kiti vaikai jau gavo, o musiskis dar ne. tai ir sakau, kad sezonas jau baigiasi, o mes vis dar be aprangos
ir mes neturim aprangos, net neuzsakem, nieko nezinojom, ziema daug sirgom

QUOTE(Viliana @ 2010 05 20, 10:28)
tai ir man kazkas skambino 21, as duse buvau
o paskui neperskambinau, nes nepaz. nr
aprengsiu su sortais ir maike 

ir as taip pat

QUOTE(gintaresa @ 2010 05 18, 12:10)
Pastangos - kokios jos bebutu - nera bergzdzios:-)
Vienoks ar kitoks zmogaus zingsnis buna i prieki:-)
Viska suprantu, daug ka lemia politika, pazintys ir kazkam nubyreje procenteliai...
Man smagu, kad statistika keiciasi, - zmones tampa drasesni, aktyvesni, visuomeniski:-)
As taip manau:-)
Geros dienos ir puikios nuotaikos!
Vienoks ar kitoks zmogaus zingsnis buna i prieki:-)
Viska suprantu, daug ka lemia politika, pazintys ir kazkam nubyreje procenteliai...
Man smagu, kad statistika keiciasi, - zmones tampa drasesni, aktyvesni, visuomeniski:-)
As taip manau:-)
Geros dienos ir puikios nuotaikos!
Paskaitykite šiandien dienos www.delfi.lt "Psichologinis teroras darbe" atitinka esamą situacija darželyje
merginos kaip baigesi krepsinio svente? ar da ka nors pasake svarbaus? maniskis issigando tokios minios ir nejo
tai mes pastovejome 10 min ir isejome, kadangi visi norejo i savo vaikui ziureti, o maniskis salia buvo

QUOTE(žilė @ 2010 05 20, 19:00)
Paskaitykite šiandien dienos www.delfi.lt "Psichologinis teroras darbe" atitinka esamą situacija darželyje
"...Neretai darbuotojo, paprastai naujoko, pjudymas tampa viso kolektyvo egzistavimo forma.
Kas gi priverčia žmones išsiūbuoti bendrą valtį? Motyvai gali būti skirtingi. Vadovai gina savo teritoriją nuo stipresnių konkurentų iš apačios arba realizuoja asmenines ambicijas pagal principą skaldyk ir valdyk. Tačiau, kaip pripažįsta personalo tarnybų darbuotojai, mobingas iš vadovybės pusės dažniausiai ne šiaip piktybiškumas, o apgalvota kadrų mažinimo politika.
Tokiu būdu įmanoma atsikratyti darbuotojų be finansinių nuostolių neišmokant atleistiems žmonėms kompensacijų ir pasukant viską taip, kad jie patys būtų laimingi galėdami nešti kudašių iš kompanijos..."
Papildyta:
QUOTE(mlimbute @ 2010 05 19, 08:36)
as irgi rasiau treneriui i asmenini pastas - ir jokio atsakymo jau gera menesi negaunu ...
pasirodo trenerio email yra toks :
gintars.maciulis@gmail.com
telefonas : 861225736
Vaikai is sventes grizo svytedami:-)
bent jau "Anciukai":-)
QUOTE(Viliana @ 2010 05 20, 19:03)
merginos kaip baigesi krepsinio svente? ar da ka nors pasake svarbaus? maniskis issigando tokios minios ir nejo
tai mes pastovejome 10 min ir isejome, kadangi visi norejo i savo vaikui ziureti, o maniskis salia buvo 

Geguzes 29d. bus darzelijada - krepsinio svente Seskines mokykloje

Bus dienine krepsinio stovykla

As savo maziu jau uzregistravau

dar kalbejo apie skolas, kas nesusimokejo - prase susimoketi

ir gal viskas

Paziurejom programele ir issiskirstem

svente baigesi tuo, kad buvo iteikti pazymejimai iseinantiems darzelinukams (kurie jau rudeni eisi i mokykla), o paskui prie loptopo tevai ziurejo, kas kiek skolingas. Dar girdejau kaip kai kurie tevai klausinejo apie krepsinio stovyklas. Daugiau nieko ypatingo nesake.
bet siaip man labai patiko, kad sugalvojo tokia parodomaja svente, vaikai parode, ka ismoko, pasimate, kad trenersi tikrai geras pedagogass - ne tiek rezultata spaudzia, o mokina, skatina vaikus stengtis. O kaip vaikai stengesi - tikrai viskas super
bet siaip man labai patiko, kad sugalvojo tokia parodomaja svente, vaikai parode, ka ismoko, pasimate, kad trenersi tikrai geras pedagogass - ne tiek rezultata spaudzia, o mokina, skatina vaikus stengtis. O kaip vaikai stengesi - tikrai viskas super

oj kaip fainiai, maniskiui irgi labai patinka ir krepsinis ir treneris, bet ne laiku tas ozys atejo
mes pries tai buvome parodomajame sokius stebeti, tai ten ir susoko ir nuotaika gera buvo, na matys per daug cia jam streso
kitais metais tikiuosi viskas bus gerai

QUOTE(žilė @ 2010 05 14, 12:58)
Aš nesu tas apie ką Jūs galvojate, nevargite.Sėkmės
Ar netureciau jusu paklausti - kaip sekesi vakar posedis Seskinej:-)?
QUOTE(gintaresa @ 2010 05 27, 13:43)
Ar netureciau jusu paklausti - kaip sekesi vakar posedis Seskinej:-)?
Nesupratau,ko norite paklausti???? Būtų gerai , jeigu turėčia toki1 galimybę dalyvauti kažkokiuose posėdžiuose:(
Deja...