Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(*meduota* @ 2009 12 05, 22:22)
lotuliukas.gif

temose pasiklydusi buvai?

nu kam nepasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 22:08)

blink.gif kiek daug graziu foto blink.gif gerai, kad ir praziopsojau balsavima. buciau nezinojus, kaip isrinkt tik kelias.
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 22:15)
user posted image

arba gal tau kaip ir kitiems ( na bent jau man) nerodo per mozila , pažiūriu tik per opera arba chrome .

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 22:17)
Pačiam tinklalapio viršuj, kur vienoj pusėj yra SM logotipas, priešingoj yra 'Fotokonkonkursai' (dar fotoaparatas greta), spausk ten ir matysi visus konkursus.
Papildyta:
Vo, Lera net vaizdinę medžiagą pateikė thumbup.gif  biggrin.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 22:18)
forumo viršuje esančioje juostoje yra nuoroda į visus fotokonkursus. tiesa, ne ant visų apvalkalų gal rodo g.gif tiesa, man rodo visose naršyklėse.

Labai aciu aciuks.gif
Dabar jau moku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 05, 22:05)
O man šį labai net į temą ir faina vaiko išraiška labai , daug geriau nei išmazoto nuo galvos iki kojų pavalgiusio vaiko  smile.gif  tik tos raudonos akys  doh.gif  nu nesuprantu ..
nu taip valgo biggrin.gif atrodo..

jei labai raudonos akys, tai pvz mano programulkė tik tiek ir sutvarko, pablyškina, bet spalvos nepakeičia, daugiau neįmanoma panaikint raudonumo, jei neklystu čia irgi buvo jau jis koreguojamas.

man tai ši patinka, nes tikrai vaikui skanu , išraiškinga foto, nesupozuota, o fonas pakankamai tvarkingas kaip spontaniskam kadrui. fono surežisuosi, kai gaudomas tikras nepozuojamas kadras tikrai neįmanoma išvalyti, o redaguoti tiek, kiek redaguojamos studijinės foto nėra leidžiama irgi pagal konkurso taisykles.

man jau juokinga darosi, kai norit, kad fonas būtų tvarkingas ir "nebadytų akių", bet nestudijinė ir nesurežisuota. nugi pačios nuotaikingiausios akimirkos ir yra pagaunamos kai turi tik akimirką nuspaust fotoaparato mygtukui. todėl manau pievose ir etc gamtoj gražiau tokie kadrai ir atrodo , nes fonas savaime "švarus". o namuose visko būna. paskui jau kiekvienos mamytės vidinis balsas pasako, kurio fono nebenorėtų rodyt viešai. arba nepasako.... lotuliukas.gif

aš balsuosiu būtent už tokais spontaniškas nutaikingas, kai 'pagautas momentas".
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2009 12 05, 17:23)
Ne pats, bet morkienę jau valgo - nemanau, kad mama užtepė. O kodėl negalima papozuoti su savo šaukštu?

Galbūt, bet jau taip simetriškai į abi puses apsitepęs vaikiukas smile.gif Pozuoti galima su kuo tik nori, yapč su šaukštu ir su maistu 4u.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2009 12 05, 18:50)
Tai kad ne viena ir ne dvi nuotraukos yra ne valgančių, ragaujančių, o jau pavalgiusių vaikų. Kad ir ta neseniai cituota išsiterlinusi  mergytė  ax.gif

Tu visiškai teisi, bet jei kažkas parodo konkrečią foto temoje, tai jai tenka strėlyčių daugiau už panašias konkurse sudėtas. wink.gif

QUOTE(grange @ 2009 12 05, 19:41)
user posted image

patiko šitos foto vaiko reakcija, bet tas datos kampas, warning užrašai kažkaip maišo dėmesį, dar langas, jei būtų neutralus fonas, būtų smagi foto mano akims.

Super man šita, nagi matosi, kad jam laaabai skanu. O kėdutę ir mes tokią pat turėjom smile.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 12 05, 21:29)
ta su dešra tikrai tokia bjauroka (paranojikėms: nuotrauka, ne vaikas). o jei dešra įkišta į rankas ne tik kadrui tai unsure.gif

Šiaip nebūtina to "ne vaikas" rašyti, juk skiriasi galūnės ir to pakanka, kad suprastume apie ką kalba. Mat kalbant apie nuotrauką, moteriška, o apie vaiką yra vyriška. Jokios paranojos!

QUOTE(Fedes @ 2009 12 05, 23:02)
paskui jau kiekvienos mamytės vidinis balsas pasako, kurio fono nebenorėtų rodyt viešai. arba nepasako....  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 12 05, 23:02)
jei labai raudonos akys, tai pvz mano programulkė tik tiek ir sutvarko, pablyškina, bet spalvos nepakeičia, daugiau neįmanoma panaikint raudonumo, jei neklystu čia irgi buvo jau jis koreguojamas.

nebuvo koreguotos
va nuemiau raudonuma ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2009 12 05, 17:04)
user posted image

Na taip jai tinka tas murzinumas, nu negaliu juokiuos kai tik pamatau  thumbup.gif lotuliukas.gif

man si foto nekokia ax.gif
toks varksas vaikas atrodo,nelaimingas
atseit ismazojo ir fotkina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 12 05, 14:09)

Beje, uz sia nuotrauka grazesnes (man) kol kas ir nera...
user posted image

mergyte labai grazi ax.gif
bet sakyciau liudna kaip konkursui ''mano skniausia akimirka'' ax.gif
Atsakyti
o kam tas svarus bliudas mastau.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 01:52)
nebuvo koreguotos
va nuemiau raudonuma  ax.gif

Papildyta:

na taip, šiuo atveju tu teisi, pasididinau, pamačiau, čia ir mano picture manageris dar pakoreguotų. nors tikrai buvo atvejų kai norėjau spausdinimui koreguot ir sshhh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 12 06, 02:07)
na taip, šiuo atveju tu teisi, pasididinau, pamačiau, čia ir mano picture manageris dar pakoreguotų. nors tikrai buvo atvejų kai norėjau spausdinimui koreguot  ir sshhh  doh.gif

as su picasa visad akis koreguoju ax.gif

beje si foto ne mano biggrin.gif
man i az jau kelios mamos parase, tikrai sitas leliukas ne mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 04:13)
as su picasa visad akis koreguoju ax.gif

Dabar tikrai nemažai visokių programulkių yra, su kuriomis galima atlikt tuos elementariausius koregavimo veiksmus, pvz akis raudonas nuimt. Aš pati photoshop'u naudojuos paprastai, bet nevengiu ir internetinių svetainių, kur galima būtų tai padaryt. Viena tokių www.picnik.com
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 02:31)
o kam tas svarus bliudas  mastau.gif

Dėl grožio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 01:31)

Įtariu, kad turėtų užsiėmimą (barškinti šaukštu į lėkštę), kol mama sukrės košę biggrin.gif Šiaip nebloga mintis, gal reikės pasinaudoti. Aš tik šaukštą kartais įduodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 06 gruodžio 2009 - 10:44
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 01:31)

Fotosesijai.Prie rozines kedutes biggrin.gif
Atsakyti