QUOTE(egle77 @ 2010 02 27, 22:54)
Na, net pavydas ima
...
As irgi jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu pasilepinti namu spa ir isbandyti naujus produktus
.
O tos kapsules mane sudomino labai. Bus sekantis pirkinys su Marine cream
Jei ne paslaptis kiek tau metu Milmar? Man bus 33m.manau jis butu pats tas, nes jau mimikos raukslyciu po bemiegiu naktu nemazai....
..
Bet ta pardaveja tai tikrai lepina megineliais, tikiuosi ir as ju gauti
...

As irgi jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu pasilepinti namu spa ir isbandyti naujus produktus

O tos kapsules mane sudomino labai. Bus sekantis pirkinys su Marine cream

Bet ta pardaveja tai tikrai lepina megineliais, tikiuosi ir as ju gauti

Panasiai man

Del kapsuliu dar parasysiu savaites pabaigoj, kol kas esu labai patenkinta. Kaip suprantu tose kapsulese anti-oksidantai, kurie detoksikuoja oda nuo blogo aplinkos poveikio ir apsaugo nuo senejimo.
Na del megineliu, tai tikiuosi, kad jums irgi ides

QUOTE(gaudyk @ 2010 02 28, 00:20)
Na stai, uzsakiau siandien
Marine krema su Milmar rekomendacijom. Na, man svarbu ne riebus ir gerai susigeria, daug geru atsiliepimu apie ji, jei atsitiktu taip kad netiks, manau bus kas "priglaus" si kremuka, nors labai tikiuosi kad tiks.
Pro-radiance cream cleanser - baigiasi mano makiazo valiklis, siaip ne taip sukankinau Clarins, is sio daug tikiuosi, matysim kaip jis
Papaya enzyme peel - jau ne pirma karta si produkta naudoju, man jis labai labai
Milmar ar scrub'a bandei ir kaip efektas jei bandei?
Egle 77 laukiam atsiliepimu apie kai jau gausite savo uzsakyma...
Marine krema su Milmar rekomendacijom. Na, man svarbu ne riebus ir gerai susigeria, daug geru atsiliepimu apie ji, jei atsitiktu taip kad netiks, manau bus kas "priglaus" si kremuka, nors labai tikiuosi kad tiks.
Pro-radiance cream cleanser - baigiasi mano makiazo valiklis, siaip ne taip sukankinau Clarins, is sio daug tikiuosi, matysim kaip jis

Papaya enzyme peel - jau ne pirma karta si produkta naudoju, man jis labai labai

Milmar ar scrub'a bandei ir kaip efektas jei bandei?
Egle 77 laukiam atsiliepimu apie kai jau gausite savo uzsakyma...
Na as jau jaudinuos, kad tik tas kremas patiktu... o tai prirekomendavau

Apie valikli ypatingai laukiu atsiliepimu, nes kai tik baigiu savo pieneli, iskart planuose sitas...
Ir atsiliepimai apie papaju enzyme peel irgi labai idomus. Jis be grudeliu? Kaip ji naudoji? Pries kaukes ar ir siaip? Manau, gal sekanciu kartu pasiimti... jau i pabaiga mano skin buff, tik La therapie sveitiklio turiu dar keliems kartams.
Koki spa vakar apturejau

Gaudyk uz recepteli ACIU

Sakiau, kad nebepirksiu scrubo daugiau, gaminsiu sita. Jis nerealus - praktiskai ekologiskas, visada sviezias. Gal dar koki recepteli?

O kaip tavo (galiu taip kreiptis?) spa? Mane taip pat domina labai domina tie facial spa...
As tai nelabai moku kazka is sitos serijos pasidaryti, tai vakar Elemis skin buff pilinga pasidariau ir kauke uzsimeciau Elemis Exotic Moisturizing mask, kol duse turskiausi

Visoms geru spa