Labas vakaras, ogo, kokia diskusija issivyste is paprasto mano klausimo

smagu
QUOTE(žilė @ 2010 09 08, 13:56)
Kai vaikai suserga mes tėveliai visada skambindavome bendruoju telefonu ir pranešdavome, ten registruoja kurios grupės vaikiukas neatvyks.Tada perduoda auklėtojoms.Viskas labai paprasta ir elementaru.Geros dienos!
o man buvo zymiai paprasciau skambinti aukletojoms (abieju nr turejau) ir pasakyt, kad sergam, kuo sergam ( tas manau svarbu, man paciai buvo naudinga zinot is aukletoju, kad kazkas serga roto virusu, kazkas dar kazkuo), esu skambinus ir po ligos, isgydzius vaika, pasiklaust kokia padetis grupej, kiek lanko, ar visi sveiki... ( kaip zinia, ypac daznai yra leidziami sergantys vaikai, tevams patingejus surast prieziura jiems namuose- ciaudintys, kosintys,sloguojantys...

), tai nematau reikalo cia pust ta burbula prisikabinus prie vienos mano frazes "pranest, kad serga", nes dar yra begale variantu, kodel gali prireikt to telefono...ir as taip pat nekalbu apie miegojo-valge-verke tipo klausimus
QUOTE(žilė @ 2010 09 09, 12:48)
pranešimo, o kodėl niekada nepaklausiame savo atžalėlių, ar gerai elgėsi su savo grupės draugais, ar gerbia savo auklėtojas ir šeimininkėlę.Tai visgi pagrindiniai žmonės,praleidžiantys visą dieną su mūsų vaikais, o jos ir pačios turi savo gyvenimus, savo problemas.Taip, kad verta pagalvoti ir apie kitus.
Papildyta:
na nespreskit pagal save, as tai paklausiu viso sito ir dar daugiau, nes man idomu.