Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

QUOTE(egle77 @ 2010 02 27, 22:54)
Na, net pavydas ima  blush2.gif  ...
As irgi jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu pasilepinti namu spa ir isbandyti naujus produktus smile.gif.

O tos kapsules mane sudomino labai. Bus sekantis pirkinys su Marine cream  mirksiukas.gif Jei ne paslaptis kiek tau metu Milmar?  Man bus 33m.manau jis butu pats tas, nes jau mimikos raukslyciu po bemiegiu naktu nemazai.... verysad.gif ..

Bet ta pardaveja tai tikrai lepina megineliais, tikiuosi ir as ju gauti  ax.gif ...

Panasiai man blush2.gif , smulkiau parasiau i az 4u.gif
Del kapsuliu dar parasysiu savaites pabaigoj, kol kas esu labai patenkinta. Kaip suprantu tose kapsulese anti-oksidantai, kurie detoksikuoja oda nuo blogo aplinkos poveikio ir apsaugo nuo senejimo.

Na del megineliu, tai tikiuosi, kad jums irgi ides ax.gif

QUOTE(gaudyk @ 2010 02 28, 00:20)
Na stai, uzsakiau siandien
Marine krema su Milmar rekomendacijom. Na, man svarbu ne riebus ir gerai susigeria, daug geru atsiliepimu apie ji, jei atsitiktu taip kad netiks, manau bus kas "priglaus" si kremuka, nors labai tikiuosi kad tiks.
Pro-radiance cream cleanser - baigiasi mano makiazo valiklis, siaip ne taip sukankinau Clarins, is sio daug tikiuosi, matysim kaip jis  biggrin.gif
Papaya enzyme peel - jau ne pirma karta si produkta naudoju, man jis labai labai  ax.gif

Milmar ar scrub'a bandei ir kaip efektas jei bandei?

Egle 77 laukiam atsiliepimu apie kai jau gausite savo uzsakyma...

Na as jau jaudinuos, kad tik tas kremas patiktu... o tai prirekomendavau doh.gif Kas vienam tinka, gali kitam nepatikti...

Apie valikli ypatingai laukiu atsiliepimu, nes kai tik baigiu savo pieneli, iskart planuose sitas...

Ir atsiliepimai apie papaju enzyme peel irgi labai idomus. Jis be grudeliu? Kaip ji naudoji? Pries kaukes ar ir siaip? Manau, gal sekanciu kartu pasiimti... jau i pabaiga mano skin buff, tik La therapie sveitiklio turiu dar keliems kartams.

Koki spa vakar apturejau wub.gif Naudojau Gaudyk scruba, Elemis Frangipani duso krema ir Monoi Melt ... Oda iki siol svelni wub.gif
Gaudyk uz recepteli ACIU 4u.gif 4u.gif . Scrubas is pradziu pasirode toks grieztas, as kazkaip prie svelnesniu ipratus, bet oda po to thumbup.gif wub.gif Itariu, kad rezultatui alyvuogiu aliejus turejo irgi dideles itakos.
Sakiau, kad nebepirksiu scrubo daugiau, gaminsiu sita. Jis nerealus - praktiskai ekologiskas, visada sviezias. Gal dar koki recepteli? ax.gif

O kaip tavo (galiu taip kreiptis?) spa? Mane taip pat domina labai domina tie facial spa...
As tai nelabai moku kazka is sitos serijos pasidaryti, tai vakar Elemis skin buff pilinga pasidariau ir kauke uzsimeciau Elemis Exotic Moisturizing mask, kol duse turskiausi ax.gif

Visoms geru spa biggrin.gif

Atsakyti
Milmar, prasau i mane kreiptis "tu" biggrin.gif dziaugiuosi kad scrub'as patiko smile.gif Na taip, alyvuogiu aliejus irgi ne paskutini vaidmeni vaidina cia.. biggrin.gif
Turiu dar recepteli, bet labiau vasarini - raudonus serbentus (kuriu turbut kiekvienas turim, bet niekas nemegstam) sutrint ir ta kosele kuna patrint gerai, ir pylingas ir rugstis labai minkstina oda. Siek tiek sviesina, bet kartu lygina spalva jei linke pigmentiniu demeliu atsirasti. Labai tinka pries ruosiantis degintis, senas lasteles "nueda" lygiau ir graziau idegi paskui.
Vakar spa isejo super, veida pirtyj atgarinau karsta berzu -liepu vanta ant veido uzdejus, paskui kaukes uzdejau tas 2 la therapie sumaisius, po visko net kremo nereikejo tept, oda tiek primaitinta buvo.
Sudomino mane tos kapsulytes irgi, gal sekanciu uzsakymu susigundysiu..
O tas papaya enzyme peel, tai be granuliu, bet su enzimais, kurie "nueda" negyvas lasteles. Labai tinka jautriai odai arba jei kapiliarai arti pavirsiaus. O as nors ir paprasta t.y. su grudeliais pilinga panaudoju bet ir sita labai megstu, odos spalva palygina, man aktualu, nes jei koks spuogas issoka po to ilgai dar demele lieka.

Egle 77 labai jau laukiu atsiliepimu apie naujus produktus

Atsakyti
Na truputi griztu su update del tu Bliss kapsuliu, kol neprisipirkot. rolleyes.gif

Jau minejau, kad tose Bliss kapsulese yra tipo aliejukas- serumiukas . Tai noriu paakcentuoti, kad jis toks truputi riebus (kaip ir priklauso aliejukui) - oda blizga ilgokai. Nezinau, ar tinka tos kapsules riebesnei odai.
As asmeniskai del to diskomforto nejauciu, nes man priimtinas odos blizgesys, as net matinanciu (suteikianciu matiskumo) priemoniu neturiu.
Dar karta pasikartosiu, kad esu kol kas patenkinta - nezinau dabar jau kuri cia priemone ka daro, bet veido odos spalva pasilyginus, dar nepilnai, bet nueina serpetojimai.
Laukite tesinio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, na stai gavau as savo kosmetikos krepselio papildyma biggrin.gif
Isbandziau nauja valikli Pro-Radiance cream cleanser

user posted image

Labai tirstos konsistencijos ir kai ant odos tepi atrodo kad labai riebus, bet reikia imasazuoti i sausa oda ir palikti vienai minutei kol suminksteja, tada nuvalyti dregnu vatos tamponeliu. Uztepus ant odos is tiesu suminksteja ir siltu slapiu tamponeliu lengvai nusivalo. Makiaza nuima fant-tas-tis-kai, nei kiek neperdedu, tusa valant nei viena blakstiena neiskrito. Kvapas malonus, levandu, oda svelni, kaip po kaukes, bet jau toks mano pirmas ispudis. Parasyta kad po vailiklio reikia naudoti tonika, taip ir padariau, bet tonikas mano is YR tai man pasirode kad sugadino visa reikala. Manau naudosiu valinkli tik vakarais, ryt toniko nenaudosiu ir matysiu kaip oda sureaguos. Ryte uzteks enzyminio prausiklio.
Dar vienas pliusas, flakonas su pompa, labai patogu naudoti. Kolkas 10 balu is 10 thumbup.gif

Gavau ir daugiau produktu, mane irgi palepino megineliais wub.gif placiau kita karta.

Egle 77 ar jau gavai siuntinuka?
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 04, 22:36)
Gavau ir daugiau produktu, mane irgi palepino megineliais  wub.gif placiau kita karta.

Egle 77 ar jau gavai siuntinuka?

Klok klok, ka ten gavai... biggrin.gif mirksiukas.gif

Na pabaigiu savo puses litro Darphin stiklaini doh.gif ir griebsiu ta prausikli turbut... As prie jo labai noreciau to ranksluostuko, ar nebus, kad su juo reikia nusiplauti? (siaip dar tokio tipo Liz Earle yra prausiklis )

O kas cia per tonikas YR?

O kaip Marine kremas ? Ar jau bandei? - as jau cia pergyvenu, galvoju - gal nuo jo tas riebumas g.gif ...bet lyg nuo kapsuliu... Apie kapsules parasysiu placiau po savaitgalio, nes sunkus nusimato (gimine suvaziuoja cool.gif )

Gal dar butu rekomendaciju, kokiom priemonem kovojat su tais draugeliais, kurie kartais iskyla pries tam tikras dienas? As kazkaip galvoju, gal SOS kremo reiktu tokiems atvejams?

Egle77, man rodos, sestadieni atsiims prekytes... g.gif

(Siandien druskos, imbiero ir citrinos papirkau savaitgaliui thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 04 kovo 2010 - 22:44
Marine krema bandysiu rytoj ryte, labai idomu biggrin.gif
Gavau naktinio kremo megineli ir stangrinancio kuno serumo megineli, naktini krema jau uztepiau pabandymui, tepasi maloniai, oda svelni, kolkas daugiau negaliu pasakyt.
Dar uzsakiau papaya enzyme peel, na jau ne pirma karta sita perku, patinka labai, as isvis enzyminius produktus megstu, labai geras dalykas tik nereikia piktnaudziaut blush2.gif
Na ir stangrinama kuno krema, dar nebandziau bet kvapas labai patiko, zadu isbandyt kada po namu gamybos scrub'o, kad efektas didesnis butu.

O YR tai Yves Rocher biggrin.gif Gavau dovanu biggrin.gif

As ant spuogeliu uztepu Latherapie molio kaukes purifying ir palieku per nakti, na ne visa veida uztepu tik "pritaskuoju", greiciau isdziusta ir uzgyja. O jei koks skausmingas/raudonas/didelis iskyla tai naturaliu arbatmedzio aliejum patepu.
Kas tas SOS kremas tai nezinau, zinau kad kazkoks arbatmedzio purskalas yra bet nebandziau as jo, net rankose neciupinejau tiesa sakant.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 04, 23:50)
Marine krema bandysiu rytoj ryte, labai idomu  biggrin.gif
Gavau naktinio kremo megineli ir stangrinancio kuno serumo megineli, naktini krema jau uztepiau pabandymui, tepasi maloniai, oda svelni, kolkas daugiau negaliu pasakyt.
Dar uzsakiau papaya enzyme peel, na jau ne pirma karta sita perku, patinka labai, as isvis enzyminius produktus megstu, labai geras dalykas tik nereikia piktnaudziaut  blush2.gif
Na ir stangrinama kuno krema, dar nebandziau bet kvapas labai patiko, zadu isbandyt kada po namu gamybos scrub'o, kad efektas didesnis butu.

O YR tai Yves Rocher  biggrin.gif Gavau dovanu  biggrin.gif

As ant spuogeliu uztepu Latherapie molio kaukes purifying ir palieku per nakti, na ne visa veida uztepu tik "pritaskuoju", greiciau isdziusta ir uzgyja. O jei koks skausmingas/raudonas/didelis iskyla tai naturaliu arbatmedzio aliejum patepu.
Kas tas SOS kremas tai nezinau, zinau kad kazkoks arbatmedzio purskalas yra bet nebandziau as jo, net rankose neciupinejau tiesa sakant.

Gal Pro-collagen Oxygenating night tas kremas vadinasi? Jei taip, tai man labai rupi, nes planuoju ji pirkti artimu laiku. Tai noreciau platesnio reportazo po keliu dieneliu panaudojimo...

Ta papaju pylinga tiksliai imsiu sekanciu kartu cool.gif

O nebandet Tri-enzyme kaukes?

Atsakyti
As dar tik sestadieni atsiimsiu savo pirkinius rolleyes.gif...., bet po jusu atsiliepimu, ta dar norisi ta savo sarasa pildyti ir pildyti....ir dar to, ir ano... biggrin.gif
Zodziu, pavasaris ikvepia...koks jis bebutu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle77: 05 kovo 2010 - 08:26
QUOTE(egle77 @ 2010 03 05, 09:24)
As dar tik sestadieni atsiimsiu savo pirkinius  rolleyes.gif...., bet po jusu atsiliepimu, ta dar norisi ta savo sarasa pildyti ir pildyti....ir dar to, ir ano...  biggrin.gif
Zodziu, pavasaris ikvepia...koks jis bebutu  smile.gif

Na svarbiausia, kad tik viskas tiktu ir patiktu...
Jau kai gausit, tai atbekit pasigirti mirksiukas.gif

As to stangrinamojo kuno serumo vis neisbandau, nes vis dar neatsidziaugiu tuo aliejum Frangipani... (MB irgi neatsidziaugia, nes kvapas jam labai patinka) Negi dar seruma ant virsaus pavaryti biggrin.gif

Tiesa, dar norejau grizti prie Frangipani duso kremo ir pabrezti, kad jis neitin gausiai putoja.

Cia va tas SOS kremas apie kuri kalbejau:

user posted image

user posted image

Poveikis
Calms irritation - ramina sudirginimus
Balances hormonal breakouts - subalansuoja hormoninio pobudzio "draugelius"
Instantly soothes problem skin - nedelsiant nuramina problemine oda

Tai man kokia savaite i menesi jis labai tiktu g.gif Gal kas nors turi atsiliepimu apie tekstura, poveiki ir pan.?

Gaudyk, o kaip darysi su Tri enzyme prausiklio naudojimu pavasari - vasara?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 05 kovo 2010 - 09:36
Na mano ispudziai pirma karta uztepus collagene marine kremo
tekstura lengva, kvapas neikyrus bet nieko ypatingo. tepasi labai lygiai, plonu sluoksniu, uztenka mazo kiekio, kremas labai skalsus. Uztepus mano oda paraudo... g.gif , bet po keliu minuciu praejo, matysim kaip bus toliau. Oda svelni, nueme tempima, kiek papudravau bronzantu tai pasidenge labai lygiai. Visai patiko. Idomu kaip bus ilgiau panaudojus... bigsmile.gif

Milmar labai dziaugiuosi kad Frangipani aliejus patiko, kiek nerimavau nes specifinis tas kvapas ax.gif
Tri-enzyme kaukes nebandziau, nieko negaliu pasakyt. Tri -enzyme prausikli naudosiu toliau ir pavasari-vasara, nera pas mus tokie "pikti"saules spinduliai, be to mano oda lengvai idega ir neraudonuoja. Zadu isvykt i siltus krastus atostogu - va tada tai nenaudosiu jau tri-enzyme prausiklio.
Sudomino as SOS kremas, niekad nebandziau ir nezinau kas tai ir ar geras daiktas. Nors pvz jei ziema oda nusala/nuserpetoja as panaudoju savo vyro SOS survival Elemis krema, laabai geras daiktas, iskart oda nuramina.
Egle 77 laukiam ispudziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 05, 11:50)
Na mano ispudziai pirma karta uztepus collagene marine kremo
tekstura lengva, kvapas neikyrus bet nieko ypatingo. tepasi labai lygiai, plonu sluoksniu, uztenka mazo kiekio, kremas labai skalsus. Uztepus mano oda paraudo... g.gif , bet po keliu minuciu praejo, matysim kaip bus toliau. Oda svelni, nueme tempima, kiek papudravau bronzantu tai pasidenge labai lygiai. Visai patiko. Idomu kaip bus ilgiau panaudojus...  bigsmile.gif

Na man siaip irgi rausteli oda po kasdieniniu "proceduru", bet po to nurimsta po keliu minuciu, tik as kadangi visko kruva naujo pradejau naudoti vienu metu, tai kazkaip galvojau, kad cia kapsules toki poveiki duoda g.gif Na pabandysiu as juos atskirai... Gal cia tiksliai kremas g.gif Tai iseitu, kad kraujotaka suaktyvina rolleyes.gif . tai gal cia i gera?
Atsakyti
Na kur dingo spa megejos? biggrin.gif

Gal Eglutei77 kas nepatiko, kad negrizta su atsiliepimais verysad.gif ? Kaip ten tie kremukai ir aliejukai ax.gif ?

As tuo tarpu tebesizaviu Gaudyk scrubu ir Frangipani aliejum wub.gif . Kartu tai puikios priemones, ypac jei yra sustorejusios, paskilinejusios odos vietu. Man oda po to nereali ir kvapas fantastiskas.

Taip pat po kaikuriu bandymu, man atrodo, jog vis tik kasules nesukelia raudonumo (greiciausiai bus Marine kremas). Be to man kyla klausimas, ar gali buti, kad tos kapsules visa bruda is odos kelia i virsu. Man ant smakro po viena- du smulkius spuogelius vis iskyla, as , aisku, nesistebiu, nes mane laiks nuo laiko taip ar taip beria, tai cia gali buti hormonu problema, bet as cia pasiskaiciau, kad atseit ta detoksikacija gali pasireiksti berimais, kol oda issivalys g.gif Tai vat idomu ar tai tiesa, ar ne - o gal kazkokia priemone poras kemsa - idomu kuo tas kimsimas pasireiskia, nes su tuo nesu ligsiol susidurus g.gif ?
Neskaitant tu berimu, bendras vaizdas odos, pavyzdziui ties skruostais, yra puikus (tiksliau sakant, labai pagerejes) - jokiu nuserpetojimu, raudonu demeliu, oda labai svelni ir pan. Taip kad nekreipiu i spuogelius demesio ir tepinejuos toliau biggrin.gif .

Planuose butu naktinis Oxygenating kremas. Labai laukiu platesniu atsiliepimu is Gaudyk...

Taip pat jau pora kartu naudojau paakiams sia kauke:

user posted image

Tiesa pasakius, kazkodel is jos tikejaus labiau maitinancio efekto, bet man susidare toks ispudis, kad ji labiau gaivinanti. Kai uzsitepu, tai toks jauciasi dilgciojimas (net nepasakyciau, kad labai malonus rolleyes.gif ). Ja nusivalius, man yra poreikis zeliuku pasitepti, o tada jau oda jauciasi tokia atgaivinta, patempta. Del priesraukslinio kaukes efekto kol kas nieko negaliu pasakyti, bet manau, kad ji tinkama esant paburkusiems paakiams. Placiau galesiu pakomentuoti ilgiau panaudojus.

Tiesa, o kur Kinara parduoda? As tik vienoj vietoj nete radau kremuka, bet tik vienos rusies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 16 kovo 2010 - 10:01