Įkraunama...
Įkraunama...

"Mano skaniausios akimirkos"

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 20, 22:11)
O aš čia prie ko? Skaito ir nesupranta ką? Tundra....

O ji pasirodo žinojo, kad yra agituojama už jos nuotrauką. Vargšiukę kažkas įskundė.... Jaaazau kaip gaila... blink.gif  lotuliukas.gif
http://www.supermama...?...1719&st=192

siaubelis,tikrai paskaicius matosi,kad zinojo blink.gif
ir dar cia atejo mus isvadino blink.gif
i save geriau paziuretu mad.gif
Atsakyti
Mergaitės, matau nepaskaitėte ką aš parašiau.

nuotrauka ne jos, ji draugei norėjo padėti, o gavosi, kad nelabai padėjo.

neįsiskaitėte į situaciją ir vėl kipišas... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 12 20, 23:41)
Mergaitės, matau nepaskaitėte ką aš parašiau.

nuotrauka ne jos, ji draugei norėjo padėti, o gavosi, kad nelabai padėjo.

neįsiskaitėte į situaciją ir vėl kipišas... doh.gif  doh.gif

Ruste, balionėlių tau trys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ne tik tvark darai, bet dar ir ginčus ir nušnekėjimus ramini visose temose doh.gif
Atsakyti
tai būtent kad įsiskaitėm kad nuotrauka ne jos ir dar geriau įsiskaitėm jos reakciją rolleyes.gif
Atsakyti
Esmė, kad žmogus norėjo nesąžiningai pelnyt balsų ir nesvarbu jos ta nuotrauka ar draugės. O linksmiausia, kad susinervino, kai ją sąžinigai įskundė biggrin.gif Ir dar čia atėjo išsiliet...
Atsakyti
Na nebedaug beliko laukt iki konkurso pabaigos rolleyes.gif
Atsakyti
Jooo, tsakant, jei pastebėtas nusižengimas taisyklėms, tai visi kalti tik ne pažeidėjas doh.gif
O pagalvojus kiek per skype pribalsuojama ir niekas nieko nesužino, nebent numano, nes būna prastų, nekokybiškų nuotraukų surinkusių nemažai balsų. verysad.gif
Atsakyti
bet nemažai balsų yra atiduodama ir ne visai foto.
va. atpažįsta nuotraukos autorių,ir su ta mintim,kad to žmogaus visos foto gražios tai ir balsuoja.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 21, 12:55)
bet nemažai balsų yra atiduodama ir ne visai foto.
va. atpažįsta  nuotraukos autorių,ir su ta mintim,kad to žmogaus visos foto gražios tai ir balsuoja.

Visad arčiau dūšios pažįstamo asmens 'menas', nei svetimo...
Atsakyti
O as dar neapsisprendziau kam padovanoti balsiukus blush2.gif Si karta sunku apsispresti, atpazinau kelis vaikucius, tai turbut jiem ir padovanosiu biggrin.gif
Atsakyti
man tai visada arčiau dūšios menas, o ne "menas" kad ir atpažinto žmogaus. juolab atpažįstu tik kelių žmonių nuotraukas ir iš jų poros 'stilius' su nenatūralioms spalvom man labai toli nuo dūšios. vaikus atpažįstu tik kelių žmonių, kurių vienas jų man labai toli nuo dūšios, nes nemoka kultūringai bendrauti, o kito nuotraukos visada visisškai buitinės ir netraukiančios akies. taip kad tokių balsavimų už atpažintus autorius nelabai suprantu, nebent nuotrauka tikrai graži arba iš gailesčio, kad nors kelis balsus gautų, kaip kad manau bus ir šiame konkurse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 21 gruodžio 2009 - 13:23
laugh.gif
nu taip, taip...ne visų vaikai moka kultūringai bendraut lotuliukas.gif

gerai,kad maniškis labai kultūringas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 21 gruodžio 2009 - 13:11