Uzjauciu del nesekmes...
O PRISCA tyrima dareisi nuojautos vedama, ar rekomendavo gydytojas del kazkokiu priezasciu?
[/quote]
11 savaite gal su trupuciu nuejau pas ginek ir pamate kad sprando rauksle didesne nei priklauso,neatsimenu tiksliai kiek.man atrodo apie 4mm,bet neatsimenu tikliai..tada kraujo tyrimas parode kad dauno 1:50.
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 05, 10:47)
Hm... kalbejau vakar su daugeli gydytoju, ir dauguma pasake, kad reikia islaukti 18 sav. tada tyrimai buna informatyvesni.... Na 16 sav. eisiu pas genetika, zesim ka jis sakys....
man darys amniosentize 15 savaite,..
Siandien turejau savo pirma echoskopa,man jau 13 savaiciu,bet iki to laiko nenorejau sakyti niekam,po tokios skaudzios patirties.zino tik vyras ir geriausia drauge.sakiau pasakysiu visiems po skano,bet kolkas neskubu

pasiguosiu tik jums likimo drauges..
leliukas atrodo 6d didesnis nei iseina pagal mm,nezinau ka tai reiskia,bet zinau kad savaites paklaida imanoma.seselei kuri dare echoskopija pasakiau kad paziuretu rauksle,ji sako as tokiu matavimu nedarau,bet pakviesiu kas daro.(veiksmas vyksta airijos ligoninej).Tiek kiek ziurejo pirma sesele viskas atrode jai gerai.kai pakviete ta vyresne,tai nelabai galejo pamatuoti ,nes vaikiukas sokinejo ,kaip patrakes,hiperaktyvus beibis:))na rauksles dydis2,49mm.nera blogai,bet nera ir gerai

sake limitas yra 3mm,o mano jau skaitosi paciam virsui.Dar ne visus zodzius supratau is to jaudulio ir streso...taigi paskyre man vandenu tyrima uz 2 savaiciu,pagal mm bus lygiai 15,pagal skana beveik 16 savaiciu.zodziu turesiu db labai neramias 3savaites.Kazkoks absurdas jei tai pasikartotu antra karta..