Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 05, 13:32)
ha, mano 1:50 ir Edvardsono ir Dauno  doh.gif Nenukabink nosies, darykit vandenu tyrima  4u.gif
Tai jei gerai supratau, man sake nuo 18 sav. o tau sake iki 20 sav. Reiskias turiu uzsirasyti tik sitam laikui. O kiek atsakymu laukt vandenu tyrimo Klinikuose?
Papildyta:

kiek as supratau tiesiai i pagrindini, kur salia stoteles?  g.gif

matai,mes is kito miesto,atvaziuosim su masina,ja paliksim mokamoj aikstelei kur su slagbaumais lotuliukas.gif ,o nuo ten kur??? g.gif kuris ten tas pagrindinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2010 01 05, 13:40)
matai,mes is kito miesto,atvaziuosim su masina,ja paliksim mokamoj aikstelei kur su slagbaumais lotuliukas.gif ,o nuo ten kur??? g.gif kuris ten tas pagrindinis g.gif

Jei ta aikštelė Eivenių gatvėj (nes kiek žinau jos yra kelios), tai žiūrėtum veidu į aikštelę, tai eiti reikia į kairę iki žiedo - prie jo pagrindinis pastatas. Bet jei į akušerinį, tai už žiedo palei tvorą žingsniuok toliau, tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
Galima viską pamatyti žemėlapiuose, ypač patogus Google Earth. Visus pastatus matysite
Atsakyti
Skambinau i KMUK sako, pirmas atsakymas po vandenu tyrimo ateina po 1 sav, o kitas po 2-3 sav .......
Nezinojau kad du atsakymai doh.gif O daryti reikia, jo tarp 18 ir 20 sav.....
Nespesiu iki 20 sav atsakymo gaut..... š.
Atsakyti
o ar kam buvo jai tikimybe dauno ligos po kraujo tyrimu buvo 1:50 o po vandenu tyrimu viskas gerai?
Atsakyti
Laba, jungiuosi ir as prie jusu. 01.19 einu pas Beniusiene. Beje siandien sake, kad ju echoskopas (Santariskese) sugedo, neaisku kada sutaisys. g.gif
Einu del amziaus rizikos - man 38, beto, pusbrolis mano turi dauno sindroma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Engle: 05 sausio 2010 - 13:59
QUOTE(marina21 @ 2010 01 05, 14:55)
o ar kam buvo jai tikimybe dauno ligos po kraujo tyrimu buvo 1:50 o po vandenu tyrimu viskas gerai?

Aišku buvo, su daug blogesniais kraujo tyrimais buvo viskas gerai mirksiukas.gif Nesinervuok į priekį, jei kas ir bus, tai nepakeisi. Mano rezultatai tokie kaip tavo, bet tikiuosi geriausio
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2010 01 05, 14:55)

QUOTE(Nikolete @ 2010 01 05, 15:14)
Aišku buvo, su daug blogesniais kraujo tyrimais buvo viskas gerai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai daug kam buvo gerai thumbup.gif Juk tykimybe, ... yra kam blogai , reiskias yra kam gerai ax.gif
QUOTE(Engle @ 2010 01 05, 14:56)
Beje siandien sake, kad ju echoskopas (Santariskese) sugedo, neaisku kada sutaisys.  g.gif

aha, as ir vakar kai i santariskes skambinau, sake ta pati o i VIP kabineta tik sausio pabaiga yra vietu, bet ten kainytes wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 05 sausio 2010 - 14:23
Sveikos 4u.gif
O jei pas mane tu pagrindu saraso, kurioms esant siuncia pas genetikus nera, o siaip del sventos ramybes noriu, tai galima gauti siuntima? O jei ne, tai mokamai jauciu visada galima. Gal zinot kiek Vilniuje genetikos centre kainuoja tyrimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasturcija: 05 sausio 2010 - 14:58
QUOTE(Nasturcija @ 2010 01 05, 15:55)
Gal zinot kiek Vilniuje genetikos centre kainuoja tyrimai?

Mokamai visada viskas galima.... Kiek skambinau i VIP kabineta Santariskese pas genetikus, PRISCA I + NT kainuoja 610 litu, konsultacija siaip (kaip as supratau) 210, vandenu tyrimas 1300 , viso gaunasi.....
O siaip PRISCA galima bet kur mokamai pasidaryt,kainuoja kazkur 150, o va jei jau moket pinigus uz genetiko konsultacija, tai manau reikia surinkti info, pas ka geriau eit.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 05 sausio 2010 - 15:11
QUOTE(Robi @ 2010 01 04, 23:53)
Žinai, aš žemai  lenkiuosi prieš tavo stiprybę.  Kiekvienam duota sava lemtis ir ją turime išgyventi ir kuo ji sunkesnė, tuo labiau sustiprina  4u.gif
Niekas nežinome, kas mūsų kiekvieno laukia, bet turime priimti tai, ką mums Dievas skyrė.

Ačiū tau. bet stiprybė ir yra tame kad niekur nedingsi - kapų gyviems nėra, turiu sūnų sveika, yra viltis turėti sveiką kūdikį ir tai yra paspirtis gyventi ir bandyti toliau wub.gif

QUOTE(Nikolete @ 2010 01 05, 14:15)
Kepuča, linkiu tau susilaukti sveiko vaikelio. Jums pavyks  4u.gif

To paties linkiu ir tau 4u.gif
QUOTE(Engle @ 2010 01 05, 15:56)
Laba, jungiuosi ir as prie jusu. 01.19 einu pas Beniusiene. Beje siandien sake, kad ju echoskopas (Santariskese) sugedo, neaisku kada sutaisys.  g.gif
Einu del amziaus rizikos - man 38, beto, pusbrolis mano turi dauno sindroma  verysad.gif

Beniušienė - super gydytoja thumbup.gif Labai maloni, tiesiog draugė wub.gif
Atsakyti

Uzjauciu del nesekmes... verysad.gif
O PRISCA tyrima dareisi nuojautos vedama, ar rekomendavo gydytojas del kazkokiu priezasciu?
[/quote]
11 savaite gal su trupuciu nuejau pas ginek ir pamate kad sprando rauksle didesne nei priklauso,neatsimenu tiksliai kiek.man atrodo apie 4mm,bet neatsimenu tikliai..tada kraujo tyrimas parode kad dauno 1:50.

QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 05, 10:47)
Hm... kalbejau vakar su daugeli gydytoju, ir dauguma pasake, kad reikia islaukti 18 sav. tada tyrimai buna informatyvesni.... Na 16 sav. eisiu pas genetika, zesim ka jis sakys....

man darys amniosentize 15 savaite,..
Siandien turejau savo pirma echoskopa,man jau 13 savaiciu,bet iki to laiko nenorejau sakyti niekam,po tokios skaudzios patirties.zino tik vyras ir geriausia drauge.sakiau pasakysiu visiems po skano,bet kolkas neskubu verysad.gif pasiguosiu tik jums likimo drauges..
leliukas atrodo 6d didesnis nei iseina pagal mm,nezinau ka tai reiskia,bet zinau kad savaites paklaida imanoma.seselei kuri dare echoskopija pasakiau kad paziuretu rauksle,ji sako as tokiu matavimu nedarau,bet pakviesiu kas daro.(veiksmas vyksta airijos ligoninej).Tiek kiek ziurejo pirma sesele viskas atrode jai gerai.kai pakviete ta vyresne,tai nelabai galejo pamatuoti ,nes vaikiukas sokinejo ,kaip patrakes,hiperaktyvus beibis:))na rauksles dydis2,49mm.nera blogai,bet nera ir gerai verysad.gif sake limitas yra 3mm,o mano jau skaitosi paciam virsui.Dar ne visus zodzius supratau is to jaudulio ir streso...taigi paskyre man vandenu tyrima uz 2 savaiciu,pagal mm bus lygiai 15,pagal skana beveik 16 savaiciu.zodziu turesiu db labai neramias 3savaites.Kazkoks absurdas jei tai pasikartotu antra karta..
Atsakyti