Vaidicita>> taip, pardaveja isvaziavus, mano ziniom nuo geguzes 23 d.
Kaip jau minejau,
Elemis konsultante man sake, kad Marine kremas tinka nuo 25 (ypac jei oda prie sausesniu). Jis ner sunkus ar riebus, bet ir ne lotion - gal ka deretu jums ir lengvesnio pabandyti, ypac vasara. Arba is pradziu bent jau meginuka 15 ml isigykit, kad ir is kokio ebay, jei nelauksit iki rudens. Ebay maciau ir Maximum Moisture meginukus pardavineja. Taip kad galit is pradziu pasibandyti, o paskui apsispresti, kuris labiausiai tinka. Del SOS emergency, tai bent jau man jis ir ziemai kasdieniniam naudojimui per grieztas. Na nebent per didelius salcius ar jei jau kokios problemos su oda.
As, kaip minejau, kai gris pardaveja, lauksiu Latherapie Hydratherapie, nes buvau uzsisakius, bet taip ir nesulaukiau, nors taip norejau ant vasaros. Va jo konsistencija, kiek isivaizduoju, turetu buti tokia siek tiek skystesne.
Body seruma bandziau, turiu 50 ml tiubele. Kvapas man skanus, kaip ir visu pro-collagen serijos produktu, spalva balzgana, netirstas (na gal kaip lime and ginger hand and body lotion, o gal net skystesnis), labai gerai susigeria, nepalieka lipnumo pojucio, bet del to atrodo, kad nera skalsus. Del poveikio stangrumui odos negaliu komentuoti, nes is tu poros kartu nieko nepastebejau. O siaip man drekinimo odai ir is tu pieneliu bei aliejuku uztenka.
Papildyta:Cia siaip radau ranku krema labai gera kaina (gaunasi tik vos virs 40 Lt, bet as turiu tiubika, tai susilaikysiu

):
Ranku kremo nuoroda