Lime Blossom cleanser, malonios kremines konsistencijos, kvapas svelnus ir neikyrus, gaivus. Makiaza nuvalo neblogai, bet pro-radiance dazus o ypac akiu makiaza nuvalo daug geriau, bet oda po lime blossom gaivesne man. Taip kad dar neapsisprendziau kuris valiklis man labiau patinka. Man tusa pro-radiance nuvalo gerai, bet as visada renkuosi tusus kurie lengvai nusivalo, paskutiniai 5 sunaudoti Dior Blackout

Levandu tonikas toks koki prisimenu pries kelis metus naudota, poveikis irgi. Patinka kvapas, poras lengvai sutraukia, zodziu, tonikas 10 balu

Frangipani prausiklis patiko, perdaug nenustebino, kvapas pazistamas ir megstamas, kiek neiprasta kremine konsistencija ir tai kad maziau putoja palyginti su eilinem duso zelem, bet oda lieka svari ir minksta. Labiau norisi naudot vakarais si krema, ryte kazko gaiviau norisi, patinka man lime&ginger kvapas, gal kitam kartui duso zele uzsakysiu

Testuoju naujus kvepaliukus, man jie labai labai - megstu gaivius kvapus, o mano sesuo didele Eau par Kenzo gerbeja manau tikrai isimyletu si kvapa. Zadu ja palepint kokia nors proga

Puslyte< anti ageing neturetu pakenkti, siaip nuo 25m tinka. Tik po visokiu resurfacing ar enzyme serijos privenkit soliariumu ir atviros saules, oda gali sudirgti.