Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

Na stai raportuoju 4u.gif
Lime Blossom cleanser, malonios kremines konsistencijos, kvapas svelnus ir neikyrus, gaivus. Makiaza nuvalo neblogai, bet pro-radiance dazus o ypac akiu makiaza nuvalo daug geriau, bet oda po lime blossom gaivesne man. Taip kad dar neapsisprendziau kuris valiklis man labiau patinka. Man tusa pro-radiance nuvalo gerai, bet as visada renkuosi tusus kurie lengvai nusivalo, paskutiniai 5 sunaudoti Dior Blackout ax.gif , vandeniui atsparaus net nesu bandzius gyvenime blush2.gif Ranksluostuka ir as pirkau atskirai, zinodama kad tusa valysiu pasiemiau rausva ir zydra, kad neatrodytu tokie "kleckuoti"
Levandu tonikas toks koki prisimenu pries kelis metus naudota, poveikis irgi. Patinka kvapas, poras lengvai sutraukia, zodziu, tonikas 10 balu thumbup.gif
Frangipani prausiklis patiko, perdaug nenustebino, kvapas pazistamas ir megstamas, kiek neiprasta kremine konsistencija ir tai kad maziau putoja palyginti su eilinem duso zelem, bet oda lieka svari ir minksta. Labiau norisi naudot vakarais si krema, ryte kazko gaiviau norisi, patinka man lime&ginger kvapas, gal kitam kartui duso zele uzsakysiu 4u.gif
Testuoju naujus kvepaliukus, man jie labai labai - megstu gaivius kvapus, o mano sesuo didele Eau par Kenzo gerbeja manau tikrai isimyletu si kvapa. Zadu ja palepint kokia nors proga mirksiukas.gif
Puslyte< anti ageing neturetu pakenkti, siaip nuo 25m tinka. Tik po visokiu resurfacing ar enzyme serijos privenkit soliariumu ir atviros saules, oda gali sudirgti.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 04 28, 01:09)
Na stai raportuoju  4u.gif
1. Lime Blossom cleanser, malonios kremines konsistencijos, kvapas svelnus ir neikyrus, gaivus.
2. Ranksluostuka ir as pirkau atskirai, zinodama kad tusa valysiu pasiemiau rausva ir zydra, kad neatrodytu tokie "kleckuoti"
3. Frangipani prausiklis patiko, perdaug nenustebino, kvapas pazistamas ir megstamas, kiek neiprasta kremine konsistencija ir tai kad maziau putoja palyginti su eilinem duso zelem, bet oda lieka svari ir minksta. Labiau norisi naudot vakarais si krema, ryte kazko gaiviau norisi, patinka man lime&ginger kvapas, gal kitam kartui duso zele uzsakysiu  4u.gif

1. O tas cleanseris arciau prausiklio ar pienelio?

2. As tai tokias a la pirstines pirkau viena dramblio kaulo, kita bordo spalvos, bet man jos ner patogios, gal net per siurkscios.
Reikia kazko kitko ieskoti... O kur jus tuos ranksluostukus pirkot?

3. Man is pradziu irgi pasirode, kad tas Frangipani duso kremas nedaug putoja, net, atrodo, atsiliepime apie tai rasiau ... Bet dabar turbut pripratau, be to kai nedarau kokio spa, naudoju i sita panasia plausine, tai kazkaip toks jausmas, kad su ja normaliai putoja...:

user posted image

Sutinku drinks_cheers.gif , kad jis labiau tinka vakarams, o prie lime and ginger kvapo jau pripratau, bet yra dar tokie gaivinantys (gal tiktu vasarai?) dusiukai:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Milmar < lime blossom yra pienelis, tik skystesnis nei pro-radiance. Dar nesu galutines nuomones apie ji susidarius, ilgiau panaudosiu butinai papasakosiu

O ranksluostukus tai paprastus perku JYSK'e mazucius arba maximinines frotines indu sluostes blush2.gif

Su drauge kuri mandara spa dirbo snd per msn kalbejau - sake frangipani shower cream galima taip pat naudoti kaip isskalaujama plauku kondicionieriu, taip pat galima tepti oda kaip pieneliu ir nenuplauti g.gif Isbandysiu artimiausiu metu ir pasakysiu kokie rezultatai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Graziai cia jus bendraujat wub.gif
turiu as FRUIT ACTIV...MASK naudoju gan daznai, todel nustebau kodel jus ja vadinat iseigine? negalima jos daznai naudot?
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 04 28, 18:27)
1. Milmar < lime blossom yra pienelis, tik skystesnis nei pro-radiance. Dar nesu galutines nuomones apie ji susidarius, ilgiau panaudosiu butinai papasakosiu

2. O ranksluostukus tai paprastus perku JYSK'e mazucius arba maximinines frotines indu sluostes  blush2.gif

Su drauge kuri mandara spa dirbo snd per msn kalbejau - sake frangipani shower cream galima taip pat naudoti kaip isskalaujama plauku kondicionieriu, taip pat galima tepti oda kaip pieneliu ir nenuplauti  g.gif  Isbandysiu artimiausiu metu ir pasakysiu kokie rezultatai  ax.gif

1. Na sudominai mane tuo cleanseriu... rolleyes.gif Lauksiu galutines nuomones ax.gif .
2. Reiks man irgi Jyske pasidairyti... As tai Maximoj pirkau, bet ant tokiu "nieko gero" uzsiroviau biggrin.gif
3. Va cia tai naujienos bigsmile.gif Lauksiu tavo rezultatu 4u.gif . Gal ryt pabandysiu vietoj kondicionieriaus uzsimesti...

QUOTE(mergyytte @ 2010 04 28, 18:53)
Sveikos  4u.gif
Graziai cia jus bendraujat  wub.gif
turiu as FRUIT ACTIV...MASK naudoju gan daznai, todel nustebau kodel jus ja vadinat iseigine? negalima jos daznai naudot?

Junkites ir jus 4u.gif

Cia is mano atsiliepimo turbut isejo, kad iseigine ta kauke. O siaip sita kauke, kiek as skaiciau, skirta atgaivinti papilkejusia , nuvargusia oda ir tinka naudoti ir kassavaitiniam rituale.
Va gamintojo aprasymas - Packed with active extracts of mouth-watering Strawberry and Kiwi fruit, the Elemis Fruit Active Rejuvenating Mask restores the glow to dulled complexions. A tantalizingly fruity pick-me-up for tired complexions, this creamy mask also makes the perfect beauty flash treatment before special occasions.
As ja naudoju pries kokias progas, kai noriu odai tokio "boost", kad oda svytetu, poros butu patrauktos, graziai krempudra gultu ir t.t. ir pan. Gal ir dazniau naudociau, bet paprastoms dienoms turiu bele kokiu kitu kaukiu - drekinanciu, stangrinanciu, balansuojanciu, pilinguojanciu, poliruojanciu lotuliukas.gif, kuriu ir taip nespeju krauti doh.gif

Lauksim jusu ispudziu 4u.gif

Atsakyti
isbandziau snd ryte frangipani shower cream vietoj nuskalaujamo kondicionieriaus - nu ka, poveikis kaip kondicionieriaus, dabar joico naudoju, tai panasiai veikia biggrin.gif
Plaukai slidus, minksti, nesivelia. Jei norite savo vonioj turet vienu produktu maziau - stai jums 2 in1 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 04 29, 11:50)
isbandziau snd ryte  frangipani shower cream vietoj nuskalaujamo kondicionieriaus - nu ka, poveikis kaip kondicionieriaus, dabar joico naudoju, tai panasiai veikia biggrin.gif
Plaukai slidus, minksti, nesivelia. Jei norite savo vonioj turet vienu produktu maziau - stai jums 2 in1  bigsmile.gif

bigsmile.gif Super thumbup.gif Siandien isbandysiu ax.gif
Atsakyti
As irgi isbandziau Frangipani vietoj plauku kondicionieriaus.

user posted image

Tai pasakyciau taip, jog tiksliai poveikis panasus i kondicionieriaus. Aisku, turbut rezultatas ir nuo plauko bukles priklauso. Mano plaukai po plovimo buvo gan minksti, poslidziai, fainiai kvepejo, ir, kas mane nustebino, sitas duso kremas nueme pasisiausima plauku, bet gal kiek apsunkino plauka. Reiks dar karta pabandyti, naudojant kita sampuna rolleyes.gif

Kadangi cia ka tik minejom Fruit Rejuvenating Mask

user posted image

, tai uzsimeciau ja ir prisiminiau, kodel laikau ypatingesnems progoms - oda iskart po kaukes super buna - lygi, spalva vienoda, poros sutrauktos, vienu zodziu, paruosta makiazui, bet man kita diena toks vos vos sudirginimas atsiranda verysad.gif,su kuriuo as susitaikau, nes retai sita kauke deduosi. Jei oda nejautri, ji tinka ir kassavaitiniam ritualui, bet mano atveju tenka ja laikyti iseigai ax.gif

Siuo momentu dar testuoju pora kaukyciu ir neuzilgo grisiu su smulkesniais atsiliepimais...
Tik trumpai pasakysiu, kad sita kaukyte mane laaabai nustebino geraja prasme rolleyes.gif
user posted image

Atrodo Elemis turi naujiena g.gif :

user posted image

Elemis Skin Nourishing Milk Bath myletojams remiantis pastarojo formule isleista:

Elemis Skin Nourishing Shower Cream (duso kremas) ir Elemis Skin Nourishing Hand & Body Lotion

Produktai ypac tinkami sausai odai.
Ir dziugi naujiena - jie be parabenu bigsmile.gif .
user posted image

Kad ir nebandzius, siek tiek nuliudinio naujojo lotion paprasta tiubeles formos pakuote be dozatoriaus, bet turbut vis tiek reiks bandyti, kai baigsiu Lime and Ginger ir musu viecikej si naujiena atsiras lotuliukas.gif . Laukiam laukiam atsiliepimu, kas isbandys pirma ax.gif

Gaudyk>>, vis noriu pasakyti - labai grazu suniukas wub.gif

Eglute77>>, atrodo terminai sueje jau 4u.gif Labai tikiuosi, kad viskas puikiai ir jau sveikinti reikia? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 03 gegužės 2010 - 08:50
Milmar - smagu kad frangipani kremas pasiteisino kaip kondicionierius 4u.gif Ir aciu uz grazius zodzius mano augintiniui blush2.gif

Man irgi knieti kaip ten Eglute77 laikosi, labai tikiuosi kad viskas super 4u.gif

Raportuoju skirtumus tarp radiance cleanser ir lime blossom cleanser
Skystesne Lime blossom konsistencija man patinka geriau nei tirstas kreminis radiance cleanser, kvapas abieju malonus, visgi akiu makiaza geriau nuvalo radiance nei lime, ir neatsargiai uztepus lime cleanser grauzia akis, radiance visiskai nedirgina akiu. Abu nusivalo gerai ir lengvai
Naudoju abu, nors radiance like visai nedaug, priklausomai nuo to kiek ta diena pasidazius bunu biggrin.gif

Bandysiu uzklaust musu gerosios pardavejos gal kartais turi Elemis levandu sampuna g.gif Visus likucius sampunu "damusineju" dabar, reikia jau kokio naujo bigsmile.gif
Dar Elemio shine control kremuka noreciau pabandyti, mano misri oda, krempudros beveik nenaudoju, o vasara dar labiau riebaluojasi kakta ir nosis, nenoriu kad taip labai blizgetu schmoll.gif Gal kas bandete? Kokie atsiliepimai?

Atsakyti
Gaudyk>> dar neteko bandyti anti-shine kremuko, kazkaip poreikio nejauciau, bet toks jausmas, kad odos bukle keiciasi - sausu vietu nebera bigsmile.gif , tik nervina laiks nuo laiko issokantys "draugeliai", bet bent jau ne taip intensyviai, kaip naudojat kapsules verysad.gif

Koks vis tik tavo galutinis nuosprendis del Oxygenating naktinio kremuko? Nekimso poru (as jau pradedu paniskai bijoti...)

Kam tu naudoji Milk Bath? Ar jis skalsus?

Matyt del tos beiskeiciancios odos bukles man nerealiai tiko Herbal Levander kauke. O kas mane isvis padu isverte, tai kai patapsnojau ja "draugeli" bigsmile.gif Toks kur jau didelis 'draugas" buvo, tai nenunyko per nakti, bet apsitrauke gerokai, o mazesnis dingo blink.gif

Labai domintu bet kokie skubus komentarai apie siuos produktus:

- Chamomile ir Lime Blossom cleanseriu palyginimas. Negaliu issirinkti cool.gif Lyg ir jautri oda buvo, bet ziuriu, kad ir pareguliuoti jau reikia...

- Exotic Island Flower Balm ar Frangipani Monoi Melt. Kuris fainesnis?

- Elemis Wild Lavender Hand and Body Wash ar Sharp Shower. Kuris labiau patinka?

- Pro-collagen Quartz Lift ir Tri-Enzyme gel kaukytes. Gal kas bandet?

4u.gif

Atsakyti
Rasau ka bandziau smile.gif

Cammomile cleanser tinka sausesniai ir misriai odai, taip pat linkusiai ir hormoninius spuogelius, negrauzia akiu, makiaza nuvalo gerai. Kvapas neipatingas
Lime blossom didziausias pliusas kad sutraukia poras, labiau tinka riebesnei odai, minusas kad jei papuola i akis - grauzia. kvepia gaiviai

Oxygenating kremuka isbandziau bet nepirksiu - nors poveikis neblogas, konsistencija "kietoka", be to tas bulgariskos rozes kvapas schmoll.gif Poru nekiso man

Del frangipani - as uz monoi melt, naturaliau, be to skalsesnis. Juk niekas netrukdo patirpinta melt'a sumaisyt su pvz makadamiju ar migdolu aliejum ir naudot kunui, plaukam, nagam. Nebutinai visada gryna, pamaisyt man dar idomiau, kaip alchemike jauciuosi biggrin.gif

Milk bath man labiausiai patinka ipiltas i vonia. Dar tepu ant issausejusios odos kaip krema, bet cia ziema daugiau. Skalsus labai.

Elemis sharp shower ar levander shower negaliu palyginti... jei gerai atsimenu tas sharp shower toks truputi metom kvepia g.gif

Atsakyti
Gaudyk>> tu auksas... Tiesiog visa Elemiso enciklopedija... Va tau daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Tai kaip man cia su tuo pieneliu daryti? Noriu, kad ir poras patrauktu, bet ir svelnus butu bigsmile.gif Turbut Chamomile labiau tiks?

Tai taip suprantu, kad tas Oxygenating kietokas. Ta prasme kaip koks taukmedzio sviestas? O jis ner riebus? Ka naudoji vietoj jo?

Taip, sharp shower turetu buti su metomis...
Gal esi bandzius dar scruba kunui Devils Mint ar kaip ten...? Tenka prisipazinti, kad buna, jog tingiu kosike maisyti ax.gif

O kaip tau tokie metiniai reikalai? Na as turejau Clinigue mint scruba, tai jau taip vargau, kol subaigiau rolleyes.gif , bet kazkaip Elemisu norisi pasitiketi ...

O levandos skaniai kvepia? (niekaip negaliu atgaminti kvapo cool.gif )

Dar karta aciu tau 4u.gif

Atsakyti