Įkraunama...
Įkraunama...

Elemis, La Therapie kosmetika

QUOTE(gaudyk @ 2010 03 25, 16:44)
Eglute77 sveika gyva!
Nu fain kad patenkinta kosmetikom, zinok ta lime&ginger losjona mano vyras irgi "privatizavo" visiskai biggrin.gif
O camelia aliejus tai jo geeris, bet buk atsari ir netepk jo jokiu budu jei zadi saulej but, as islekiau karta tai vandeningom puslytem ismete  doh.gif
O kuris ten tavo kremas latherapie? mazas paveiksliukas, neiziuriu...
Vaidicita - sveika isijungus i elemis gerbeju gretas  bigsmile.gif

Beje, jei kuriu vyrai nespjauna i kosmetika ir oda linkus sudirgt po skutimo, palepinkit juos SOS survival kremu is vyriskos linijos. labai rekomeduoju, mano vyras jau nebegali be jo gyventi, anksciau nusiskutus oda paberdavo, ir pulinukas kartais koks susidarydavo (jo labai siurkstus ir kieti seriai, kaip kokio ceceno  doh.gif ) o sitas kremas visas bedas issprende. Ir kvepia labai skaniai.

niu va kad sau pirksiu sos krema jau aisku buvo, o pasirodo dar ir vyrui reikia lotuliukas.gif jis irgi pas mane kaip cecenas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 03 25, 20:40)
niu va kad sau pirksiu sos krema jau aisku buvo, o pasirodo dar ir vyrui reikia  lotuliukas.gif jis irgi pas mane kaip cecenas biggrin.gif

Turiu nusipirkus SOS kremo nedidele pakuote. Isbandysiu artimiausiu metu, tai, jei norit, galit palaukti - parasysiu apie ka ten tas kremas, nes apie ji labai nevienareiksmisku atsiliepimu yra mirksiukas.gif

Ot tie jusu vyrai thumbup.gif - maniskio niekaip neipratinu prie kremu, tik ziema, kai oda labai isdziuna, tada praso 'nu gerai jau gerai, duok koki, kuris tau nebereikalingas', bet is kitos puses man daugiau lieka is biudzeto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2010 03 25, 14:39)
taigi stai su mergaiciu pagalba isbandziau elemis paakiu toki ale kremuka, tik konsistencija j kaip gelis, kaip zele. man labai labai patinka, atgaivina akis, atrodo kad nuovargi visa nuima

user posted image

taip pat pieneli su ramunelemisthumbup.gif labai patiko, jautriai ir sausai mano veido odai jis sugebejo itikti, o tai jau retenybe biggrin.gif

user posted image

dabar labai noriu kapsules nusipirkti, druskininkuose kai buvau spa-vilnius man viena ant veiduko uzdejo tai toks malonus jausmas oda lyg atsigavo  smile.gif

Kaip smagu, kad musu daugeja nedrasiai biggrin.gif

O kaip tas zele saldantis? Ar tirstas ar skystesnis?

Pieneli as sita irgi planavau, nes pas mane irgi oda tokia ne prie bet ko, bet turbut, kai dabartini savo baigsiu, vistik imsiu ta Pro-radiance Cleanser. Gaudyk, kaip ji sekasi naudoti? Ka dabar imtum - kartotum cleanseri ar geriau pieneli?

As kapsules Bliss naudoju, esu apie jas parasius siek tiek del kvapo teksturos, naudojimo budo, bet galutini verdikta po kokios savaites pasakysiu, nes nuo hormonu mano oda siautejo, negalejau suprasti, kas kaip veikia, dabar jau baigia nurimti - tai bus aiskiau. 4u.gif
Atsakyti
ta paakiu zele tokia skystoka ir jos labai nedaug reikia, o pojutis toks maloniai vesinantis, gaivinantis , labai patiko. o sos krema esu bandzius irgi kosmetologiniam, tai po 1 karto labai patiko, ziuresim kai ilgiau panaudosiu kas bus, tik kad dar irgi savo locitane turiu puse dezutes gaila ismest nes neblogas visai
Atsakyti
[quote=gaudyk,2010 03 25, 16:44]
Eglute77 sveika gyva!
Nu fain kad patenkinta kosmetikom, zinok ta lime&ginger losjona mano vyras irgi "privatizavo" visiskai biggrin.gif
O camelia aliejus tai jo geeris, bet buk atsari ir netepk jo jokiu budu jei zadi saulej but, as islekiau karta tai vandeningom puslytem ismete doh.gif
O kuris ten tavo kremas latherapie? mazas paveiksliukas, neiziuriu...

Tai gerai, kad perspejai del aliejaus, nes zadu uzsipirkti jo nemazai, o gyvenu pajury, tai buciau tikrai kada ant saules isejus biggrin.gif biggrin.gif . Dabar zinosiu!!

Mano kremas Latherapie Intensiv Hidrotherapie ( cia jei manes klausei blush2.gif ) .
Atsakyti
Sveikos!
Milmar << kita karta imsiu vel ta pro radiance, esu labai patenkinta thumbup.gif
Apie SOS survival krema - SOS kremas ir SOS survival tai ner tas pats dalykas, tas kur vyrui perku yra is vyrisko serijos biggrin.gif O to SOS tai pati nebandziau, nors neatmetu kad gali but toks pats poveikis bigsmile.gif

Vaidicita - o koks tavo odos tipas? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Milmar,2010 03 25, 11:07]
Aciu Eglute77 uz atsiliepimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Seniai girdeta bigsmile.gif Jau taip mislinau, gal gandrai atskrido blush2.gif . Saugok save ir pilvuka nestuke.gif, dabar jis svarbiausias, o atsiliepimai butu ir palauke 4u.gif ax.gif

Bet labai aciu, kad pasidalinai. Tai bis nusiminiau del to LaTherapie kremo, reiks apie koki kita turbut galvoti... Na griziu dar prie sito klausimo.

O va ta body ir ranku lotion gal reikia itraukti i saraseli, man kaip tik baigiasi ranku kremas pro-collagen. O koks jo kvapas? Ar jo uztenka rankom padrekinti?

Na, tas ranku ir body kremas kvepia maloniai, neikyriai, o drekinimui pilnai pakanka, bet manau tavo ranku pro-collagen kremas gal rimtesnes sudeties g.gif , kai nebandziu tai negaliu palyginti..

O del kremuko veidui LaTherapie, tai paprasyti meginelio butu gerai musu gerosios pardavejos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 26, 09:11)
Sveikos!
Milmar << kita karta imsiu vel ta pro radiance, esu labai patenkinta  thumbup.gif
Apie SOS survival krema - SOS kremas ir SOS survival tai ner tas pats dalykas, tas kur vyrui perku yra is vyrisko serijos  biggrin.gif O to SOS tai pati nebandziau, nors neatmetu kad gali but toks pats poveikis  bigsmile.gif

Vaidicita - o koks tavo odos tipas?  blush2.gif

mano oda tiksliai nezinau vieni sako sausa kiti sako dehidratuota, neissiaiskinu kuo cia skiriasi, bet esme tame kad man jinai labai sauseja, be to yra siaubingai jautri . zodziu derinukas pats geriausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2010 03 26, 10:13)
Na, tas ranku ir body kremas kvepia maloniai, neikyriai, o drekinimui pilnai pakanka, bet manau tavo ranku pro-collagen kremas gal rimtesnes sudeties  g.gif , kai nebandziu tai negaliu palyginti..
O del kremuko veidui LaTherapie, tai paprasyti meginelio butu gerai  musu gerosios pardavejos rolleyes.gif

Na tas pro-collagen ranku kremas turetu pagal aprasyma rupintis ranku oda ir odelemis apie nagus (cuticles) bei nagais ir toks truputi anti-age, kaip ir tie kuno kremai pro-collagen serijos:

user posted image

Siaip jis tokios lengvos teksturos -gal kaip Marine kremas, gal net siek tiek skystesnis, balsvas, nestipraus, rugstoko kvapo, greit susigeria, pleveles nepalieka, neriebus. Butu viskas gerai, bet nusplauni rankas (o as tai darau daznai), reikia vel tepti, tai sakyciau ner skalsus. Kadangi pas mane nebudavo seniau problemu su rankom, tai as ju beveik netepdavau - turedavau koki krema uz 10 lt dviems metams. Siaip sitas pro-collagen man atrodo per rimtas tepti desimt kartu per diena, gal jis toks labiau pasilepinimui ir kaina ner maza, net musu geroj viecikej 55 Lt. Siaip greiciausiai imsiu vis vien vel tiubika, bet tepimui tada tik ant nakties plius galima su juo ranku spa pasidaryti - issitepi, apsimauni medvilnines pirstines ir palieki per nakti. O tas lotion tai jau padoriai 300 ml ir kaina liuks. Galima tepti ir tepti. Tiksliai man jo reiks ax.gif O jis ner labai skystas?

Del meginuko, tai gal reiks uzklausti... Bet man toks jausmas, kad Latherapie ner tu meginuku daug rolleyes.gif

Tiesa, vakar pagaliau prisiruosiau po duso ta jusu isgirta seruma pratestuoti. Tai labai patiko. Kvapas fantastinis, galetu net stipresnis buti ir laikytis ilgiau. Susigeria puikiai, jokio lipnumo. Bet sutinku su Gaudyk - neskalsus biesas - kiek tepi, tiek susigeria biggrin.gif Bet kad ir labai fainas vis tik aliejaus jis man kol kas dar neistume is pirmos vietos.

Va dar cia idomu, kas per toks - gal kas bandet?

Elemis_Exotic_Island_Flower_Body_Balm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 26 kovo 2010 - 11:00
sakot 55 g.gif as galvoju gal mamytei reiks mamos dienos proga itaisyti , juk sventes arteja. kaip tik norejau klausti ar elemis yra kokie ranku kremai ir kaip jie. 4u.gif
Atsakyti
Ranku kremo turejau meginuka, man labai patiko. Bet brangokas blynk doh.gif
Tas lime & ginger labai malonus, bet lengvas, gali tepti ir tepti. Mano vyras sugebejo "pribaigt" buteliuka per 2 men. ax.gif
Jei intensyviai ranku prieziurai tai netiks. Bet jei siaip padrekint tai pats tas thumbup.gif

Milmar<< juk frangipani pirkai, pasildyk frangipani kol aptirps bus siltas aliejukas, gerai itrink i rankas, uzsidek medvilnines pirstinaites (yra pirkt ir nebrangiai kainuoja, tik neatsimenu kur pirkau) pries miega. Ner geresnes terapijos rankytem... bigsmile.gif

Ta island flower bandziau kazkada dar mandara spa, kvapas laaabai saldus, saldesnis nei frangipani, toks tikrai egzotiskas kvapas geliu+vaisiu+ nezinau ko

Konsistencija patiko, siaip malonus labai bet nepirkau nes kvapas is tiesu laaabai intensyvus ir nors man patiko, pabijojau kad per stiprus. Dabar vis prisimenu ir gailiuosi, nes man salon dydzio (500ml) siule uz juokinga kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 03 26, 13:03)
Ranku kremo turejau meginuka, man labai patiko. Bet brangokas blynk  doh.gif
Tas lime & ginger labai malonus, bet lengvas, gali tepti ir tepti. Mano vyras sugebejo "pribaigt" buteliuka per 2 men.  ax.gif
Jei intensyviai ranku prieziurai tai netiks. Bet jei siaip padrekint tai pats tas  thumbup.gif

Milmar<< juk frangipani pirkai, pasildyk frangipani kol aptirps bus siltas aliejukas, gerai itrink i rankas, uzsidek medvilnines pirstinaites (yra pirkt ir nebrangiai kainuoja, tik neatsimenu kur pirkau) pries miega. Ner geresnes terapijos rankytem... bigsmile.gif

Ta island flower bandziau kazkada dar mandara spa, kvapas laaabai saldus, saldesnis nei frangipani, toks tikrai egzotiskas kvapas geliu+vaisiu+ nezinau ko

Konsistencija patiko, siaip malonus labai bet nepirkau nes kvapas is tiesu laaabai intensyvus ir nors man patiko, pabijojau kad per stiprus. Dabar vis prisimenu ir gailiuosi, nes man salon dydzio (500ml) siule uz juokinga kaina  doh.gif

Man rankom nereikia intensyvios prieziuros. Del to ir klausiu apie ta lotion, nes man tik siaip nusiplovus rankas padrekinti noretusi, o tas pro-collagen toks jau rimtesnis ir litu daugiau reikalauja - juo galvoju gal nebent ant nakties profilaktiskai pasiteplioti but neblogai, na paziuresim, va pribaigsiu turima tara, tada spresim biggrin.gif . O su tuo Frangipani tai gera mintis. Siaip po savo 'spa', kai tepuosi kuna aliejum, automatiskai ir rankas juo pasitepu -labai malonu buna. Reik pasieskoti tu pirstiniu, man atrodo, Maximoj maciau g.gif .

Vaidicita, istikruju gali mamai padovanoti sita, jei ji naudoja kokius ranku kremus. Dar gali pirstines suradus prideti, bus visas ranku spa rinkinys wub.gif . Bet jei ji pripratus prie tokiu labai riebiu kremu (a la vazelininiu), tai sis kitoks truputi smile.gif
Arba gal ji megsta kaukes - ta drekinanti is Elemis visai nebloga arba LaTherapie Vital (vakar visa diplomini cia apie ja parasiau rolleyes.gif ). Taip pat Enzyme peel gal tiktu.
Arba gal mama megsta vonioj maudytis, man atrodo, Gaudyk gyre Skin Nourishing Milk Bath. Pas musu pardaveja yra nedideles talpos - gautusi maza dovanyte.

Gaudyk - o tas island flower kaip pienelis ar toks daugiau kaip balzamas? Kokia jo konsistencija? O paskirtis mazdaug kaip monoi melt. Man tai kuo saldziau kvepia, tuo geriau, o dar jeigu ir stipriau, tai isviso liuks. Man paciai patinka ir vyras alpsta nuo to kvapo blush2.gif

Ir dar - ta Pro radiance cleanseri su siltu slapiu ranksluostuku nuvalai ar kaip kitaip?
Atsakyti
Milmar << tas island flower maitinantis losjonas. Jei palyginti su lime&ginger tai daug "sunkesnis", jei su frangipani - daug "lengvesnis", o kvapas tai is tiesu labai intensyvus. Nezinau ar nors kiek aiskiau cia is to mano pasakojimo blush2.gif
Ta radiance cleanser as su siltais dregnais vatos tamponeliais nuvalau, visus pienelius taip valau. Tie ranksluostukai (facecloth) tai amerikonu pensininku ismislas lotuliukas.gif

Eglute 77 - jei tai hydratherapie kremukas ir jis netinka ir nepatinka - su malonumu ji perpirkciau, jei jauti kad nesi patenkinta ir tikrai nenori jo naudot... as turejau si kremuka ir man jis laaabai labai patiko ir tiko, mano oda misri, T zona riebi, tas hydratherapie vasarai pats tas, vistiek turbut buciau ji pirkus blush2.gif

Atsakyti