Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(Viliana @ 2011 09 14, 08:02)
Alvyda, superine aukletoja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha thumbup.gif man primena mano močiutę-tokia šilta, švelni-su vaikučiais taip gražiai bendrauja rolleyes.gif beje šeimininkutė irgi gera, o ji ten viena ar jų daugiau yra?
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2011 09 14, 09:05)
aha thumbup.gif man primena mano močiutę-tokia šilta, švelni-su vaikučiais taip gražiai bendrauja rolleyes.gif beje šeimininkutė irgi gera, o ji ten viena ar jų daugiau yra?

seimininkute viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2011 07 05, 18:53)
Mes patekom i zuikuciu grupe  thumbup.gif  4u.gif

Mes irgi ta pacia grupe lankom smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kaip sekasi maziesiems boruziukams?
Atsakyti
Kazkaip ramu cia pas mus verysad.gif
Atsakyti
Laba, kaip smagu girdeti gerus atsiliepimus apie aukletoja Alvyda......as pati pas ja lankiau darzeli, o dabar vaikus savo zadu leisti i ta pati darzeli.....tik nezinau ar mus priims....buvom vieta suderine kitam darzeli, bet pasirodo likom uz borto, tai dabar ziurim pagal gyvenama vieta. Gal bus tokiu sarasuose, kurie uzsiraso bet beveik nelanko.
Atsakyti
Sveikos mielos mamytės 4u.gif

Rašau šioje temoje su pasiūlymu ax.gif
Gal kam reikėtų pagalbos pasiimant jūsų vaikutį iš darželio, jei jūsų darbo laikas ilgesnis už darželio darbo laiką ? ax.gif
Mano mama (59 m.), dirbanti darželyje Žvėryne, šiuo metu po darbo pasiima ir pabūna su dviem mergaitėm,kol jų mama baigia darbą. Tačiau ji gyvena Viršuliškėse, name visai greta "Purienos" ir šiuo metu ieško vaikučio, kurį galėtų pagloboti po darželio darbo laiko arba net ir savaitgaliais būtent iš šio darželio. Mama - pareiginga, mokanti bendrauti su vaikais moteris - drąsiai galit kreiptis į AŽ jei kam aktualu 4u.gif
Atsakyti
Su pavasariu!!! 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip ramu cia 4u.gif
Atsakyti
Ramu, nes tėvai susikūrė savo svetaines ir dabar esa lyg pogrindyje, o ten verda labai negrąžūs dalykai.Klesti kaikuriuose forumuose apkalbos ir suokalbiai.Jeigu viskas būtų viešai, išaiškėtų visiems tėvams, kas vyksta šio darželio kolektyve- intrigos prieš darbuotojas,jų kiršinimas vienų prieš kitas, o visa tai daro- kolektyvo vadovas.
Tai tyla pirš audrą.
Atsakyti
QUOTE(žilė @ 2012 10 17, 11:39)
Ramu, nes tėvai susikūrė savo svetaines ir dabar esa lyg pogrindyje, o ten verda labai negrąžūs dalykai.Klesti kaikuriuose forumuose apkalbos ir suokalbiai.Jeigu viskas būtų viešai, išaiškėtų visiems tėvams, kas vyksta šio darželio kolektyve- intrigos prieš darbuotojas,jų kiršinimas vienų prieš kitas, o visa tai daro- kolektyvo vadovas.
Tai tyla pirš audrą.

is tiesu labai ramu nes bandziau sekti sia tema nes nuo kitu metu planuoju leisti dukryte i si darzeli ir pastaruoju metu visai ramu nei jokiu naujienu ir visiska tyla, o va pasirodo kad tevai bando suslepti visa info kuri vyksta siame darzelyje ax.gif . Is tiesu geriau viesai kalbeti o ne pasislepus nuo visu kitu teveliu, bent jau tam kad ateje i darzeli nauji vaikuciai ju teveliai zinotu kad is tiesu vyksta darzelyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2012 10 18, 17:02)
is tiesu labai ramu nes bandziau sekti sia tema nes nuo kitu metu planuoju leisti dukryte i si darzeli ir pastaruoju metu visai ramu nei jokiu naujienu ir visiska tyla, o va pasirodo kad tevai bando suslepti visa info kuri vyksta siame darzelyje  ax.gif . Is tiesu geriau viesai kalbeti o ne pasislepus nuo visu kitu teveliu, bent jau tam kad ateje i darzeli nauji vaikuciai ju teveliai zinotu kad is tiesu vyksta darzelyje  blink.gif

Grupėse auklėtojos puikios, tačiau kolektyvas suskaldytas vadovo .Yra toks posakis " skaldyk ir valdyk", tai atitinka "Purieną".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žilė: 19 spalio 2012 - 07:57