Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

kad konkurencijos nebus biggrin.gif
Atsakyti
Koks tragiskas konkursas doh.gif Metinukai su tortais blink.gif Atidaviau viena balsa uz viena nuosirdziai grazia nuotrauka, kazkaip netraukia manes toj makalosej knistis doh.gif
Atsakyti
koks vaikas i maniski panasus, jau pamaniau vogta foto laugh.gif
user posted image
is kart pasisakau, kad konkurse nedalyvaujam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 16:33)
Koks tragiskas konkursas  doh.gif Metinukai su tortais  blink.gif Atidaviau viena balsa uz viena nuosirdziai grazia nuotrauka, kazkaip netraukia manes toj makalosej knistis  doh.gif

biggrin.gif Idomu kuri Jusu nuomone ta vienintele nuosirdi ir grazi? bigsmile.gif Is visos tos makaloses doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 12 10, 16:17)
koks vaikas i maniski panasus, jau pamaniau vogta foto laugh.gif
user posted image
is kart pasisakau, kad konkurse nedalyvaujam  cool.gif

gražus vaikutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 15:33)
Koks tragiskas konkursas  doh.gif Metinukai su tortais  blink.gif Atidaviau viena balsa uz viena nuosirdziai grazia nuotrauka, kazkaip netraukia manes toj makalosej knistis  doh.gif

kartais per pirma gimtadieni tėvai leidžia vaikui viena tortą "sugadint" jis jo beveik ir neragauja tiesiog "išmėsinėja" -bet tiesa pasakius tai kas pas kai kurios lelius burnoj įdėta man irgi kelia šiurpą ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 10, 17:41)
biggrin.gif Idomu kuri Jusu nuomone ta vienintele nuosirdi ir grazi? bigsmile.gif  Is visos tos makaloses doh.gif

Nesakau, kad ji yra vienintele nuosirdi ir grazi, tiesiog man ji vienintele uzkliuvo. Nes neturejau noro ilgiau nei desimt minuciu i ta makalyne ziuret ir ieskot perliuku. Ten berniukas valgo obuoli salia krepsio. Grazu ir nesupozuota. O tie issimozoje vaikai ziurintys i fotika.. ok, kiekvienas tokiu turim, bet ar jos konkursines?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 10, 16:47)
kartais per pirma gimtadieni tėvai leidžia vaikui viena tortą "sugadint" jis jo beveik ir neragauja tiesiog "išmėsinėja" -bet tiesa pasakius tai kas pas kai kurios lelius burnoj įdėta man irgi kelia šiurpą ... smile.gif

Ir aš saviškei leidau ax.gif Ir net nufotografavau blush2.gif Bet maniškės foto ne plačiąjai publikai tongue.gif cool.gif
Man tai šiurpą kelia visokie mėsos gaminiai metinukų rankose/burnose ax.gif Gal išskyrus mergaitę su ringe dešros, nes ten jaučiu vaiks be mamos leidimo pasičiupo.
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 17:06)
kiekvienas tokiu turim, bet ar jos konkursines?

kai tokia konkurso tema ir amžius?
taip.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 10, 18:13)
kai tokia konkurso tema ir amžius?
taip.

Na cia jau kaip paziuresi biggrin.gif

Beje, konkurso tema nera 'Mano maistu issimurzines vaikas', jeigu ka.. ax.gif Kita vertus, jei tuo metu sviecia vaiko akytes ir jis tikrai kazka labai skaniai valgo IR jei tevai sugeba padaryti padoria nuotrauka - valio.

Visgi atsitiktinis fotoaparato mygtumo spulstelejimas negalvojant apie bendra vizualini ispudi dar nepadaro nuotraukos 'konkursine'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 10 gruodžio 2009 - 17:25
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 10, 11:56)
Ko? Kad nedalyvauju? bigsmile.gif

nedalyvauji ir prisišnekėsi
arba dalyvauji ir neprisišnejėsi wink.gif

QUOTE(Lera @ 2009 12 10, 17:47)

drinks_cheers.gif mes irgi pirkom kepėm ir džiaugėmės tortais per visus gimtadienius, nors ir per visus jį vaikas valgė, vaikui gi žvakutes užpūst svarbiausia, valgo tėveliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 12 10, 17:53)
nedalyvauji ir prisišnekėsi
arba dalyvauji ir neprisišnejėsi
wink.gif

drinks_cheers.gif mes irgi pirkom kepėm ir džiaugėmės tortais per visus gimtadienius, nors ir per visus jį vaikas valgė, vaikui gi žvakutes užpūst svarbiausia, valgo tėveliai  ax.gif

Čia jau kažkokiom aukštom materijom varai - nieko nesuprantu g.gif biggrin.gif
Atsakyti