kad konkurencijos nebus

koks vaikas i maniski panasus, jau pamaniau vogta foto

is kart pasisakau, kad konkurse nedalyvaujam

QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 16:33)
Koks tragiskas konkursas
Metinukai su tortais
Atidaviau viena balsa uz viena nuosirdziai grazia nuotrauka, kazkaip netraukia manes toj makalosej knistis 

QUOTE(Olive* @ 2009 12 10, 16:17)
koks vaikas i maniski panasus, jau pamaniau vogta foto

gražus vaikutis

QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 15:33)
Koks tragiskas konkursas
Metinukai su tortais
Atidaviau viena balsa uz viena nuosirdziai grazia nuotrauka, kazkaip netraukia manes toj makalosej knistis 

kartais per pirma gimtadieni tėvai leidžia vaikui viena tortą "sugadint" jis jo beveik ir neragauja tiesiog "išmėsinėja" -bet tiesa pasakius tai kas pas kai kurios lelius burnoj įdėta man irgi kelia šiurpą ...

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 10, 17:41)
Nesakau, kad ji yra vienintele nuosirdi ir grazi, tiesiog man ji vienintele uzkliuvo. Nes neturejau noro ilgiau nei desimt minuciu i ta makalyne ziuret ir ieskot perliuku. Ten berniukas valgo obuoli salia krepsio. Grazu ir nesupozuota. O tie issimozoje vaikai ziurintys i fotika.. ok, kiekvienas tokiu turim, bet ar jos konkursines?
QUOTE(Lera @ 2009 12 10, 16:47)
kartais per pirma gimtadieni tėvai leidžia vaikui viena tortą "sugadint" jis jo beveik ir neragauja tiesiog "išmėsinėja" -bet tiesa pasakius tai kas pas kai kurios lelius burnoj įdėta man irgi kelia šiurpą ... 

Ir aš saviškei leidau

Man tai šiurpą kelia visokie mėsos gaminiai metinukų rankose/burnose

QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 17:06)
kiekvienas tokiu turim, bet ar jos konkursines?
kai tokia konkurso tema ir amžius?
taip.
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 10, 18:13)
Na cia jau kaip paziuresi

Beje, konkurso tema nera 'Mano maistu issimurzines vaikas', jeigu ka..

Visgi atsitiktinis fotoaparato mygtumo spulstelejimas negalvojant apie bendra vizualini ispudi dar nepadaro nuotraukos 'konkursine'.
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 10, 11:56)
nedalyvauji ir prisišnekėsi
arba dalyvauji ir neprisišnejėsi

QUOTE(Lera @ 2009 12 10, 17:47)

QUOTE(Fedes @ 2009 12 10, 17:53)
nedalyvauji ir prisišnekėsi
mes irgi pirkom kepėm ir džiaugėmės tortais per visus gimtadienius, nors ir per visus jį vaikas valgė, vaikui gi žvakutes užpūst svarbiausia, valgo tėveliai 

Čia jau kažkokiom aukštom materijom varai - nieko nesuprantu