QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 10 04, 09:25)
O kokie ryskesni pozymiai? Gal esat girdeje ir apie kitas gydymo priemones, pavyzdziui kvepuoti jodo 

Ps: cia mano zmonyte rase

paziurejom, taciau pamirsom
   treciadieni ziures ekoskopu stuma ta ir ateis kiti rezultatai, t.y. LT4, kurios norma gali buti nuo 0,8- 1,9 ir LT3, kurio norma yra nuo 1,5- 4,1. Kolkas gydytoja nenugasdino
  treciadieni ziures ekoskopu stuma ta ir ateis kiti rezultatai, t.y. LT4, kurios norma gali buti nuo 0,8- 1,9 ir LT3, kurio norma yra nuo 1,5- 4,1. Kolkas gydytoja nenugasdino  tikimes, kad nieko baisaus ir nera
 tikimes, kad nieko baisaus ir nera  Gal zinot, kai ziuri ekoskopu struma reikia buti nevalgius ar tas pats? Gal ir kvailas klausimas...
 Gal zinot, kai ziuri ekoskopu struma reikia buti nevalgius ar tas pats? Gal ir kvailas klausimas...  

treciadieni ziures ekoskopu stuma ta ir ateis kiti rezultatai, t.y. LT4, kurios norma gali buti nuo 0,8- 1,9 ir LT3, kurio norma yra nuo 1,5- 4,1. Kolkas gydytoja nenugasdino
  treciadieni ziures ekoskopu stuma ta ir ateis kiti rezultatai, t.y. LT4, kurios norma gali buti nuo 0,8- 1,9 ir LT3, kurio norma yra nuo 1,5- 4,1. Kolkas gydytoja nenugasdino  tikimes, kad nieko baisaus ir nera
 tikimes, kad nieko baisaus ir nera  Gal zinot, kai ziuri ekoskopu struma reikia buti nevalgius ar tas pats? Gal ir kvailas klausimas...
 Gal zinot, kai ziuri ekoskopu struma reikia buti nevalgius ar tas pats? Gal ir kvailas klausimas... 

jau 14 sav. (
 jau 14 sav. ( 
   ),bet tyrimu rezultatai mane gerokai isgasdino,gal kas galetu pakonsultuot ,nes pas gydytoja pateksiu tik kita sav.
 ),bet tyrimu rezultatai mane gerokai isgasdino,gal kas galetu pakonsultuot ,nes pas gydytoja pateksiu tik kita sav. sie hormonai budavo normos ribose.
  sie hormonai budavo normos ribose. 
  Dave siuntima pas endokrinologa vel. Ziauriai bijau, nes nezinau, kaip tas gali atsiliepti vaikeliui. Gal kas esat susidure su panasia problema? Ar daretes del sios problemos genetinius tyrimus, nes dabar labai rimtai apie tai mastau...
  Dave siuntima pas endokrinologa vel. Ziauriai bijau, nes nezinau, kaip tas gali atsiliepti vaikeliui. Gal kas esat susidure su panasia problema? Ar daretes del sios problemos genetinius tyrimus, nes dabar labai rimtai apie tai mastau...

man pries 4metus tikrino echoskopu skydliauke ir sake,kad viskas tvarkoj ir daugiau jokiu tyrimu nedare.bet dabar po persileidimo galvoju,kad reikia vel issitirti tik viska is pagrindu.tai norejau paklausti,ka tiksliai daro norint issitirti skydliauke?ir kai paskiria vaistus su jais galima "gaminti" leliuka ar nelabai?
  man pries 4metus tikrino echoskopu skydliauke ir sake,kad viskas tvarkoj ir daugiau jokiu tyrimu nedare.bet dabar po persileidimo galvoju,kad reikia vel issitirti tik viska is pagrindu.tai norejau paklausti,ka tiksliai daro norint issitirti skydliauke?ir kai paskiria vaistus su jais galima "gaminti" leliuka ar nelabai?  nes norisi vel pradeti planavima,bet ir baisu,noriu issitirti ir tada ramiai planuoti
 nes norisi vel pradeti planavima,bet ir baisu,noriu issitirti ir tada ramiai planuoti  

+2010 05 07, 23:24-->
+2010 05 07, 23:24--> @ 2010 05 07, 23:24)
 @ 2010 05 07, 23:24) man pries 4metus tikrino echoskopu skydliauke ir sake,kad viskas tvarkoj ir daugiau jokiu tyrimu nedare.bet dabar po persileidimo galvoju,kad reikia vel issitirti tik viska is pagrindu.tai norejau paklausti,ka tiksliai daro norint issitirti skydliauke?ir kai paskiria vaistus su jais galima "gaminti" leliuka ar nelabai?
  man pries 4metus tikrino echoskopu skydliauke ir sake,kad viskas tvarkoj ir daugiau jokiu tyrimu nedare.bet dabar po persileidimo galvoju,kad reikia vel issitirti tik viska is pagrindu.tai norejau paklausti,ka tiksliai daro norint issitirti skydliauke?ir kai paskiria vaistus su jais galima "gaminti" leliuka ar nelabai?  nes norisi vel pradeti planavima,bet ir baisu,noriu issitirti ir tada ramiai planuoti
 nes norisi vel pradeti planavima,bet ir baisu,noriu issitirti ir tada ramiai planuoti 
 Juk moterys ir be skydliaukes, vartodamos pastoviai vaistus, pastoja, gimdo. Tiesiog geriausia apie viska pasiklausti gyd.
 Juk moterys ir be skydliaukes, vartodamos pastoviai vaistus, pastoja, gimdo. Tiesiog geriausia apie viska pasiklausti gyd.

+2010 05 07, 21:24-->
+2010 05 07, 21:24--> @ 2010 05 07, 21:24)
 @ 2010 05 07, 21:24) man pries 4metus tikrino echoskopu skydliauke ir sake,kad viskas tvarkoj ir daugiau jokiu tyrimu nedare.bet dabar po persileidimo galvoju,kad reikia vel issitirti tik viska is pagrindu.tai norejau paklausti,ka tiksliai daro norint issitirti skydliauke?ir kai paskiria vaistus su jais galima "gaminti" leliuka ar nelabai?