QUOTE(Pelene @ 2009 12 22, 00:15)
O Stebukles foto as zinojau is avataro, del to ir nebalsavau - jei jos nebutu buve avatare, gal butu kitaip.
Sveikinu nugaletojus
Aš vat dar norėjau pasveikinti erikiuxxx, kad nors ir ne pirmam trejetuke, ale aukščiausiai vietoj vaiko su tyrele
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:24)
Aš vat dar norėjau pasveikinti erikiuxxx, kad nors ir ne pirmam trejetuke, ale aukščiausiai vietoj vaiko su tyrele

gaila dėl antros vietos, bet bent ne pirma. ale nuojauta neapgavo, pažįstami yra gerai
QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 00:26)
gaila dėl antros vietos, bet bent ne pirma. ale nuojauta neapgavo, pažįstami yra gerai 
Man irgi gaila. Bet del to, kad ne pirma...
PS. Nepazystu as jos
Papildyta:
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:24)

QUOTE(l'eau @ 2009 12 22, 01:26)
Na kaip suprantu labai mažai kas balsavo už Stebuklės foto iš čia pasisakiusių (tame tarpe ir aš), nes atpažinom iš avataro. Bet juk tiek balsų surinko, vadinas buvo kam nuotrauka patiko, ir tikriausiai balsavo tie žmonės ne todėl, kad žinojo kieno ta foto, bet tiesiog todėl, kad įdomi, "kitokia" ir pan.
Tad sveikinu su antrąja vieta
O del trečios vietos, aš asmeniškai negalvojau kad papuls į pirmąjį trejetuką. Bet nuotrauka tikrai graži. (man labai norėjosi tos su obuoliu, kur dantys praverstų
Tik man pirmam dešimtuke labai nesižiūri viena foto. Na yra ir dar viena labai jau buitinė, bet ten bent poza gera išlaužta
QUOTE(CaraMela @ 2009 12 22, 00:35)
Tik man pirmam dešimtuke labai nesižiūri viena foto. Na yra ir dar viena labai jau buitinė, bet ten bent poza gera išlaužta
šaradų konkursas?
aš manau kad tos kurios balsų negavo, negavo ne be reikalo
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 21, 23:17)
aciu balsavusioms uz mus
realiai tai si foto turejo dalvauti
bent jau as taip norejau
gaila tik namiskiams atrode kitaip

realiai tai si foto turejo dalvauti
gaila tik namiskiams atrode kitaip

Sveikinimai nugalėtojams.
Man labai gaila, kad Erikiuxxx nuotrauka ne tarp prizininkų, balsavau už nuostabią nuotrauką. Mano manymu, gerai, kad šeima nusprendė su abiem berniukais dalyvauti, nes tuo ir papirko mane.
Balsavau ir už Armanos nuotrauką, nes man pasirodė, kad gražiai buitinėj aplinkoj nufotografuota.
O Temėjos nuotrauka sužavėjo tuo, kad labai jau skaniai ir noriai vaikutis valgo iš tėvelio rankų.
P.S. didelis ačiū balsavusiems už mažąjį išdaigininką (dabar jam jau beveik 5-ri). O prasidėjo taip...